top of page

VPOGLED & VODSTVO ZA VAS

Updated: Apr 25, 2020


Izberi-karto-vodstvo-za-vas-nebesa-čarajo-vibracijeduse.si

Ali v vas tli vsaj majčkena iskrica čarodeja / čarodejke? Želite usmeritve za naprej?

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju? Kaj je trenutno pomembno za vas? Vprašajte npr.: sledeče: - na kaj moram biti posebej pozoren / pozorna v sledečih dneh? - kaj je pomembno, da vem? - prosim za vodstvo... in nato izberite karto katera vas najbolj pritegne? Katera karta vas je pritegnila? Poglejmo tokrat v karte Nebesa Čarajo / Cristy Žmahar

Izbrali ste in tu je vodstvo za vas.

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kaj vam sporoča.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Poglej ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrito-vodstvo-za-vas-nebesa-čarajo-vibracijeduse.si

1. SANJE IZ MLADOSTI:

Pozabili ste na svojega notranjega otroka, ker ste vse preveč "padli" v dolžnosti in odgovornosti vsakdanjega materialnega življenja. Pozabili ste na radost, veselje in otroško nedolžnost. Pozabili ste, kakšne sanje ste imeli kot otrok. S kakšnimi očmi ste gledali na dogodke, na stvari in na svet okrog vas takrat? Spomnite se in prebudite tega otroka v sebi, prebudite otroško radost, veselje, zanimanje. Prebudite svoje sanje in občudovanje. Prebudite v svojem življenju nedolžno igro, kajti življenje je le-toliko resno, kolikor si ga sami naredimo. Spremenite vaš pogled na svet in neskončno polje čudes se vam lahko odkrije...kot otrok, ki prvič raziskuje okolico svojega doma. Za njega je vse novo, magično, lepo, zanimivo...raziščite sebe in poiščite tisto, kar vas veseli, navdihuje in poživi. Ne odtegujte si "nujno potrebnega" časa, katerega potrebujete za negovanje sebe in da lahko počnete stvari, katere vas veselijo zgolj zato, ker je življenjski tempo trd in neizprosen. Čas za vas si morate vzeti ZDAJ, kajti tako vas bo še prehitro "dohitela" starost. Takrat pa se boste ozirali nazaj, obžalovali in se spraševali...le zakaj?

Veselite se vsakega dneva posebej in glejte na to, kot da vam je PODARJEN. Naj vas vprašam...zgolj kot primer: " Kaj bi storili, če bi danes izvedeli, da je pred vami samo še pol leta življenja? Kako bi ga preživeli? Kaj bi vam bilo bolj pomembno? Ali bi hiteli, da boste vse zlikali, pobrisali prah, vsak dan pol dneva kuhali in pospravljali? Ali bi si vzeli čas zase, za svoje bližnje, za vse tiste, ki jih imate radi ter se z njimi pogovarjali? Mogoče šli na potovanje ali pa si vzeli več časa za oddihe v naravi...?

Naj vas ne zasujejo dolžnosti in obveznosti v življenju do te mere, da pozabite resnično ŽIVETI. Nebesa so vas opozorila - kaj boste pa vi storili?

2. BOG IN BOGINJA:

V sebi nosiš veliko moč in pa tudi modrost. Tako moč kot modrost, pa tudi zunanja lepota, ti je bilo "podarjeno" z razlogom, da boš lažje stopal/a po svoji poti. Si zelo inteligentno bitje, vendar te prosimo, da ne izkoriščaš svojega potenciala za "neumnosti" ( vsak pri sebi bo že vedel, kaj to je ).

Svoj potencial lahko razvijaš v neskončnost in uporabiš svojo moč, modrost in lepoto za stvari, katere so resnično pomembne. Ne potrebuješ se truditi za ljudi, kateri te niso vredni in ne cenijo tvoje prave biti. Prav tako, ne potrebuješ njihovih dram ali pa celo sodelovati v njih. To nisi ti!

Čas je, da odkriješ svojo masko, katero nosiš v svetu pred drugimi ljudmi in da postaneš resničen / resnična TI. Določeni ljudje, bodo potem seveda odšli, ampak ne skrbi, tisti pravi bodo pa prišli. Ne zapravljaj svojega potenciala, namreč pred teboj, so lahko lepe poti. Odločitev je tvoja.

3. NEBEŠKO ZAGOTOVILO:

Ne skrbi ljuba duša, okrog tebe je namreč veliko podpore in pomoči. Gledamo te in vidimo tvojo "stisko", zato ZDAJ predaj vse svoje skrbi. Če je potrebno se zjoči, če čutiš krik v sebi - pojdi v gozd in kriči, napiši skrbi na list papirja ter ga zažgi...prosimo te, prepusti nam te nepotrebne skrbi. V tvoji glavi je vse preveč zmedenih misli in zato tvoj korak stoji. Vidimo te - skoraj že stopiš naprej, a si premisliš in stopiš nazaj. Spusti strah, spusti skrbi, vse se v pravem času uredi. Tu smo, stojimo ob tebi in vse ti bo kristalno jasno, ko bo pravi čas za to - ne zapletaj stvari po nepotrebnem.

Zagotavljamo ti, da si ravno tam kjer moraš biti in zaupaj v življenje, da ti na pot polaga prave ljudi, dogodke in stvari. Posveti več nege tako svojemu fizičnemu telesu, kot tudi svojemu energetskemu polju. Več sprehodov v naravo, globoko dihanje in spuščanje vseh težkih in nizkih energij, katere se nabirajo v tebi - to je naš nasvet, upoštevaj ga in tvoj "prehod" in transformacija bo tako lažja.

Vsak vaš komentar je seveda dobrodošel. Kanaliziranje, se je iz vikanja "preklopilo" na tikanje...hm, najprej sem to hotela "popraviti" ampak sem pustila raje tako, kot je "prišlo" skozi, saj verjamem in zaupam, da je prav tako. Prepustila sem se vodstvu.

Srečno na vaši poti

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin


Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi /

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

249 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page