top of page

ČAS SPREMEMB - TRANSFORMACIJE - PREOBLIKOVANJA

Updated: Apr 25, 2020


ljubezenski-odnosi-vibracijeduse.si

Danes vam namesto angelskega vodstva pišem članek...ja, tako je naneslo in jaz verjamem, da je prav tako. Bo že še čas za vpogled v mesec oktober te dni, a tokrat bo pač malo z zamudo, saj se mi resnično zdi nekaj bolj pomembno kot to - to, da vam pišem, kaj se tudi meni dogaja v tem letu polnem sprememb - preoblikovanja - notranje in zunanje rasti.

V dobri veri sem postavila in oblikovala to spletno stran, seveda za vas, pa tudi za sebe ( na to res ne smem pozabiti ), saj ljudje smo tako narejeni, da že v duši želimo pomagati tudi drugim okrog sebe in kar se naučimo ter v nas naredi tiste "aha trenutke" pa razne "preboje", seveda z veseljem želimo razkrivati celotnemu svetu. Seveda pa nismo vsi na isti "valovni dolžini" oziroma vibraciji. Duhovni svet je zelo obširna tematika in resnično je tega toliko, kot je nas tu na zemlji oz. še več. Ljudje iščemo, preizkušamo razne tehnike in orodja zato, da najdemo tisto, katero vibrira na isti frekvenci kot mi sami. Dokler tega na najdemo...seveda iščemo, najprej zunaj, nato pa znotraj sebe.

Kako najti tisto pravo "stvar" zase?

Ja, to sem se jaz spraševala leta nazaj, pa se mi niti približno ni sanjalo, kje in kako bom "pristala" ter kaj vse bom doživela po tej poti. Presenečenja, pretresi, konci, začetki...se navadno kar vrstijo, ko enkrat začneš "drezati" sam vase, se spoznavati in pa želeti tudi duhovno rasti. Hodiš na predavanja, delavnice, bereš veliko knjig, se izobražuješ...vse z namenom, da boš bližje "resnici" o sebi, svetu okrog tebe in samem življenjskem pomenu tu na zemlji. In kje je tista "resnica"? Moja resnica je lahko čisto drugačna od vaše - pa tudi prav je tako. Vsak dobi tisto, na kar je pripravljen v določenem trenutku. Svojo resnico najdeš, ko resnično čutiš, da lahko vibriraš na isti frekvenci z določeno informacijo, ki jo dobiš. Ta informacija je prišla k tebi z namenom - da te nekaj nauči in to je lahko iz vidika našega fizičnega in hkrati čustvenega sveta lahko tudi "težka" zadeva ali pa iz nasprotnega vidika čudovita. Torej po domače: neka "slaba" izkušnja te lahko nauči in naredi preboj v tebi prav tako kot tista "dobra", razlika je le ta, da te prva prej nauči, kot druga.

Pridejo dnevi, ko ti nič ni jasno, pa dnevi, ko bi kar vse po vrsti "premlatil", dnevi, ko bi vriskal do neba, pa tudi taki, ko bi se zaprl v sobo in ne bi spustil prav nikogar k sebi. Ja, vse to se dogaja...pa pustimo zdaj to, da ne bom preveč zašla od začrtanega.

Kot že veste ( vsaj večina ), sem začela z septembrom v novih poslovnih prostorih - že to je bil zame velik "dosežek", po kar dolgem obdobju raznoraznih kombinacij & dogovarjanj & sprejetih in odpadlih dogovorih itd

Ja, vse pride v pravem času in z pravimi ljudmi. Začela sem z vodenimi skupinskimi meditacijami ( tematske ), z namenom da:

- ozavestim "meditativno prakso" med več ljudi, kateri tega še ne poznajo

- ozavestim ljudi o pozitivnih učinkih meditacije - seveda to lahko najbolje vidijo in občutijo, ko tudi preizkusijo

- vidijo, kako lahko sami sebi pomagajo tudi iz domačega naslonjača in s svojim lastnim trudom ter energijo

- se isto-misleči ljudje spoznavajo med seboj, družijo, pogovarjajo, delijo svoje izkušnje ( saj marsikdo misli, da je s svojo zgodbo / svojim delovanjem / svojimi težavami / svojimi izkušnjami...edini na tem svetu )

- se ljudje bolj "odprejo" en drugemu in hkrati tudi duhovnemu ter božanskemu v njih samih

- ljudje spoznajo duhovna "orodja" ter vidijo, da ni to noben bau-bau

- ljudje spoznajo svojo lastno moč, katero nosijo v sebi ter uvidijo, da z njo lahko gore premikajo, če se le odločijo za to

- in še bi lahko naštevala

meditacija-zen-vibracijeduse.si

Meditacije so super pa fajn, moram reč. Zatikalo pa se mi je cel čas pri enih in istih zadevah. Moja ponudba je resnično velika in to tako zelo, da je v bistvu prevelika oz. preobširna, če se bolj pravilno izrazim. Kaj se je meni dogajalo v tem letu, pa tudi v prejšnjem? Komaj sem "zlezla" iz dneva v dan, velikokrat prenapeta, izčrpana, utrujena...zakaj le? Ker se je moja energija preveč razpršila naokrog. Prvič je bilo preveč raznoraznega dela, drugič pa še premalo časa za vse to obdelati. Saj je fajn, da imaš delo...ni pa fajn, res ni, ko bi rad zelo veliko dal, pa ne moreš več kot toliko, saj ti ne uspeva.

