top of page

VPOGLED & VODSTVO ZA VAS

Updated: Apr 25, 2020


Izberi-karto-vodstvo-angeli-vibracijeduse.si

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju?

Povežite se v mislih z angeli in naj vam razkrijejo vodstvo, ki ga v tem trenutku potrebujete.

Prosite za vodstvo, sporočilo, katero naj bo v najvišje dobro vseh vpletenih. Kaj je trenutno pomembno za vas? Vprašajte npr.: sledeče: - na kaj moram biti posebej pozoren / pozorna? - kaj je pomembno, da vem? - prosim za vodstvo... in nato izberite karto katera vas najbolj pritegne? Katera karta vas je pritegnila? Poglejmo tokrat v karte Angelski Tarot / Doreen Virtue

Izbrali ste in tu je vodstvo za vas.

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kaj vam sporoča.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Poglej ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrito-vodstvo-za-vas-angeli-vibracijeduse.si

1. KRALJ OGNJA:

Nahajate se v zelo strastnem & akcijskem & dogajanju polnem obdobju...oz. boste ravnokar stopili v takšno obdobje. V vas je zelo veliko ognjene in močne energije, katero morate uporabiti v prihodnosti. Angeli vam sporočajo, da ne razmišljate preveč o strahovih, katere nosite v svoji notranjosti, temveč bodite osredotočeni na to, kar je v življenju RESNIČNO POMEMBNO! Ste človek, kateri lahko spreminja svet - imate lastnosti voditelja, ste karizmatični, odraža vas pa tudi močan ego ( kateri je za takšno vodenje tudi nujno potreben ). Projekt / vaše prizadevanje za neko zadevo / situacijo bo v kratkem doseglo točko največje moči, da se lahko nato manifestira v svetu. Bodite osredotočeni na pomembne zadeve, prevzemite nadzor in opustite vse tiste zadeve, ki vas ovirajo in s polno paro naprej. Posvetite vso vašo energijo in čas tej zadevi / nalogi / projektu / namenu - ste na pravi poti.

Lahko, da boste srečali osebo s temi lastnostmi v bližnji prihodnosti - nudi vam lahko nasvet / pomoč ...spet pa tisti, ki ste imeli v mislih ljubezen...napoveduje strastno, vroče in ognjeno razmerje...ni nujno pa, da bo trajno.

2. RAVNOVESJE:

Vaši angeli vas opozarjajo na zmernost in iskanje ravnovesja na vseh področjih vašega življenja. Pomembno za vas v tem obdobju je, da poskušate sodelovati z drugimi, nikakor pa ne "dokazovati" svoj prav. Če je potrebno spremenite svoje načrte tako, da bo " uspešno" in primerno za vse vpletene - predvsem pa bodite potrpežljivi!

Če ste želeli sprejeti kakšno pomembno odločitev v bližnji prihodnosti - počakajte z njo - ni še pravi čas, prav tako vam še niso "razkriti" vsi vpogledi. Ne hitite, saj ni potrebe - pravi čas vam bo vse jasno.

Mogoče ste imeli določeno situacijo v preteklosti, katera za vas ni bila prijetna oz. ste nekako zagovarjali svoj prav / svoje stališče / svoje poglede, mogoče je bil tudi nekakšen prepir v igri...čas je, da se v zadeve bolj poglobite in poskušate pogledati na situacijo / stvari / položaj z njihovimi očmi, poskušajte zadeve "urediti", zgladiti, pozdraviti, oprostiti s sočutjem in ljubeznivostjo - to je ključ do vaših sanj. Ponovno ocenite vaš položaj, sedanje okoliščine in spremenite svoj pristop tako, da vsebuje sodelovanje in zmernost.

V kolikor se zadeve ne vrtijo v smeri vaših želja in namer - vedite, da mogoče še ni pravi čas zanje. Za velike življenjske spremembe je potreben čas in temeljit razmislek. Pazite se nepremišljenih dejanj in/ali odločitev!

