top of page

VPOGLED & VODSTVO ZA VAS

Updated: Apr 25, 2020


Izberi-karto-vodstvo-za-vas-modrosti-nevidnih-ravni-vibracijeduse.si

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju?

Naj vas poveže most med duhovnim svetom in svetom narave. Vaš namen naj bo vzpostavljanje ravnovesja in harmonije. Prosite za vodstvo, katero naj bo v najvišje dobro vseh vpletenih. Naj vam nevidne ravni razkrijejo modrosti, katere v tem trenutku najbolj potrebujete. Kaj je trenutno pomembno za vas? Vprašajte npr.: sledeče: - na kaj moram biti posebej pozoren / pozorna v sledečih dneh? - kaj je pomembno, da vem? - prosim za vodstvo... in nato izberite karto katera vas najbolj pritegne? Katera karta vas je pritegnila? Poglejmo tokrat v karte Modrosti nevidnih ravni / Colette Baron - Reid

Izbrali ste in tu je vodstvo za vas.

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kaj vam sporoča.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Poglej ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrito-vodstvo-za-vas-nebesa-čarajo-vibracijeduse.si

1. PUŠČAVSKI PRINC / IZZIV:

Vsem, ki ste izbrali karto št.1, se puščavski princ prikazuje kot karta izziva na vaši poti.

Mogoče se v tem obdobju počutite sami - nekako tako, kot da vas nihče ne razume popolnoma. Komunikacija z ostalimi je rahlo "otežena", saj tudi sami ne znate popolnoma razložiti kaj se v vas dogaja in kakšni občutki vas preplavljajo. Znašli ste se v lastni transformaciji, kjer prepoznavate in ločujete seme od plevela...tako pri vas samih, kot tudi v vaši okolici. Za vas je zdaj obdobje prepoznavanja resnic.

Hoteli boste delati zaključke in hkrati se odpirati novim spoznanjem, novim potem...Notranji klic vam želi sporočiti nekaj, vi pa kakor, da mu nočete popolnoma prisluhniti...kot da se nekako nočete soočiti popolnoma z tem. Kliče vas, da si vzamete čas samote in si popolnoma prisluhnete. Čas je, da si zastavite pomembna vprašanja in prisluhnete odgovorom, katere boste našli globoko v vas. Ne bojte se, resnica bo mogoče najprej boleča, vendar prinesla vam bo končno svobodo, katero si želite, vendar si je nekako še ne upate zaživeti. V sebi čutite krivdo in hkrati odgovornost...želite si pretrgati določene vezi, pa ne veste kako to narediti, da ne bi nihče trpel pri tem. Veste pa in čutite, da je čas sprememb nujno potreben. Lahko obrnete list in se podate v neznano, lahko pa začnete nov cikel na istih temeljih. Kakorkoli, čas bo pokazal in pretrgal vezi tam, kjer si jih sami ne upate, vendar čutite, da je potrebno. Včasih je bolje biti sam, kot pa v "nepravi" družbi.

Vsak človek je na svoji lastni poti razvoja. Z nekaterimi se čudovito ujamemo, se razumemo...kot da se poznamo od nekdaj...z drugimi ne čutimo take povezave. Vsaka povezava ima svoj namen in včasih tudi "odlične" povezave "zgubijo" svoj čar...zato, ker je namen bil dosežen. Včasih pride čas, ko je potrebno stare temelje popolnoma porušiti, da lahko ustvarimo popolnoma nove temelje, na podlagi svojega razvoja. Zadeve, lastna prepričanja, vzorce, lekcije predelamo in prerastemo, zato je potrebno tudi odnose preoblikovati skladno z našim razvojem. Z nekaterimi lahko rastemo skupaj, z drugimi pač ne. S tem ni nič narobe, saj vsak zase zbira lastno vibracijo in način življenja in vsak je na svoji "pravi" poti - taki, kot si jo izbere.

Za vas je čas, da naredite podrobno oceno vašega celega življenja, odnosov, delovanja, prepričanj...z namenom, da zapustite za sabo vse tisto, kar vam ne služi več. Vsak dan nosite v svojem srcu namen, naj se vam vse resnice razkrijejo, katere so potrebne za popolno transformacijo vašega življenja na bolje. Nato pa bodite pozorni na vse znake, ki jih dobivate. Če se nekaj zdi "prelepo, da bi bilo res", je najbrž temu res tako!

