top of page

VPOGLED & VODSTVO ZA VAS

Updated: Apr 25, 2020


Izberi-karto-vodstvo-za-vas-prosojnine-tarot-vibracijeduse.si

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju? Kaj je trenutno pomembno za vas? Postavite konkretno vprašanje in izberite karto katera vas najbolj pritegne? Katera karta vas je pritegnila? Poglejmo tokrat v vedeževalske karte.

Izbrali ste in tu je vodstvo za vas.

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kaj vam sporoča.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrito-vodstvo-za-vas-vedeževanje-vibracijeduse.si

1. TROJKA KRIŽ / ŠTIRICA PIK:

Za vse vas, ki ste izbrali prvo karto velja opozorilo!

Pazite na svoje zdravje, saj ste v preteklosti preveč pretiravali ( oz. še vedno ). Trenutno ste preveč izčrpani, da bi lahko uspešno reševali zadeve / naloge / načrte...

Kaže se potreba po začasni umiritvi in celo umiku od vsega, kar trenutno počnete in imate v kratkem načrte početi. Vse to z namenom, da si odpočijete - tako fizično kot tudi psihično, saj ste imeli že kar precej časa vsega preveč " na krožniku".

Malo ste si kar sami krivi, če vam ne gre vse po načrtih, saj izčrpano telo z popolnoma iztrošeno energijo ne more delovati v polnem zagonu. Vi pa se še kar trudite, mučite in delate do onemoglosti, pozabite pa si vzeti čas zase, da si lahko napolnite vaše baterije. Vzemite si NUJNO potreben oddih, saj vas lahko vaša utrujenost / izčrpanost pripelje do neuspešno izpeljanih načrtov / projektov v prihodnosti in celo do bolezni. Vaše telo kliče po počitku TUKAJ in ZDAJ!!! Odložite delo, načrtovanje...večji podvigi vas bodo počakali.

Lahko se boste počutili oz. se že, rahlo osamljene, nerazumljene in celo zapostavljene, vendar vsi ti občutki izvirajo zgolj iz vaše izčrpanosti in so le posledica le-tega.

Zdaj je čas, da poskrbite za vaše boljše splošno počutje / zdravje in kakovost vašega življenja!

2. DEVETICA KRIŽ:

Na vidiku so mogoča razna nesoglasja in prepiri v odnosih. Določeni ljudje vam bodo nasprotovali in lahko vas bo jezila nepremišljenost ljudi okrog vas. To so lahko sodelavci, prijatelji, znanci, družina ali celo ljubezenski partner.

Znašli se boste v položaju, kjer bodo podcenjevali, se vam posmehovali in / ali celo zaničevali vaše želje in potrebe, kar bi lahko posledično upočasnilo ali celo zaustavilo vaš razvoj in napredovanje.

Poskušajte svoje življenje v bližnji prihodnosti tem bolj skrbno načrtovati in izogibajte se sebičnemu vedenju drugih ljudi.

Če ste spraševali za določeno osebo, se ta opis nanaša nanjo / nanj.

3. KRALJ SRČEV / DESETICA PIK:

Neka oseba / odnos vam je prinesel razočaranje in skrb v vaše življenje. Če se to še ni zgodilo, se nakazuje v obdobju pol leta.

Karte kažejo na osebo ( vas ), katero mučijo skrbi in žalost v povezavi z ljubljeno osebo ( lahko je to zaupni prijatelj, nekdo iz družine ali ljubezenski partner. Ta oseba vas je na nek način razočarala, mogoče celo "izdala"in ker ste nanjo zelo čustveno vezani, vas to seveda žalosti. Mogoče imate občutek, kot da vas je življenje "povozilo" in da se je nekakšna "tema" zgrnila nad vas. Ne skrbite - te karte napovedujejo skorajšnjo dovršitev te zadeve / izziva in konec nesreče / težkega obdobja. Ozdravitev prihaja.

Stojite na pragu nečesa novega, usodne točke preobrazbe in za vas ključne življenjske faze. Sprememba in preobrat se nakazuje kmalu.

Saj veste, da je ura pred sončnim vzhodom najtemnejša a ne?

Ne obupajte, kmalu bo posijalo sonce in vi se boste iz tega položaja utrdili in okrepili.

Srečno na vaši poti

Oglej si ponudbe angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi /

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

243 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page