top of page

DUHOVNI POMEN VIDENJA ŽIVALI - SMRDOKAVRA

Updated: Apr 29, 2020


Vsaka žival ima svoj pomen in nosi določeno sporočilo za nas. Skozi različna obdobja se nam določene živali večkrat pojavljajo. Lahko se pojavijo v resničnem svetu, lahko skozi sanje, meditacijo...

Če smo malo bolj pozorni, ugotovimo, da nam osvetlijo določen aspekt v našem življenju, nam predajo sporočilo. Na nas pa je seveda ali v to verjamemo in koliko to upoštevamo. Bodite malo bolj pozorni, katere živali se vam "večkrat pojavljajo" in presenečeni boste, kakšna sporočila vam predajajo. :-)

Ta ptica me je prav posebno očarala...pa kar precej časa sem tudi iskala sploh njeno ime in pomen...res je zanimiva <3 Pa poglejmo, kaj je lahko sporočilo te prelepe ptice, če se kar naenkrat začne "pojavljati" na vaši poti in vzbuja pozornost...ali vas močno pritegne:

simbolika-duhovni-pomen-videnja-smrdokavra/vibracijeduse.si

Smrdokavra nas uči zmožnosti poglabljanja v starodavno modrost, da lahko "dosežemo" svojo veličastno naravo in pa tudi poglabljanja v naše energijsko telo, da se povežemo z višjimi dimenzijami. Prikazuje nam, da se moramo "hitro premikati", kar velja tudi za odločitve, katere sprejemamo in držati korak s časom, dogodki in našim notranjim ritmom, pri tem pa je potrebno biti dosleden in natančen pri načrtih in idejah, katere mislimo speljati. Predstavlja tudi ustvarjalne sposobnosti, telesno energijo in pa tudi zaključke. Povezana je z "trinity"-sveto trojico, kar pomeni lahko trije v enem (um,telo, čustva); (oče, sin, sv,duh); (oče, mati, otrok ); ( ustvarjanje, uničevanje, vzdrževanje); (preteklost, sedanjost, prihodnost)..

Pomen videvanja smrdokavre vam lahko sporoča nekaj ali več od slednjega:

-deževno obdobje je pravi čas za vaše ustvarjanje

-zdaj je pravi čas, da začnete s tistim, kar ste zavlačevali

-čas / obdobje učenja/ priprav "nečesa" je do 3.tedne

-hitro povečanje duhovne zavesti

-nakazuje na potrebo po samo-izpraševanju, da pridete do odgovorov, ki jih iščete. Vrtajte, vrtajte vase...ali se sprašujete prava vprašanja?

-tu ste, da odkrijete/si postavite nekaj svojega in tako pridete do svoje notranje-osebne moči

-pojdite več na sonce in v naravo in pazite na vašo prehrano ( več zelenjave)

- nosite "svojo krono" ustrezno in modro ( svojo slavo, ponos, visok položaj )

- potrebujete redno energetsko čiščenje svojega fizičnega telesa, vseh vaših energijskih teles in energetskih centrov / čaker

- več se povezujte z Gajo ( Mati Zemlja)

- uporabljajte različne dišave / eterična olja in podobno, za vašo lastno zaščito

pomen-videnja-živali-smrdokavra-vibracijeduse.si

Če se čutite s to ptico zelo močno povezani, vam nosi lahko naslednja sporočila:

- Ste idealist, sanjač in včasih mistik

- Imate veliko idejo/vizijo in zato "morate" biti navdih za druge, saj imate dar, da jim odprete vrata, da lahko dosežejo več v življenju

- Ste dober govornik, naučiti pa se morate biti bolj praktični

- Začnite razmišljati o "pravih načrtih", katere si tudi zapišite in začnite uresničevati, da ne bodo ideje samo obvisela v "oblakih"

- Ste pametni, intuitivni, pogosto jasnovidni, zato zaupajte svojim slutnjam

- Ste tudi zelo občutljivi na razne vibracije / energije

- Lahko ste duhovni voditelj za druge, upoštevati pa morate ravnovesje med vašim "duhovnim" in materialnim življenjem

- Ste pogumni, v sebi nosite veliko talentov in imate močne vodstvene sposobnosti

- Vaša duhovna pot se je začela že dolgo nazaj...še pred tem življenjem, ki ga sedaj živite

- Morate se naučiti ljubiti tako bližnjega, kot samega sebe;-)

Lahko vas zanima še:

Duhovni pomen videnja mačke tukaj

Duhovni pomen videnja vešče tukaj

Duhovni pomen videnja čmrlja tukaj

Duhovni pomen videnja metulja tukaj

Preverite našo ponudbo - angelski & tarot reading tukaj Če v krajšem časovnem obdobju, večkrat vidimo določeno žival ( 3x ali več ), nam le ta nekaj sporoča, za obdobje v katerem se nahajamo. Živali se lahko pojavljajo tudi v naših sanjah / meditaciji ali pa v obliki slik ( tv, revije) in skozi besedo ( naletimo na pogovore o istih živali ). Lahko se vam zgodi npr.: da se vam en dan žival pojavi osebno na poti, drugi dan nekdo pripoveduje nekaj o tej živali in tretji dan zagledate v reviji sliko iste živali. Torej ena žival v krajšem obdobju skozi različne načine išče vašo pozornost - to je znak. Lahko se vam pa tudi zgodi, da žival vidite le 1x pa boste začutili posebno povezanost z njo - tudi to je lahko znak. Takrat bodite še posebej pozorni na to, kaj ste v danem trenutku ali malo prej razmišljali, lahko vam nudi odgovor skozi "njeno" simboliko.


Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi / Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse

Duhovni pomen / simbolika živali je povzeta iz raznih knjig / gradiva in internetnih virov, predvsem pa iz lastnega raziskovanja in izkušenj.

853 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page