top of page

VPOGLED & VODSTVO ZA VAS / LJUBEZENSKI ANGELI

Updated: Apr 25, 2020


Izberi-karto-vodstvo-za-vas-sporocila

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju? Kaj je trenutno pomembno za vas? Želite vedeti kaj vam sporočajo ljubezenski angeli? Postavite konkretno vprašanje in izberite karto katera vas najbolj pritegne? Katera karta vas je pritegnila?

Izbrali ste in tu je vodstvo za vas.

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kaj vam sporoča.

Tokrat so mi angeli k vsaki karti "vrgli" še eno, namreč vsakič je ena karta dodatno padla iz kupa - torej ima pomen za vas. Pa poglejmo.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrito-vodstvo-za-vas-življenjski-namen

1. ZDRAVLJENJE DRUŽINSKIH TEŽAV / OHRANITE ODPRTO SRCE

Vsi tisti, ki ste v obstoječem razmerju:

Čeprav imate lahko svoje lastne predstave in merila o tem, kakšen naj bi bil vaš partner ali pa se celo zgledujete po merilih in standardih, katere vam nezavedno postavlja okolje / družba / drugi, naj vas opomnim, da le-to so vaše ali njihove predstave, pričakovanja, merila - ni pa nujno, da "ustreza" tem merilom..., ste pa vsekakor z njim, z določenim namenom.

Poglobite se v vse njegove "dobre" in "slabe" lastnosti, bodite odprtega srca, ohranite vero in ljubezen ter ga poskušajte sprejeti takega kot je. Skozi ta odnos se srečujete z vzorci, kateri izhajajo iz vaše družine in je prišel čas, da jih ozavestite in spustite.

Vprašajte se / raziskujte katere stvari pri vašem partnerju sprejemate s težavo in zakaj. Poskušajte dobiti povezavo med vašim partnerjem in vašo družino. Vaša čustva, do vaše družine še niso v popolnosti pozdravljena, zato imate ob sebi partnerja, kateri večkrat nezavedno "pritisne" na določeno točko v vas ravno zato, da se ta čustva v vas sprožijo z namenom, da to prepoznate in ozdravite.

Mogoče morate enemu od staršev ali obema nekaj odpustiti, lahko so vam privzgojili določena prepričanja, katere je potrebno zdaj opustiti in zamenjati, lahko so to tudi vzorci, katere ste prerasli ali pa enostavno ne delujejo več.

Ko boste pozdravili čustva / prepričanja / zamere / vzorce, ki jih imate do ali od vaše družine, vas čaka popolnoma nova pot v ljubezni. Vaš obstoječi odnos se lahko povzpne na popolnoma nov - boljši nivo zavedanja ali pa vas čaka vse to z popolnoma novim partnerjem.

Vsi tisti, ki ste še samski:

Naredite sami pri sebi oceno / analizo o tem, kakšne vrste moških privlačite v vaše življenje ali pa kakšni moški pritegnejo vašo pozornost in zakaj. Bodite pozorni na vse morebitne podobnosti, ki jih imajo ti moški z vašo družino ( vzorci, prepričanja... ).

Zdaj imate namreč idealno priložnost ( ker ste še samski ), da ozavestite in ozdravite še vse morebitne vezi, katere imate z družino z namenom, da vse tisto česar ne bi želeli "prenašati" v vaše novo razmerje, pač opustite / zamenjate / preoblikujete / pozdravite. Na ta način boste v svoje življenje namreč pritegnili vam bolj primernega partnerja. Če živite v okolju, kjer velja splošno prepričanje o "normalnemu" partnerju, katero se razlikuje od vašega prepričanja - vztrajajte pri svojem. Če pa po vaši oceni / analizi lahko potrdite, da vas privlačijo podobni moški, z lastnostmi / prepričanji / vzorci, katere lahko najdete v vaši družini in ožjem okolju...začnite opuščati ta prepričanja in se ozrite raje za takimi, kateri na prvi pogled sploh ne pritegnejo vaše pozornosti. Raziskujte in dajte možnost ljubezni tudi tam, kjer sploh ne bi pomislili.

Obstaja možnost, da ste se že srečali z vašim "morebitnim partnerjem", vendar ste ga "spregledali".

2. ZAUPANJE / PREVARA

Vsi tisti, ki ste v obstoječem razmerju:

Ta odnos od vas zahteva vero in popolno zaupanje, katero MORATE dati tako partnerju kot sebi in tudi ljubezni sami. V sebi poskušajte občutiti to, da bo še vse dobro. Nekako me preveva, da v tem odnosu niste popolnoma "odkriti" oz. globoko v sebi dvomite v ta odnos - zakaj? Ali so stvari, o katerih ne morete odkrito spregovoriti s svojim partnerjem in zakaj je temu tako? Verjemite, da popolna odkritost in zaupnost se navkljub začetnemu strahu izplača in je dolgoročno nagrajena. Z vašim nezaupanjem namreč kopljete luknjo v vašem odnosu in vsi vaši strahovi, iluzije katere imate, se lahko kaj hitro manifestirajo enkrat v prihodnosti - zato STOP tukaj in zdaj. Če resnično želite, da odnos uspe in se obdrži, začnite verjeti in zaupati tako partnerju kot tudi samemu sebi.