2. PRINAŠALKA ČUDEŽEV / IZZIV:

Vsem, ki ste izbrali karto št.2, se prinašalka čudežev prikazuje kot karta izziva na vaši poti.

Čudeži obstajajo, vendar pogoj je, da vanje verujete! Karta vas opozarja, da ste rahlo pozabili sami nase, na svoje sanje...in se preveč razdajate drugim. Da, prav je, da damo svoj čas, energijo in vse kar lahko drugim...vendar, pazite...vsa energija se mora nekako tudi vrniti. Če se vam vložena energija ne vrača v enaki meri, kot jo sami razdajate, bo potrebno to uravnovesiti. Začnite se bolj ceniti in ne bodite zadovoljni zgolj z "malim". Čas je, da svoje strahove, blokade in napačna prepričanja zamenjate z vsem tistim, kar vam bo omogočalo, da lahko pridete do tistega, kar si dejansko zaslužite in tudi globoko v sebi želite. Zaslužite si veliko več, kot dejansko živite. Zahtevajte od sebe in drugih le najboljše za vas! Izstopite ven iz ponavljajočih se "razočaranj", ter se podajte v nove izkušnje, dogodivščine, priložnosti. Lahko si ustvarite čudovito življenje.

Verjemite v čudeže, verjemite SAMI VASE in v svoje sposobnosti - sposobni ste resnično več, kot si sploh upate misliti. POMEMBNI STE tudi vi!

3. VODNIK KAMEL / ZAVEZNIK:

Vsem, ki ste izbrali karto št.3, se vodnik kamel prikazuje kot karta zaveznika na vaši poti.

Včasih smo tako "obsedeni" z velikimi koraki, da pozabimo na nujno - potrebne male korake. Pa ne samo korake, spremembe nasploh. Čeprav si lahko v sebi želimo velikih sprememb in to že danes, ne jutri, je vsekakor potreben čas in proces sam, da se vse skupaj razvije...če se seveda razvije v smeri, kamor si seveda želimo. Včasih tudi ne razumemo, zakaj se nam dogajajo določene stvari, situacije, saj ne vidimo celotne slike in "načrta" naše duše. Včasih se je le potrebno ustaviti in prepustiti, ne pa vsiljevati ali izsiljevati spremembe same. Življenje samo poskrbi, da smo tam kjer moramo biti, da izkušamo izkušnje, katere so potrebne za naš razvoj...zaupajte, da je vse v najlepšem redu. Včasih si tako močno nekaj želimo, da se nam zdi pot do uresničevanja le-tega dolga in težka. Vendar je še kako pomembna sama pot do tja. Vsaka malenkost, male stvari, naključja ( naključij seveda ni ;-) )...težka in lepa obdobja - vse to je potrebno za vaš razvoj. Mali koraki so potrebni, da pridemo do velikih sprememb.

Zaupanje v življenje samo in da je vse točno tako kot mora biti ta trenutek - to vam trenutno manjka. Če ste nedavno prosili za pomoč, verjemite, da bo le-ta prišla, kajti ko prosite, se sproži vrsta "naključij" in dogodkov, kateri lahko vplivajo na vaše življenje. Mogoče skozi "naključne" osebe, katere vam bodo nudile pomoč / vodstvo / nasvet, za to, kar potrebujete. Mogoče konkretna fizična pomoč ali pa potrebujete določene informacije - vse to je na poti k vam. Ne glede na to ali ste potrebovali ali potrebujete ali še boste potrebovali nekakšno obliko pomoči, verjemite, da ko prosite iskreno iz srca vesolje / vir / boga... za pomoč, vam jo le ta pošlje.

Če še niste prosili za pomoč, v neki "zadevi" katera vas obremenjuje, je čas, da to storite. Lahko si zvečer preden zaspite, omislite posebno molitev, v kateri razložite svojo situacijo / vaše želje / namere vesolju, bogu, viru, angelom... prosite, da se razreši v najvišje dobro vseh vpletenih in nato spustite iz nadzora! Pričakujte, da pomoč prihaja k vam.

Srečno na vaši poti

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot reading

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

233 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page