top of page

VPOGLED & VODSTVO ZA VAS

Updated: Apr 25, 2020


Izberi-karto-nebesa-sporočajo-vibracijeduse.si

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju?

Povežite se v mislih z angeli in naj vam razkrijejo vodstvo, ki ga v tem trenutku potrebujete.

Prosite za vodstvo, sporočilo, katero naj bo v najvišje dobro vseh vpletenih. Kaj je trenutno pomembno za vas? Vprašajte npr.: sledeče: - na kaj moram biti posebej pozoren / pozorna? - kaj je pomembno, da vem? - prosim za vodstvo... in nato izberite karto katera vas najbolj pritegne? Katera karta vas je pritegnila? Poglejmo tokrat v karte Nebesa sporočajo / Cristy Žmahar - Potovanje duse

Izbrali ste in tu je vodstvo za vas.

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kaj vam sporoča.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Poglej ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrito-vodstvo-za-vas-nebesa-sporočajo-vibracijeduse.si

1. JEZUS IN MARIJA / MERLIN:

Sporočilo Jezusa in Marije za vas je, da ste prišli do točke, ko je resnično potrebno spustiti vašo preteklost. Lahko je to boleč dogodek / situacija o kateri večkrat razmišljate, lahko je neko vaše delovanje / vzorci katero ste prerasli in je potrebno zamenjati, lahko je čas za zamenjavo službe, opustiti oz. preobraziti nedelujoče razmere / situacije / osebe...saj vam to povzroča več "škode" kot koristi. Zdaj je čas, da oprostite vsem tistim, ki so vam povzročili bolečino in tudi sebi. Mogoče razmišljate, da bi bilo bolje, da bi se drugače odločili ali drugače delovali...tam nekje v preteklosti, a vse je bilo z namenom vaše rasti in duhovnega razvoja. Pomembno pa je, da oprostite zdaj! Poskušajte vložiti novo priložnost ljubezni in sočutja v odnose, če lahko...da ne boste v prihodnosti obžalovali svojih odločitev, kajti ko je enkrat odločitev sprejeta in korak narejen - ni več poti nazaj. Kaj je prav tisto, kar je nujno potrebno spustiti in oprostiti boste začutili sami - to kar vam prvo pride na misel.

Sprejmite vse to iz preteklosti kot nekakšno učenje, da lahko zdaj bolj modro razmišljate o vaši prihodnosti. Obrnite se na Jezusa in Marijo z prošnjo, naj vam pri tem pomagata - in vam bosta. Tukaj sta, v tem obdobju za vas, da vas vodita skozi ta proces.

Čas je, da začnete ustvarjati svojo svetlo prihodnost. Razmislite pri sebi, kaj je tisto, česar si ne želite več v vašem življenju in kaj je tisto, kar želite doseči. Na katerem področju vašega življenja je potrebna sprememba? Mogoče je potrebno z novim načinom delovanja pristopiti k neki zadevi ali odnosom. Če vedno delujemo na enak način - bodo vedno enaki rezultati. Nič ni neverjetno in nemogoče. Z vero, dobrimi nameni ter vztrajnostjo lahko dosežete te spremembe in si ustvarite lepšo prihodnost. Imate ideje, sanje, skrite želje? Začnite delovati zdaj in zaupajte v čarovnijo življenja, kjer je lahko vaš trud nagrajen. Pri tem se obrnite na Merlina - pomagal vam bo pri transformaciji sami in ustvarjanju lepše prihodnosti.

2. ZAKAJ:

Vaši angeli vas opazujejo in vidijo, kako se mučite z vašimi vprašanji "Zakaj".

Včasih enostavno ni še čas, včasih se mora še nekaj "zgoditi", včasih moramo le imeti zaupanje, da bo vse "prišlo" ob pravem času / na pravem mestu / z pravimi ljudmi...