Vsi tisti, ki ste še samski:

V vsak odnos je potrebno vložiti 100% vero in 100% zaupanje zato, da odnos lahko gradimo in vzdržujemo z ljubeznijo in spoštovanjem.

Vsi vaši strahovi, nezaupanje...katero v veliki meri izvira iz preteklih izkušenj in / ali opazovanja okolice, kjer je prisotnost različnih prevar velika, vas lahko pripeljejo v odnos, kakršnega si v resnici ne bi želeli. S svojim "zadržanim" odnosom lahko dobite nazaj "le" zadržan odnos, medtem ko z odprtostjo in zaupanjem, dobite lahko nazaj prav to. Zato zdaj zamenjajte vaš strah in nezaupanje z vero in zaupanjem, da bo še vse dobro. Porušite to obzidje, katero ste zgradili okrog vas in se odprite in dajte možnosti ljubezni, saj le na popolnoma odkrit način, lahko pridete do odkritega odnosa - kar si konec koncev tudi zaslužite.

3. DUŠNI PARTNER / BODITE POZORNI NA RDEČE ZASTAVICE

Vsi tisti, ki ste v obstoječem razmerju:

Ljubezenski angeli vam sporočajo, da je vaš obstoječi partner tudi vaš dušni partner. Mogoče je vaše razmerje obstalo na neki točki ali pa ste se preveč prepustili "vsakdanjosti". Torej vaš način življenja in vsakdanje obveznosti, so vas pripeljale do tega, da sta vajin odnos vzela kot nekaj samoumevnega in se za zvezo ne trudita več. Mogoče ima celo nekdo v odnosu mnenje, da trud ni potreben - vendar za "uspešen" odnos, je trud in vlaganje v obstoj odnosa zelo pomembno.

V odnos je vedno potrebno vlagati energijo zato, da ga ohranjamo z ljubeznijo in spoštovanjem. Če se preveč zapade v vsakodnevne "obveznosti in rutino", se kaj hitro pozabi na pomembnost odnosa in hkrati na samega partnerja. Zato tudi vse prevečkrat pride v odnosih do pomanjkanja pozornosti, potrpežljivosti...in na plan pridejo najprej mali nesporazumi in nato vse večji prepiri in odmikanje partnerjev. Vse to lahko vodi tudi k temu, da se eden od partnerjev začne "obračati" k drugim, da dobi tisto, kar mu doma "manjka".

Če ste v obstoječi zvezi in se je v to že "vmešala" tretja / odvečna oseba, naj vas opomnim, da vas ta trenutna čustva lahko zaslepijo in ne boste prepoznali prave "resnice". Če še ni "vmešane" tretje osebe, obstaja zelo velika verjetnost, da do tega pride v bližnji prihodnosti. Ta "drugi odnos" NI rešitev, temveč vam je zgolj opozorilo, da v vašem odnosu nekaj resnično ne "štima" oz. ne deluje. Daje vam možnost, da v popolnosti ovrednotite vaš odnos in končno v tej smeri nekaj tudi storite. Kaj boste storili je v veliki meri odvisno od vas, vendar kakorkoli vzemite si potreben čas za temeljiti razmislek - morebitni odnos z "tretjo" osebo pa prekinite.

Če v vas vsaj malo "tli" še iskrica ljubezni, vere v že obstoječi odnos, se vsekakor velja potruditi in vložiti energijo v reševanje le-tega. Če pa od vaših čustev ni iskreno ostalo več nič in veste, da ste se za ta odnos že dovolj potrudili brez nekega napredka in uspeha in resnično čutite, da ni več možnosti za vaju...se vam seveda nakazuje prekinitev odnosa. Polagam vam na srce - resnično temeljito razmislite, preden naredite dokončno odločitev - prihodnost bo odvisno od vaše končne odločitve.

Vsi tisti, ki ste še samski:

Vsi tisti, ki še "raziskujete" različne potencialne partnerje in se sprašujete, če boste srečali "tistega pravega"...odgovor je DA, srečali boste pravega ali pa ste ga že srečali, vendar iskrica med vama še ni preskočila - ne skrbite, imeli boste namreč drugo možnost, kjer bosta lahko skupaj raziskovala vajino ljubezen.

Ko se srečujete z "potencialnimi partnerji" jih dodobra opazujte in bodite pozorni na sledeče:

- kako se obnaša in ravna z drugimi ljudmi?

Ni pomembno, kako se v začetku obnaša do vas, temveč je pomembno kakšen odnos ima na splošno do vseh ljudi

- ali je ljubeč, pozoren, spoštljiv tudi do drugih?

- ali imata podoben pogled na svet in podobne vrednote?

- ali se z njim počutite domače in udobno?

- ali mu lahko popolnoma zaupate in ste odprti?

- ali imate občutek, da ste to "čakali" celo življenje?

Če je odgovor na ta vprašanja DA in ravna z drugimi ljudmi spoštljivo - kaj naj vam rečem...nič se ne obotavljajte - PRAVI JE

V nasprotnem primeru pa se obrnite in zbežite stran

Srečno na vaši poti

Oglej si ponudbe angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin


Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

273 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page