top of page

LJUBEZENSKI ODNOSI - Oh, ta ljubezen lahko tako zelo boli

Updated: Apr 25, 2020


ljubezenski-odnosi-vibracijeduse.si

Gledam okrog sebe ta svet, ljudi...tako poln ljubezni in hkrati bolečine, ljudi kateri se toliko let ljubijo in nato zasovražijo, kateri so imeli toliko lepih besed, zdaj pa tolčejo en po drugemu...ker gredo pač narazen in en krivec pa že mora biti a ne? Vsaj tako veli družba in vsaj tako bi vsak posameznik rad izpadel "boljši" od drugega ...in se sprašujem: " Kaj ti ljudje se ne zavedajo, da jih je v odnos vendarle vodila ljubezen?"

Povejte mi dragi moji...kje je smisel prerekanja, kje je smisel iskanja krivca, kje je smisel tega, da se nekoč ljubeči partner spreobrne v sovražnika? Kje je komunikacija? Tista iskrena iz srca? Obtoževanje in metanje polen pod noge ne bo pomagalo...poskušajte razumeti, kljub temu, da je težko, kljub temu, da boli...če že je prišlo do tega, da skupno življenje / ljubezen ni več mogoča...a ne bi bilo lepše, da en drugemu zaželiš lepo življenje naprej? A se vam zdi preveč "pocukrano"?

Meni ne...jaz v to verjamem....a res je...vedno morata biti vsaj dva za to. Vedno sem verjela v moč besed in komunikacijo, katera lahko gore premika, če je le volja in srce. Vedno sem verjela, da par kateri ne more iti čez "skupne" težave, svoje lastne vzorce in ne razrešuje sproti zadev...zabrede vedno globlje...in globlje, dokler ne pride do tega, da namesto razumevanja, podpore, ljubezni in lepih dni, začnejo prevladati tišina, zamere, težke besede,...in manj lepi dnevi...vedno sem verjela v to, da "krivec" v odnosu ne obstaja, saj sta vedno dva igralca in vsak prispeva svoj del ( in verjamem še danes). Res pa je, da če odnos v določeni meri ne nudi enake rasti in razvoja za oba in če se začne par oddaljevati en od drugega, se prej ali slej nekdo odloči iz te "igre" izstopiti...zame je danes preprosto: ali deluje ali pa ne deluje.

ljubezenski-odnosi-oh-ta-ljubezen-vibracijeduse.si

Zame je ljubezenski odnos v prvi vrsti najprej spoštovanje...in potem vse ostalo, saj menim, da spoštovanje doprinese resnično gradnjo pravega odnosa...brez spoštovanja se vse ostalo počasi nekje "izgubi" na poti.

Pa se za trenutek vrnimo nazaj na pare, kateri gredo narazen zaradi raznoraznih razlogov...in sedaj tudi vprašanje za vas. Kaj se vam zdi bolj pravilno:

Recimo, da je par v odnosu, v katerem ni spoštovanja, ni prave komunikacije, vse preveč je težkih besed, bog ne daj še kaj "hujšega"...skupnega časa skoraj nimajo, saj bežijo en od drugega ali pa je "navidezno" vse ok ( kar je vse preveč pogosto pri nas ), saj nočejo / ne znajo reševati svojih težav...in imajo seveda tudi otroke...a je bolje, da gredo narazen ali je bolje, da vztrajajo na ISTI način kot doslej in ne rešijo nič? Včasih so temu dejali preprosto: Potrpi!

Moje mnenje: Vedno poskušaj razrešiti...1x, 2x, 3x...večkrat...vsekakor poskušaj na več načinov...in če ne gre...pač ne gre. Bolje, da gre par narazen, kot pa da "navidezno ok" vztraja naprej in pri tem še uči svoje otroke, da je takšno "laganje" in pretvarjanje čisto vredu. Vsak posameznik si zasluži spoštovanje in nekoga ob sebi, kateri ga bo poskušal razumeti in kateri ga bo podpiral v življenju. Torej VSAK, ne zgolj eden ali zgolj drugi ... OBA si to zaslužita, če si to želita seveda.

Po nikomer ni potrebno "udrihati", saj vsak posameznik sam predeluje svoje življenjske lekcije in odločitve, katere sprejema. Za nekoga bo že neka odločitev težka, že sama po sebi, zakaj bi potem še oteževali zadeve...saj veste z leti pride tudi modrost in z izkušnjami se učimo in tako se učimo celo življenje :-) ...zato poskušajmo biti strpni en do drugega in se poskušajmo razumeti.

Nekateri ostanejo v vezi kljub temu, da ni spoštovanja iz nasprotne strani...zakaj? Zaradi strahov, zaradi nepredelanih vzorcev, zato, ker se nimajo dovolj radi, zaradi meril in okvirjev drugih....zato, ker so jih naučili, da je tako "prav"...vendar spoštovanje je osnova in PRAVICA vsakega posameznika in brez tega ni uspešnih odnosov / razmerij, pa naj se gre za ljubezenske, prijateljske, družinske, poslovne odnose ...odnosov brez spoštovanja si resnično ne želite...ali pač?

Ljubezen poboža in se lahko dotakne najtemnejših kotičkov duše - jo razume, zdravi, preobrazi...Ljubezen lahko dela čudeže, podira vse meje in tabuje - če ji le dovolimo in ne zapiramo v lastno kletko.Ljubezen je veselje, žalost, smeh, bolečina, čarovnija, domišljija...je vse kar obstaja...je veličastna in mogočna. Ljubezen sprejema "nesprejemljivo", odpušča "neodpustljivo" in prižge iskrico upanja tam, kjer upanja ni...mogočnejšega "orožja", kot je ljubezen...ni.

ljubezen je najmočnejše orožje - vibracijeduse.si

To je moja resnica - kar ne pomeni, da je tudi vaša.

” SREČNO NA VAŠI POTI"

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

76 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page