Res je, vsak zakaj ima tudi svoj zato - a odgovori pridejo, ko smo pripravljeni in lahko vidimo zadeve / situacije / ljudi z višje in širše perspektive. Če se vam dozdeva, da se "zabijate" z glavo v zid ali da vas nekaj blokira ali pa se nekaj enostavno ne spelje tako, kot pričakujete - počakajte in se umirite! Poskušajte si vzeti čas zase in uživajte v malih trenutkih - ko bo pravi čas, se bo vse speljalo, začelo odvijati oz. dobite odgovore na vaša vprašanja. Situacija o kateri tako razmišljate in se mučite z vprašanji "zakaj", se bo razkrila in dobila svoj smisel - ZAUPAJTE! Zdaj ni še čas pravi, da dobite vse odgovore. Čas je za počitek / mirovanje / sprehod v naravi / meditacijo in podobno. Ne razmišljajte preveč in počakajte z vašim delovanjem.

3. NEIZPOVEDANO:

Angeli vam sporočajo in hkrati opominjajo, da vse preveč zadržujete svoje občutke in mnenja sami zase. Dar govora in mišljenja nam je dan zato, da ga uporabljamo. Če zadržujemo svoja čustva / mnenja zase, namesto da jih damo "ven", se začne ustvarjati blokada. Ne bodite v skrbeh, kako vas bodo ljudje sprejeli - eni vas pač bodo, drugi ne - kar je povsem normalno, saj smo si različni, tako v delovanju kot v razmišljanju...Čas je, da poiščete v sebi to, kar že nekaj časa zadržujete v sebi - ta energija mora ven! Ste mogoče želeli nekomu nekaj povedati - pa niste? Ste želeli nekomu pokazati svoja čustva - pa niste? Se bojite ali enostavno nočete izražati jasno svojega mnenja o zadevah / situacijah? Mislite, da je tako najbolje? Kako bodo drugi vedeli, kaj čutite, kaj mislite...če tega ne delite z njimi? Vse svoje strahove, blokade, razmišljanja, mnenja...vse lahko in morate deliti z drugimi. Drugi ljudje lahko le nezavedno ali pa zavedno začutijo vašo blokado - ne vedo pa kaj z njo delati, kako se s tem soočati oz. sami morate povedati ( saj niso telepatsko povezani z vami ).

Vaje za vas:

1. Napišite na list papirja pismo, kjer izrazite vse občutke, mnenja, kar vam leži na duši...vse kar bi želeli osebi tudi v realnosti povedati, pa tega iz nekega razloga niste. Povežite se v mislih s to osebo in energijsko predajte vse, kar čutite - dovolite si, samo da pišete in pišete...na koncu preberite, zažgite in naj ali voda odplakne napisano stran ( npr.reka ) ali pa položite pepel v/na zemljo ( zakopljite ali naj veter odpiha stran ).

2. Pojdite v meditacijo in pokličite Višji jaz osebe, s katero se želite pogovoriti - pogovorite se na energetski ravni v namenu čiste svetlobe in ljubezni. Če je potrebno, poskušajte narediti spravo z to osebo, prerežite vse morebitne vezi, katere vas energijsko vežejo in niso vezi ljubezni.

3. Pomagajte si z afirmacijami:

- v popolnosti se lahko izražam navzven

- varno je, da pokažem in izražam svoje občutke

- pravico imam na ljubeči način govoriti svojo resnico

Počutili se boste bolje in lažje, vendar naj vam ne bodo te vaje "nadomestek" za resnično soočanje z drugimi in jasno izražanje svojih občutkov ter mnenj. Naučite se in sprejmite to, da sami sebi škodujete, če se ne izražate navzven. V pomoč vam bo tudi energijsko delo na odpiranju srčne ter grlene čakre.

Srečno na vaši poti

Želite svoj vpogled? Vas zanima vodstvo za naprej?

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Naroči svojo regresijo tukaj

Skupinske vodene meditacije in regresije v Sežani tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / regresije /meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi /

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

260 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page