Današnjo in naslednjo meditacijo sem morala celo prestaviti ( kar mi je bilo zelo težko ), saj sem mislila, da bom zmogla še to speljat, po celodnevnem izobraževanju. Kaj bolj pa res ne bi mogla natrpat svoj urnik ali kaj? Kje sem pa jaz in moja energija? Pa saj ne vem, če bi jim lahko nudila dovolj, saj sem čist izmozgana. Sploh pa, "duhovno delo" ti po eni strani zelo veliko da, po drugi pa moraš paziti, da se preveč ne iztrošiš, saj ti pobere lahko veliko več energije, kot samo fizično delo. Delo z energijami ni tako "enostavno", kot je na prvi pogled videti. Oseba, ki se ukvarja z energijskim delom, je tudi sama kot prevodnik in "nosilec" teh energij, katere predaja "stranki". Te energije so včasih "lahke", včasih pa malo "težje". Zato se mora ta oseba tudi primerno in redno čistiti in prizemljiti, da lahko nemoteno deluje. In zdaj...kako "pogruntat", da bo vse teklo kot po maslu?

Prosila sem angele, vodnike, boginje, božanstva...vse možno, naj mi pokažejo kaj mi je za storiti in kako te zadeve urediti in umiriti? Celo boginjo Kali sem prosila za nasvet ( pa verjemite, da imam resnično globoko spoštovanje do nje - saj imam tudi do drugih, ampak do nje je prav posebno ), saj ti lahko prinese najprej en velik kaos v življenje ter marsikaj poruši, preden se sploh zavedaš kje si.

Tudi zame so se začela "tla pod nogami" tresti, saj kljub temu, da sem zaupala v višjo silo ter svojim vodnikom...imaš kanček "strahu" v sebi - le kako se bo to vse skupaj "obrnilo" ...in se tudi je.

ljubezen je najmočnejše orožje - vibracijeduse.si

Trenutno se še nekaj dodatno izobražujem ( vam bom kmalu razkrila) , saj sem iskala "tisto nekaj", kar bi resnično začutila v sebi, da je tisto pravo. Zato pa so izobraževanja, da širimo svoje zavedanje, preizkušamo kaj je za nas, pa kaj ni - a ni tako? Že kar nekaj časa vem, kam me vleče srce, vseeno pa je težko nekaj "pustiti" za sabo, še posebej, če si se čustveno navezal na to in ti je nudilo resnično zelo veliko v nekem obdobju. Ampak odločitev je vendarle padla.

Moja ponudba se bo v prihodnjih mesecih zelo zmanjšala in omejila. Namreč...prišla sem do zaključka, da ne moreš delovati popolnoma iz srca, kvalitetno in uspešno, čeprav je to tvoj namen in bi zelo rad, če:

- si vedno pod pritiskom časa ( ti ne uspeva vse "dokaj v miru" narediti )

- imaš preveč različnih zadev v ponudbi

- se ti energija raztrese preveč naokrog in nimaš časa, da jo pridobiš nazaj

- nimaš časa niti zase in za ljudi, katere imaš rad

Kako se bo ponudba zmanjšala in na katerih področjih bom bolj delovala in hkrati vlagala več truda in energije, naj za zdaj ostane še mala skrivnost. Bistvo je, da sem končno prišla do tega, da se od določenih zadev oddaljim.

Imate tudi vi podobne "težave"? Se je težko ločiti od nečesa, kjer vlagaš toliko časa veliko energije, a ne? Ja, čas sprememb - preoblikovanja - transformacije je zame napočil - tudi v tej smeri, da preoblikujem in zmanjšam svojo ponudbo, da vam bom resnično lahko več nudila, ampak samo na določenih področjih. Drugo bom pa prepustila še komu ;-)

Hvala ker ste z mano <3 Hvaležna <3

Včasih imamo nekaj pred nosom, a kaj ko si ne vzamemo potrebnega časa in energije, da bi si to resnično ogledali. Tako gre lahko veliko čudovitih izkušenj mimo nas. Pa si to resnično želimo?

Vprašajte se tudi sami ” SREČNO NA VAŠI POTI"

Z vami in za vas Karmen Seražin Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

75 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page