top of page

VPOGLED & VODSTVO ZA VAS

Updated: Apr 25, 2020


Izberi-karto-vodstvo-terapija-zdravljenje-z-angeli-vibracijeduse.si

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju?

Povežite se v mislih z angeli in naj vam razkrijejo vodstvo, ki ga v tem trenutku potrebujete.

Prosite za vodstvo, katero naj bo v najvišje dobro vseh vpletenih. Kaj je trenutno pomembno za vas? Vprašajte npr.: sledeče: - na kaj moram biti posebej pozoren / pozorna? - kaj je pomembno, da vem? - prosim za vodstvo... in nato izberite karto katera vas najbolj pritegne? Katera karta vas je pritegnila? Poglejmo tokrat v karte Terapija z angeli / Doreen Virtue

Izbrali ste in tu je vodstvo za vas.

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kaj vam sporoča.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Poglej ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrito-vodstvo-za-vas-terapija-z-angeli-vibracijeduse.si

1. TEMENSKA ČAKRA:

Skozi vašo kronsko čakro ( teme na vrhu glave ) poteka povezava z univerzalno energijo - če se tega zavedate ali pa ne. Nekateri lahko občasno tudi občutite kot nekakšno migetanje na vrhu vaše glave. Kaj pomeni ta povezava? Kaj ste se v zadnjem času spraševali? Ste za določeno zadevo spraševali in iskali pomoč? Iščete določene odgovore, da bi se vam nekaj razjasnilo? Iščete rešitve kako naprej?

Ta povezava pomeni, da se univerzalna energija sidra v vaše teme, da vam v obliki misli, idej, navdiha...predaja božansko vodstvo zato, da boste le-temu bolj posvetili vašo pozornost. Božansko vodstvo vam namreč na ta način predaja odgovore / sporočila / namige za izboljšanje vašega položaja.

Vse kar se sprašujete ali pa prosite univerzum / angele / boga za pomoč, se kot odgovor / pomoč kanalizira v vas na ta način - le bolj pozorni morate biti na ta sporočila ( če je potrebno, si jih zapišite - na ta način lahko lažje pridete do odgovora ). Zaupajte sebi in zaupajte temu vodstvu in začnite s primernim delovanjem.

Ste tudi v obdobju transformacije ( boste rekli: "kaj ni še konec?" ;-) ). Ne, ni konec, saj bi radi nekaj v vašem življenju želeli "obrniti" in spremeniti. Proces transformacije pa se seveda odvija postopoma po korakih. Glede na vaše želje in priprošnje, se vam najprej manifestirajo ideje, odražajo odgovori skozi vaše misli, nato pa je potrebno vse to še realizirati v vašo fizično realnost. Torej, kaj vam roji po glavi? Kakšne ideje dobivate za naprej? Posvetite vašo pozornost vašim mislim!

PRIPOROČENA VAJA ZA VAS:

* Predstavljajte si biserno-belo svetlobo, katera se sidra visoko iz neba v vašo kronsko čakro ( teme na vrhu glave ) in napolni celotno vaše telo. To svetlobo nato razširite čez vaše telo tako, da boste kot v nekakšnem mehurčku. Ostanite prib. 10min osredotočeni na to božansko energijo, katere namen je, da prečisti vaše telo, da boste lahko bolj jasno zaznali odgovore, vodstvo...kateremu boste lahko nato sledili.

Nato si predstavljajte situacijo, katero želite spremeniti / preoblikovati - tako kot je. Vizualizirajte si pred sabo vijolični plamen ali žarek, z namenom, naj transformira in preoblikuje določeno situacijo v najvišje dobro vseh. Postavite to situacijo zdaj v ta plamen. Ko zaključite z vijoličnim plamenom, si še predstavljajte situacijo kot bi si jo vi želeli, da je in jo obdajte ter napolnite z zlatim žarkom. V mislih 3x ponovite: "Naj se zgodi v najvišje dobro vseh vpletenih." Vse to delajte s srčnim namenom in ljubeznijo. Na koncu se še zahvalite.

Pomembno: Samo delo z vijoličnim plamenom ter kodiranje situacije na novo, naj bo vedno z namenom v najvišje dobro vseh in nikakor ne smete tega uporabljati za manipulacijo ali s "slabim" namenom - to se vam namreč lahko 3 x povrne. Naj bo vaš namen srčen in dober! npr.: nikakor si ne smete predstavljati in misliti, da naj se nekdo k vam vrne ( če je od vas odšel ), saj ni nujno, da je to v najvišje dobro vseh. Lahko si pa predstavljate energijo ljubezni, kako ste srečni, zadovoljni, izpopolnjeni...ter to zakodirate z zlatim žarkom. Če niste prepričani, če delate pravilno vedno v mislih dodajte: "Naj se zgodi, če je v najvišje dobro vseh".

