top of page

PODARIM NEKAJ VPOGLEDOV - mini reading / vedeževanje / vpogled v karte

Updated: Apr 25, 2020


Odločila sem se o darilu zate, zato hitro preberi, kako lahko sodeluješ tudi ti :-)

Izberi-karto-vodstvo-za-vas-prosojnine-tarot-vibracijeduse.si

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo.

Pred dnevi sem vam predstavila idejo, da bi podarila nekaj brezplačnih vpogledov. Če še ne veš nič o tem, preberi več tukaj.

Če še nisi naročen/a na e-novice, pa bi nas rad/a spremljal/a se lahko kadarkoli prijaviš>>>https://www.vibracijeduse.si/ ( obrazec na tej spletni strani ).

KDO VSE LAHKO SODELUJE?

* popolnoma vsi

namreč kar nekaj časa sem razmišljala kako naj to speljem, da bo "pošteno" do vseh ( tako tistih, ki ne želijo naših novičk, pa vendar jim vesolje "poda pred nos" našo objavo, do naših zvestih strank - zato naj bo za vsakega nekaj

KAKO BOM IZBIRALA / ŽREBALA?

* enega izberem med tistimi, ki še NISO naročeni na naše e-novice

* dva izberem med tistimi, ki SO ŽE naročeni na naše e-novice

* dva izberem med tistimi, ki so v preteklosti že imeli izkušnje z mojimi različnimi vpogledi v energije / terapijami in SO ali pa NISO naročeni na naše e-novice

Tako je, skupno vas izberem 5 za brezplačen vpogled

KAKO LAHKO SODELUJETE?

* Vsi tisti, ki še niste naročeni na naše e-novice, vendar boste izrazili željo po brezplačnem vpogledu, v komentar pod to objavo na naši Fb strani>>> Vibracije Duše

Med vami izberem nekoga, kateremu podarim vpogled ( ko izberem, javim v komentarju pod objavo )

* Vsi tisti, ki ste že naročeni na naše e-novice pa tako:

Vsi hkrati boste prejeli naš mail, nato pa kdor bo prvi odgovoril na mail z odgovorom, da želi sodelovati za brezplačni vpogled, bo prvi izbran.

Drugi pridete v drugi krog, v katerem bom žrebala med vsemi, ki boste odgovorili na mail z odgovorom, da želite sodelovati - to bo drugi izbran ( časa imate le 3.dni ). Po izteku časa, ta ponudba ne velja več. Po izteku časovne omejitve ponudbe, kontaktiram po mailu izbrane.

Zakaj želim vaš povratni mail z odgovorom, da želite sodelovati? Zgolj zato, da ne bi po nepotrebnem žrebala med tistimi, kateri si tega mogoče sploh ne želijo.

*Vsi tisti, ki ste v preteklosti že imeli izkušnje z mojimi različnimi vpogledi v energije / terapijami in STE ali pa NISTE naročeni na naše e-novice, pa vas lepo povabim, da mi poveste kaj več o vaših izkušnjah. Lahko so to mnenja o terapijah in vpogledih, ko smo bili še pod imenom Nova Prihodnost - Predaj naprej ( menjalo se je namreč le ime ), lahko so mnenja o numeroloških analizah, vpogledih v vedeževalske karte, angelski reading, angelske terapije, brezplačno vodstvo preko maila ali pa preko FB objav kart. Zdaj je čas, da pobrskate nazaj za "mojimi zapiski", ki sem vam jih poslala ali kako drugače nudila - preberete še enkrat, ocenite in mi pišete na mail>>> vibracijeduse@gmail.com.

Torej med vami bom izbrala dva ( prednost imajo seveda tisti, ki bodo napisali svoja mnenja ). Čas veljavnosti te ponudbe za vas je 7.dni, da pošljete svoja mnenja. Prvi izbran bo tisti, ki bo prvi odgovoril in seveda tudi napisal svoje mnenje.

V svoje mnenje vključite: kdo ste, kako in približno kdaj sem vam pomagala oz. kaj ste pri meni naročili, vaše mnenje kako je to vplivalo na vaše življenje, ali ste dobili zadovoljive odgovore na vaša vprašanja, kaj se vam je mogoče zdelo nepopolno, kaj super in / ali bi kaj izboljšali, ocena zadovoljstva z vaše strani ( slabo / dobro / odlično ) in kratek opis vaše izkušnje ter ocene. Zraven še pripišite ali lahko vaše mnenje uporabim v javnosti ali ne.

Drugi izbran bo izžreban. Po izteku časovne veljavnosti ponudbe, bom kontaktirala po mailu izbrane, s katerimi se bomo dogovorili, kakšen brezplačen vpogled želijo.

*** če ste mogoče med tistimi, ki nimajo maila pod svojim imenom in priimkom, ampak pod nekakšnim vzdevkom in / ali ste mail zamenjali, pojasnite na katero osebo se nanaša - tako lahko preverim vašo pristnost.

Interpretacija kart in druge energijske storitve: Karmen Seražin

 

podarim-mini-reading-vedeževanje-vibracijeduse.si

VABLJENI K OGLEDU :

Oglej si ponudbe angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

416 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page