top of page

VPOGLED & VODSTVO ZA VAS

Updated: Apr 25, 2020


Izberi-karto-vodstvo-za-vas-gajin-orakelj-vibracijeduse.si

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju?

Povežite se v mislih z Gajinim orakljem in naj vam razkrije vodstvo, ki ga v tem trenutku potrebujete.

Prosite za vodstvo, katero naj bo v najvišje dobro vseh vpletenih. Za pomoč, dobite tudi afirmacije, katere uporabljajte v prihajajočem obdobju. Kaj je trenutno pomembno za vas? Vprašajte npr.: sledeče: - na kaj moram biti posebej pozoren / pozorna? - kaj je pomembno, da vem? - prosim za vodstvo... in nato izberite karto katera vas najbolj pritegne? Katera karta vas je pritegnila? Poglejmo tokrat v karte Gajin orakelj / Toni Carmine Salerno

Izbrali ste in tu je vodstvo za vas.

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kaj vam sporoča.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Poglej ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrito-vodstvo-za-vas-nebesa-čarajo-vibracijeduse.si

1. NOČNI VETER:

Vsi, ki ste izbrali karto št.1, se ravnokar "bojujete" sami s seboj. Znašli ste se v vam malo težji situaciji ter občutek imate, da se vam tla pod nogami kar dobro majejo. Res je, da je mogoče ta situacija za vas težavna, vendar imate zelo močne korenike - kar pomeni, da ste znotraj zelo močni in trdni ( čeprav se vam lahko ne zdi tako ). Ta situacija vas bo samo še bolj utrdila. Na preizkušnji so vsi vaši strahovi. Mogoče boste morali izbirati nove načine, nove pristope ter nove poti v zvezi z neko zadevo, v kateri ste se znašli. Zapomnite si - burja okrog vas lahko divja zelo močno, vi se le potrudite, da ostanete zvesti SEBI! Vi ste pomembni in nič vas ne more zlomiti. Priznajte si svoje strahove, pogovorite se z nekom, ki vas razume...situacija se bo kmalu razrešila.

AFIRMACIJE ZA VAS:

* Ničesar se ne bojim, saj je vse samo ljubezen.

* S svojimi strahovi se spopadam pogumno.

* Močnejši / močnejša sem od vsakega mojega malega strahca.

* Iz dneva v dan bolj čutim, kako se moj strah raztaplja in jaz sem močnejši / močnejša.

* Svoje strahove in skrbi lahko varno delim z drugimi.

* Sem varen / varna ter ljubljen / ljubljena.

2. SKRITI DAR:

Vsem, ki ste izbrali karto št.2, se kmalu obetajo bolj sončni dnevi, kot pa do sedaj. V vas je čutiti nekakšno žalost...nekaterim se to že dogaja, drugim se to kaže v bližnji prihodnosti ( nekaj tednov ). Nahajate se v obdobju, kjer se nekaj zaključuje, saj je opravilo svoj namen. Kar ste imeli za "predelati" in se naučiti v tej situaciji, ste se že. Občutek imam, da je bilo nekaj, kar je bilo tudi karmično vezano na vas in se je nekako "moralo zgoditi", da se je karma poravnala. Zdaj pa je prišel čas, da se odpravite naprej. Lahko bo to za vas kar težka situacija, saj ste na "to zadevo" tudi še čustveno vezani...a potrebno jo bo spustiti. Lahko je to zaključek ali pa popolna preobrazba nekega prijateljstva, ljubezni, projekta, službe, vaših pogledov, prepričanj...nekaj kar že kar nekaj časa traja. Temelji tega se počasi energetsko podirajo in če še niste tega ozavestili, vam bo kmalu razkrito. Če ste dobili določeno "misel" ali "preblisk občutka" ob branju tega sporočila pomeni, da se bo le-to najverjetneje kmalu zaključilo ali preobrazilo v nekaj povsem novega. Ne skrbite in ne bodite žalostni, namreč to je v najvišje dobro vseh vpletenih. Za vsakim koncem namreč pride nov začetek in naravni ciklus življenja je, da se spreminjamo ter rastemo. Včasih nekaj "prerastemo" ( se naučimo ) in je potrebno poiskati novo obleko, katera se nam bo zdaj prilegala.

Nekaj povsem novega se vam bo zatem odkrilo ali pa se bodo dogodki nepričakovano zasukali v vašo korist. Zaupajte, saj univerzalna energija usmerja dogodke v pravo smer za vas. Po tem "zaključku" vas čaka nova radost in veselje.

AFIRMACIJE ZA VAS:

* Z zaupanjem sprejemam vse spremembe, preobrazbe, zaključke in začetke

* Popolnoma zaupam, da se vse odvija v pravo smer

* Popolnoma zaupam, da ima vsaka situacija svoj višji namen

* Obdaja me ljubezen in svetloba

* Zahvaljujem se za vse blagoslove, ki jih prejemam na svoji poti

3. GAJA:

Vsem, ki ste izbrali karto št.3, se mati Zemlja zahvaljuje za vašo obzirnost, ljubezen in trud, katero vlagate v vsa živa bitja in v duhovno življenje kot samo. Vaša povezava z Zemljo je zelo močna. Ta karta vas poziva, da se pridružite podobno mislečim ljudem, da širite in delujete v smeri globokega duhovnega razumevanja življenja. Ste svetilnik svetlobe za druge in s svojim znanjem ter modrostjo lahko zelo močno vplivate na posameznike in življenje okrog vas. Pazite le, da seznanjate o vaših modrostih le tiste, kateri so pripravljeni to slišati! Vse druge "pustite na miru". Niso vsi na tej Zemlji z enakim namenom kot vi. Sprejmite to, da imajo drugi lahko popolnoma drugačno pot in prepričanja kot vi. Vse kar se zdaj dogaja okrog vas in na Zemlji sami, se dogaja točno tako kot se mora. Podporo spremembam lahko delite tako, da "sejete" svojo ljubezen in svetlobo naprej.

Nekateri se svoje globoke duhovne povezave še kako zavedate in je to sporočilo "le" potrditev, da hodite po pravi poti. Drugim pa je ta globoka povezava še rahlo "skrita" v meglici ne-sigurnih ter mešanih občutkov, z polno učenja in vzpostavljanja le-te povezave in razodevanja vaših prirojenih darov. V bližnji prihodnosti se bo vaša povezava širila in postala močnejša. V popolnosti sprejmite vašo "nalogo" in se usmerjajte v delovanje za dobro Zemlje, vseh živih bitij in celega planeta.

AFIRMACIJE ZA VAS:

* V popolnosti sprejemam svojo duhovno povezavo z Gajo - mati Zemljo

* Odpiram se vsem blagoslovom in jih sprejemam z hvaležnostjo

* Slišim in v popolnosti sprejemam klic Gaje

* Moja duhovna povezava je z vsakim dnem močnejša

* Sem svetloba, sem ljubezen, sem močno duhovno bitje

* Hvaležen / hvaležna sem za vso ljubezen in modrost katero prejemam in širim naprej

Srečno na vaši poti

Želite svoj vpogled? Vas zanima vodstvo za naprej?

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin


Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi /

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

224 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page