top of page

DUHOVNI POMEN VIDENJA ŽIVALI - LISICA

Updated: Apr 29, 2020


Vsaka žival ima svoj pomen in nosi določeno sporočilo za nas. Skozi različna obdobja se nam določene živali večkrat pojavljajo. Lahko se pojavijo v resničnem svetu, lahko skozi sanje, meditacijo...

Če smo malo bolj pozorni, ugotovimo, da nam osvetlijo določen aspekt v našem življenju, nam predajo sporočilo. Na nas pa je seveda ali v to verjamemo in koliko to upoštevamo. Bodite malo bolj pozorni, katere živali se vam "večkrat pojavljajo" in presenečeni boste, kakšna sporočila vam predajajo. :-)

Pa poglejmo kaj pomeni, če se kar naenkrat začne "pojavljati" lisička na vaši poti, vzbuja vašo pozornost ali vas močno pritegne:

simbolika-duhovni-pomen-videnja-lisica/vibracijeduse.si

Lisica nas uči prilagodljivosti, modrosti, zaščite, hitrega razmišljanja in premikanja v danih situacijah. Predstavlja tudi resnico in prevare hkrati, strast, igrivost, predanost, izražanje, ohranjanje fokusa in uporabo odločnosti za dosego ciljev

Pomen videvanja lisice vam lahko sporoča nekaj ali več od slednjega:

- ste v obdobju kjer je potrebno hitro razmišljanje, prilagodljivosti, spretnost, zvitost in modrost

- okoliščine v katerih ste se znašli, zahtevajo drugačen pristop kot ponavadi

- zdrava kombinacija vztrajnosti in potrpežljivosti vas bo pripeljala do ravnovesja, katero je potrebno za rešitev težave / izziva

- če ste na novo zamenjali življenjski slog, okolje / službo in imate težavo z prilagajanjem na "novo", vam lisica sporoča, da odprite oči, da lahko vidite situacijo tako kot je v resnici, ne pa tako, kot si vi želite, da bi bilo

- če ste se znašli v težki situaciji / okolju, bodite prilagodljivi

- imate namreč vsa potrebna orodja / sredstva, da si obrnete težke življenjske okoliščine / kariero okoli

- bodite previdni, v vaši bližini je namreč nekdo, kateri vas želi na nek način pretentati

- pri soočanju z drugimi pazite, da uporabljate svojo inteligenco, ne pa svojo "trmo" v smislu, da vztrajate in dokazujete "svoj prav"

- svoje načrte / ideje / namere obdržite zase, ne postavljajte se v ospredje, temveč delujte iz ozadja

- zlijte se z okoljem v katerem delujete in se tam tudi čim bolj neopazno premikajte

- poslušajte, opazujte, občutite in dovolite, da vas ti čuti vodijo

- s svojim opazovanjem vam bo marsikaj "odkrito", tudi mogoče prevare

- moč imate poiskati "svojo pot" oz. rešitev v neki "zviti" situaciji, za katero je potreben drugačen pristop - pristop "v rokavičkah"

- lisica spodbuja akcijo in hitre poteze

- kaže se potreba po telesni budnosti in odzivnosti

- čas je za razvijanje duhovnih veščin kot so moč analitične inteligence, moč predanosti in moč opazovanja

pomen-videnja-živali-lisica-vibracijeduse.si

Lahko vas zanima še:

Duhovni pomen videnja mačke tukaj

Duhovni pomen videnja vešče tukaj

Duhovni pomen videnja čmrlja tukaj

Duhovni pomen videnja metulja tukaj

Preverite našo ponudbo - angelski & tarot reading tukaj

Če v krajšem časovnem obdobju, večkrat vidimo določeno žival ( 3x ali več ), nam le ta nekaj sporoča, za obdobje v katerem se nahajamo. Živali se lahko pojavljajo tudi v naših sanjah / meditaciji ali pa v obliki slik ( tv, revije) in skozi besedo ( naletimo na pogovore o istih živali ). Lahko se vam zgodi npr.: da se vam en dan žival pojavi osebno na poti, drugi dan nekdo pripoveduje nekaj o tej živali in tretji dan zagledate v reviji sliko iste živali. Torej ena žival v krajšem obdobju skozi različne načine išče vašo pozornost - to je znak. Lahko se vam pa tudi zgodi, da žival vidite le 1x pa boste začutili posebno povezanost z njo - tudi to je lahko znak. Takrat bodite še posebej pozorni na to, kaj ste v danem trenutku ali malo prej razmišljali, lahko vam nudi odgovor skozi "njeno" simboliko.

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse

Duhovni pomen / simbolika živali je povzeta iz raznih knjig / gradiva in internetnih virov, predvsem pa iz lastnega raziskovanja in izkušenj.

4,791 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page