Vsi tisti, ki imate določene težave v odnosih, kateri se vam zdijo že "rahlo preveč" za jih nositi na vaših ramenih ( ljubezenskih ali drugih )...pozor...ta odnos je karmične narave, zato je še bolj poudarjen tehten razmislek v odločitvah. Ni se še vse "odpelo" in "odigralo" - določene situacije se še morajo zgoditi, da boste lahko razumeli pomen in lekcije tega odnosa. Pomirite vsakršno nemirnost in svojeglavost v tem odnosu. Ohranite upanje in optimizem - ni še čas za zaključke!

3. CESARICA:

Pred vami je čudovito obdobje, kjer se lahko popolnoma posvetite vsemu, ob čemer vam zapoje ter vzdrhti vaše srce. Ves vaš pretekli in sedanji trud / namera bo v prihodnosti poplačana...vendar še vedno zavihajte rokave - ni še čas počitka, to "zlato" obdobje morate pač še izkoristiti. Obveznosti ter delo, v katero se boste zdaj "zakopali" ter posvečali svojo ljubezen / namero, bodo obrodili božanske sadove v prihodnosti. Prepričani bodite, da zmorete in verjemite, da ste lahko uspešni. Vsemu kar boste dajali svojo pozornost zdaj, bo raslo. Uživajte v lepih stvareh ter se zavedajte, da si zaslužite. Zdaj že nekako veste kaj hočete - čas je, da se naučite, kako pravilno ukrepati in izkoristiti vašo samozavest, katero ste do sedaj pridobili na vaši poti. Sposobni ste več, kot pa ste pokazali do sedaj! Prevzemite nadzor nad svojim življenjem zdaj, drugim pa ne dovolite, da bi vas kakorkoli odvrnili od vaših ciljev in namer.

Čeprav vam angeli kažejo še več dela / obveznosti ...vas tudi opominjajo na to, da ohranite zdravo ravnovesje. Ne dovolite, da se delo sprevrže v obsedenost. Pojdite tudi v naravo, se sprostite, si vzemite čas zase - da se napolnite in uživate v malih, čarobnih trenutkih življenja. Vsaka roža potrebuje nego in pozornost - vendar preveč ali premalo vode, lahko uniči njeno življenje. Najdite ravnovesje za svojo rožo - zase.

Opominjajo vas tudi, da je pri vas zelo pomembna komunikacija in sodelovanje z drugimi - izražanje skozi besedo in ne "držati" vse zase ali pri sebi. Poskušajte pri vseh zadevah gledati skozi oči matere, katera "mora" spustiti svojega otroka v svet, da gre svojo pot - ne pa njeno pot. Prav tako dovoljujte stvarem / situacijam, da se zgodijo drugače, kot bi si vi želeli in dovolite ljudem, da ne gledajo iz vaše perspektive, temveč imajo lahko svojo. Včasih ima vsak svoj prav in situacije / zadeve, katere se ne odvijejo po "vaših merilih", vam lahko na koncu prinesejo več blagoslovov, kot bi si lahko mislili.

V bližnji prihodnosti lahko pričakujete nekaj od sledečega: rojstvo otroka /nosečnost / posvojitev/ poroka / rojstvo novega projekta / uresničenje sanj / nov posel / odlično fizično ter čustveno zdravje / uspešna samozaposlitev / odpiranje podjetja / začetek popolnoma novega obdobja v vašem življenju - obrnili boste nov list

Ps: sporočilo cesarice je napisano za dve skupine ljudi, kateri so zbrali karo št.3 - vem, da bo vsak našel svoje pravo sporočilo in vodstvo

Srečno na vaši poti

Želite svoj vpogled? Vas zanima vodstvo za naprej?

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Naroči svojo regresijo tukaj


Z vami in za vas Karmen Seražin


Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi /

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

242 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page