2. BODITE PRIPRAVLJENI ODPUSTITI:

Vaša sedanjost se še vedno prepleta in hodi z roko v roki z vašo preteklostjo. Čas je, da pustite preteklost za seboj - saj v vaši prihodnosti nima več kaj iskati. Kar se je zgodilo, se je z določenim namenom, čeprav vam lahko ni popolnoma jasno zakaj. Morate se zavedati, da nimate popolnega vpogleda v situacijo in ne morete videti "celotne slike", zato tudi ne poskušajte vsega razumeti in razčleniti v vaših mislih. Kar je pomembno pa je to, da na ravni svojega srca - z vso ljubeznijo, poskušate odpustiti vsem, ki so vam kakorkoli povzročili bolečino. Spustite vse situacije, katere so bile naporne in težke za vas. Vse težke pretekle situacije in bolečine namreč vplivajo na vašo sedanjost, ter jo ovirajo. Zdravite in spustite jo zdaj, da bo vaš sedanji korak lažji in prihodnost lepša ter mirnejša. Zelo pomembno je namreč odpuščanje, saj se ta energija na ta način sprosti, namesto da vas "tišči".

PRIPOROČENA VAJA ZA VAS:

* Vizualizirajte si zelen zdravilni žarek, kateri potuje naravnost v vaše srce, ga zdravi, raztaplja vse bolečine in težke situacije. Predstavljajte si, kako se vaše srce polni s to energijo in se z minute v minuto veča in širi. Ta energija je čista ljubezen in nudi zdravljenje na vseh nivojih. Držite ta namen in vizualizacijo vsaj 10min. Nato si vizualizirajte situacije / ljudi, kjer ste bili čustveno prizadeti ( eno po eno ) in situacijo / ljudi obdajte s to zdravilno zeleno energijo. Naj se iz vašega srca v srce situacije ali človeka zdaj pretaka ta zeleni žarek. V mislih 3 x ponovite: "Pošiljam ti ljubezen v najvišje dobro vseh. Naj ta žarek ozdravi vse rane naših src." Če je potrebno nekomu odpustiti, dodajte še: "Odpuščam ti, tukaj in zdaj".

3. PETJE IN PLES:

Obveznosti vsakodnevnega življenja, so kot nekakšna ovira pri tem, da bi se lahko v popolnosti izrazili. Vaša duša se počuti rahlo "zapostavljena" oz. "ujeta" v tem materialnem / fizičnem svetu. Manjka ji veselja, radosti, izražanja na več načinov - tiste čista, brezmadežna in brezskrbna energija. Za trenutek pozabite na vse obveznosti - počakale vas bodo ter pojdite v naravo ( sami ) in se posvetite sebi. Skačite in se veselite, zaplešite sami s seboj...lahko si zavrtite glasbo in začnete počasi migati in se izražati skozi gibe telesa - opazujte se in občutite vašo dušo. Poiščite otroka v sebi - tistega, ki je živel v trenutku, brez skrbi za sedanjost ali prihodnost, brez bolečin preteklosti...na ta način, se boste "dokopali" do svojih notranjih občutkov, katere ste "zakopali" globoko v sebi. Saj jih niste namerno - le življenje se je "zgodilo" in vas pripeljalo na to "točko". Nujno in vsaj 1 x tedensko si vzemite čas zase in za vašo dušo. Razvedrite jo na ta način, da počnete stvari, katere niso OBVEZA temveč sprostitev, spontanost in zgolj biti tukaj in sedaj v tem trenutku - prazne glave. Odklopite se, začutite svojo dušo in jo vprašajte po čem hrepeni. Če se boste dovolj povezali z njo, vam bo zaupala. Če to že počnete, vam vodstvo sporoča, da ste na pravi poti. Priporočam vam, da začnete oz. poizkusite kakšne vrste izraznega plesa - to vam bo nudilo energijo, katero zdaj potrebujete.

PRIPOROČENA VAJA ZA VAS:

* Za vas sem dobila sporočilo modrega žarka. V mirnem kotičku zamižite in si predstavljajte kako se iz nebes dol k vam spusti moder žarek. Ta žarek se sidra skozi vrh vaše glave navzdol po vaši hrbtenici. Predstavljajte si kako je ta žarek močan, trden in krepi vašo hrbtenico. Sidra se skozi vas in potuje skozi vaše noge globoko v zemljo. Zdaj si predstavljajte, kako ste s tem žarkom povezani s kozmosom in centrom matere zemlje. Ta žarek bo krepil vašo moč, vam dajal pogum, odločnost, vero in zaščito. Pomagal vam bo tudi, da se boste lahko popolnoma brez zadržkov izražali, tako skozi govor, kot tudi skozi mimiko vašega telesa. Držite ta namen vsaj 10min. Poskušajte to vajo delati vsak dan, vsaj en mesec - nato pa preverite "rezultate".

Srečno na vaši poti

Želite svoj vpogled? Vas zanima vodstvo za naprej?

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin


Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

175 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page