top of page

POT RESNICE - le katera je prava?

Updated: Apr 25, 2020


resnica-prava-pot/vibracijeduse.si

Vsak izmed nas "išče" svojo pot in svojo resnico. Katera pot je prava? Katera resnica je naša resnica? Zakaj določene resnice prerastemo, druge pa ne? Nekatere vzamemo za svoje, spet drugih se izognemo z velikim korakom. Kje leži "pravilo" resnic in kako naj najdemo svojo resnico in pravo pot?

Vsako resnico, katera se vas globoko dotakne in se lahko na nek način poistovetite z njo - torej se kakorkoli lahko v njej prepoznate ali pa se sklada z vašim mišljenjem / načinom življenja ...boste "vzeli za svojo". Namreč daje vam nekakšno potrditev, da imate prav. Daje vam občutek, da vas dopolnjuje, prinaša nekakšen smisel, katerega vsi iščemo - na zavedni ali nezavedni ravni.

"Vsaka resnica je prava resnica. Namreč vsak hodi po svoji poti razvoja in kar jaz "potrebujem" za svojo rast ne pomeni, da to potrebujete tudi vi. Vsak začuti svojo pot."

prava-pot-moja-pot-resnica/vibracijeduse.si

Katera resnic je prava - moja ali tvoja?

Torej na svoji poti razvoja boste srečali veliko resnic in se spraševali, katera je vaša. Tako boste našli resnico, katera bo globoko v vas premaknila "nekaj". Lahko, da sploh ne boste točno vedeli kaj je to, a pripravljeni boste temu notranjemu vzgibu slediti. Mislili boste, da ste našli "tisto pravo" in to tudi sprejeli in živeli. Po poti iskanja vaše resnice boste namreč spoznavali, da se z vsakim vašim korakom / izkušnjo / novim spoznanjem odpira svet, katerega si niti v sanjah ne bi zamislili. Raziskovanje samega sebe in svoje "vloge" v svetu, vam tako začne odpirati veliko "vrat" in nekatere izkušnje bodo čudovite, druge pa malo manj - vse to z razlogom. Vsak se poda na "pot iskanja" zato, ker želi vedeti, razumeti in konec koncev priti do "bistva" resnice, zato nam življenje tudi nudi raznorazne izkušnje, da bi razumeli in se naučili. Tako smo se kot duša tudi odločili.

Vaše zavedanje se začne z raziskovanjem širiti in vi se zazrete zdaj v svet z drugačnimi očmi. Kar naenkrat se na vas "zgrne" plaz resnic, katerih do sedaj niste videli in to obdobje zna biti kar malo boleče in težavno. Vse to je seveda z namenom učenja in spoznavanja. Vendar navkljub vsem bolečinam, izzivom boste želeli priti ven iz te izkušnje, hoteli boste več. Torej želeli ste vedeti - pokazano vam je bilo. Preprosto a ne?

Skozi obdobje "soočanja" boste prišli do spoznanja, da vendarle obstaja nekaj popolnoma drugačnega, kot ste do sedaj "mislili"...saj to ste vendar ravnokar doživeli - torej je to vaša resnica. A zakaj drugi tega ne vidijo?

Ljudje okrog vas ne morejo videti vaših resnic z vašimi očmi, ker potrebujejo določeno izkušnjo zato, da bi to lahko razumeli. Različni ljudje potrebujejo različne izkušnje za svojo pot in razvoj - ni nujno, da potrebujejo enake kot vi. Le tisti, ki hodijo del poti na podoben / enak način kot vi, lahko razumejo vašo resnico, drugi lahko razumejo le svojo. In prav je tako.

Kaj pa tisti, ki ne želijo videti / vedeti?

Tudi takim življenje "postreže" z resnicami, vendar njihova usmerjenost to blokira na ta način, da "nočejo" razumeti / se nočejo prepustiti in igrajo v večini vlogo žrtve, katera išče raznorazne obrazložitve, izgovore in krivce, zakaj je temu tako. Velikokrat si ne dovolijo lastnega razvoja ( čeprav se tega marsikdo ne zaveda ) in se čustveno vežejo na izkušnje - še posebej tiste boleče, katere nosijo s seboj še leta in leta. To jih zaustavlja in blokira na poti do te meje, da velikokrat ne morejo "priti" do svojega potenciala, kateri se skriva v njih. Življenje jim bo celo pot nakazovalo kje in kako spremeniti sebe, da bi lahko zaživeli bolj polno življenje in le od njih je odvisno, če bodo to naredili. Največkrat se izkušnje / situacije ponavljajo - le drugačni ljudje so v "igri", dokler ne "spregledamo" in gremo naprej z drugačnim pogledom na dano situacijo / izkušnjo.

Skozi obdobje transformacije / preobrazbe boste iskali naprej in hoteli vedeti / videti več. To iskanje vam bo vedno znova odkrivalo vse več resnic, nekatere boste zato "prerasli" oz. zamenjali, druge le dopolnili, ene pa obdržali. Včasih vas bo "potegnilo" v smer, za katero boste mislili, da je prava in na koncu boste doživeli razočaranje. Nič vam ne bo jasno zakaj - saj vendar ste poslušali sebe, le kje se je zalomilo? Nič se ni zalomilo! Če vas nekam "potegne" to pomeni, da vas tam "nekaj" čaka. Lahko je to boleča izkušnja, katero kot duša potrebujete za nadaljnji razvoj, lahko je blagoslov obilja in sreče. Velikokrat šele čez kakšno leto ali dve uvidimo "blagoslove" bolečih izkušenj in zakaj so bile "potrebne". Razvoj duše je stalnica, prav tako so spremembe del tega - če si tega želimo ali ne.

"Da, na svoji poti boste srečali veliko resnic, vendar iskati in živeti morate le svojo resnico - tisto, katero globoko v vaši duši čutite, da je prava."

” SREČNO NA VAŠI POTI"

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

83 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page