top of page

VPOGLED & VODSTVO ZA VAS

Updated: Apr 25, 2020


Izberi-karto-vodstvo-za-vas-zlati-tarot-vibracijeduse.si

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju? Kaj je trenutno pomembno za vas? Vprašajte npr.: sledeče: - na kaj moram biti posebej pozoren / pozorna v sledečih dneh? - kaj je pomembno, da vem? - prosim za vodstvo... in nato izberite karto katera vas najbolj pritegne? Katera karta vas je pritegnila? Poglejmo tokrat v tarot karte.

Izbrali ste in tu je vodstvo za vas.

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kaj vam sporoča.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Poglej ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrito-vodstvo-za-vas-vedeževanje-vibracijeduse.si

1. DVOJKA MEČEV:

Vsi tisti, ki ste izbrali prvo karto, najprej poglejte samo karto. Ali vidite, kako ima ženska zlato prevezo na očeh? Dragi moji, v vas se bije nekakšen boj. Ta boj poteka med vašim razumom in intuicijo, notranje ste namreč razdvojeni. Ali je to neka odločitev, katere še nočete sprejeti? Ali mogoče nočete videti situacije taka kot je v resnici? Možnost, da "zgolj" ne vidite obstaja, vendar večja verjetnost je, da nočete videti nečesa ali pa se nočete z nečim spopasti / soočiti. Če ste sami izbrali "slepoto", to ne pomeni, da tega izziva ni, to zgolj pomeni, da ne napredujete, saj se sploh ne odzivate na okoliščine / situacijo / izziv, ki je pred vašimi očmi. Ta "boj" in notranja razdvojenost se vam že nekaj časa dogaja, zato je za vas zelo pomembno, da snamete obvezo in se soočite s tem, česar vas je strah. Čeprav se bojite naslednjega koraka, vas vodstvo nagovarja, da bo potrebno sprejeti odločitev.

Nekateri med vami bi se lahko odločali na "slepo", zato se raje umirite za trenutek, prisluhnite svoji notranjosti / intuiciji / srcu in se šele nato odločajte. Zaupajte svojemu notranjemu vodstvu, saj boste tam našli vse odgovore. Ta karta govori tudi o ravnovesju in dvojnosti, zato naj bo vaša pozornost v naslednjih dneh v iskanju ravnovesja v vseh zadevah in situacijah. Npr.: če se vam bo kazala možnost za prepir, poskušajte s srcem in mirnostjo reševati konflikt in sprejemati kompromise; če ne najdete ravnovesja med delom in prostim časom, si ga vzemite; če težko uskladite hobi z drugimi zadevami, se osredotočite na to...poskušajte najti ravnovesje v situacijah, saj na enem določenem področju ( ali celo več ) ste malo "iztirili" in pozabili na ravnovesje.

Za vas velja tudi, da ste precej "miselni" ljudje. Vse preveč razmišljate in razglabljate na dolgo in široko...tako daleč znate, da se popolnoma ovijete v vašo lastno miselno zanko. Torej, naj bo za vas naslednja naloga in pozornost namenjena manj razmišljanja in več delovanja v smeri, katero si želite.

2. SONCE:

Na vidiku je zelo lepo obdobje za vas. Lahko tudi, da ste se prav zdaj že znašli v njem. Čeprav lahko niste vajeni take sreče in lahkotnosti bivanja, se ne borite proti svojim občutkom in ne analizirajte vsega preveč. Prepustite se in uživajte. Nekateri med vami ste na "sveže" zaljubljeni, drugim se v kratkem ponuja ta možnost. Določeni uživate v sadovih vašega dela, saj vam gre vse kot namazano - če pa slučajno še ni vse kot po maslu, ste tik pred "sončnim" obdobjem, saj ste blagoslovljeni z obiljem in uspehom. Pričakujete lahko dobre ideje, uspešno razrešitev zadev, izjemna osebna spoznanja, dobro fizično in čustveno zdravje in / ali celo javno priznanje. Napoveduje se vam uspešen zaključek nečesa in možnost novih začetkov. Zaupajte vase in vzemite to karto in vodstvo kot potrditev.

Torej za vas velja, da uživate v prelepem obdobju, se izražate skozi vašo pravo naravo in ustvarjate na področjih, kjer resnično blestite. Nekateri med vami se boste ravnokar zavedali, da je pravi čas, za izpolnjevanje vašega življenjskega poslanstva. Namreč zdaj je vaša samozavest močnejša, kar vam bo omogočalo, da nadaljujete vašo pot z upanjem na čudovito prihodnost. Lahko osvojite "svet".

3. VISOKA SVEČENICA:

Visoka svečenica vas poziva k pozitivnemu razmišljanju in potrpežljivosti. Zdaj ni pravi čas za ukrepanje, temveč si vzemite čas in se raje posvetite razmišljanju o sebi. Skozi razmišljanje boste dobili boljše vpoglede in razumevanje o sebi in svojih željah. Odgovori, katere iščete, se bodo pojavili v pravem trenutku. Vse vaše morebitne skrivnosti, načrte in / ali ideje zdaj obdržite zase. Včasih je bolje "molčati", zadržati stvari zase in prav zdaj je to obdobje pred vami. Čeprav vas mika, da bi v neki zadevi tvegali...ni še pravi čas, saj ne vidite in ne razumete še v popolnosti položaja / zadeve. Če vas o tej zadevi / položaju ne skrbi preveč in zaupate, da se bo vse dobro izšlo, je velika verjetnost, da se bo res. Prav tako vas vodstvo opozarja, da ne pretiravajte v vaših prepričanjih in ne "zavijajte" iz ene skrajnosti v drugo. Vzemite zdaj v tem obdobju, ki je pred vami sami sebe pod drobnogled in z ravnovesjem lahko najdete vašo pot do miru.

Če ste tik pred odločitvijo - ne tvegajte. Ta karta je znak, da počakajte z vsakršno akcijo.

Srečno na vaši poti

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi /

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

250 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page