top of page

VPOGLED & VODSTVO ZA VAS

Updated: Apr 25, 2020


Izberi-karto-vodstvo-za-vas-sporocila

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju? Kaj je trenutno pomembno za vas? Želite vedeti kaj je del vašega poslanstva tu na Zemlji? Kaj vam sporočajo angeli? Katera karta vas je pritegnila?

Izbrali ste in tu je vodstvo za vas.

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kaj vam sporoča.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrito-vodstvo-za-vas-življenjski-namen

1. POGOVOR Z ANGELI

Angeli vam sporočajo, da je vse v najlepšem redu, čeprav včasih prav "brezupno" iščete rešitev. Čas za vas je, da se malo sprostite in dopustite, da stvari / zadeve / situacije stečejo same od sebe, brez da na kakršen-koli način "izsiljujete" njihovo uresničevanje. Včasih smo ljudje kar malo nestrpni in neučakani na poti do uresničevanju naših projektov / sanj /reševanju težav / situacij ... želeli bi, da je vse že včeraj narejeno, uresničeno in zaključeno. Včasih mislimo, da potrebujemo nek odgovor tukaj in zdaj, vendar na njega še nismo pripravljeni ali pa potrebujemo še dodatno izkušnjo v tej situaciji. Prav tako je z vsemi zadevami, katere še ne dobivajo "prave oblike" in rešitve zdaj - saj ni še čas za to. Nič se ne more zgoditi iz danes na jutri - vse kar se dogaja je del procesa in je majhen delček celote, katere zaenkrat zdaj ne morete videti še v popolnosti. To se dogaja v najvišje dobro vas in vseh vpletenih, zato "spustite". Z vašo preobremenjenostjo / skrbjo / pritoževanjem nad položajem v katerem ste se znašli, lahko kvečjemu poslabšate položaj, zato raje prosite angele za pomoč / rešitve, ki jih potrebujete in dovolite, da vam pomagajo. Potrebujete vero in zaupanje.

***Nasvet: vzemite si vsak dan vsaj 15min časa in se poskušajte v miru in tišini povezati sami s seboj, vašimi vodniki in angeli in jih prosite za pomoč pri zadevi, katera potrebuje razreševanje. Opišite in predajte jim vaše skrbi in pričakovanja, nato pa odmislite in dovolite da "se zgodi".

2. ŠOLA

Pred vami je učenje, učenje in še enkrat učenje :-)

Lahko da se še izobražujete za nekaj, kar je del vašega poslanstva tu na zemlji, lahko pa je potrebno še izobraževanja v tej smeri. Kakorkoli, ste v procesu učenja. Lahko tudi obiskujete kakšen tečaj in / ali dodatno izobraževanje in / ali pa se boste kmalu za to odločili. To izobraževanje vam nudi dodatno podlago za vaše poslanstvo. Nekateri med vami pa boste v prihodnosti poučevali tudi druge in to je del vašega poslanstva tu na zemlji. Kar tako naprej, saj poučevanje drugih je zelo pomembno - še posebej otrok. Angeli se prav muzajo zdaj, vam pomagajo in ploskajo vsem tistim, ki imate skrito željo delati z otroci - to vam bo v prihodnosti tudi možnost izbire in imate podporo vaših angelov. Nekateri tega še ne veste ( da je poučevanje otrok vaša skrita želja ) drugi pa ste se z to mislijo že srečali, a ne? :-)

***Nekoga med vami sem tu začutila, da je v "težkem" položaju / situaciji, v kateri zelo trpi. Na nek način je ta situacija "šola" za vas - iz tega se boste zelo veliko naučili oz. potegnili ven "biser". Kljub naporni in težki "šoli", ki jo ima zdaj življenje za vas, ohranite vero in zaupanje saj bo bolje. Iz te "šole" ven boste postali na novo rojena oseba. Zdržite še malo, objem <3

3. GRADITELJ

V sebi nosite dar in moč vizije, katera je marsikomu nerazumljena in včasih tudi ne-naravna. To je vaš dar, s katerim lahko preprosto in na lahkoten način oblikujete življenje sebi in drugim. Ste graditelji in lahko vam uspe čisto vse kar si zamislite. Vaši cilji in namere za prihodnost so velike in prav je tako, saj ste zelo sposobni in močni. Če se tega še ne zavedate oz. pri sebi tega še ne vidite / čutite, ne skrbite - bo prišel čas, ko se boste. Sposobnost imate ustvariti nekaj čudovitega tudi iz "nič"...radi ustvarjate in načrtujete. Del vašega poslanstva je ustvarjanje in gradnja - še posebej poudarjeno tukaj je "nekaj novega" in "drugačnega" - pa naj bo to ustvarjanje in gradnja del umetniškega ustvarjanja ali gradnja hiše ali gradnja novega "načina" / sistema za neko zadevo...raziskujte, kako lahko ustvarite nekaj popolnoma novega, na drugačen način kot so to drugi do sedaj.

***Nekateri med vami se "borite" z ustvarjanjem nekega projekta na novo - angeli vam sporočajo, da poskušajte najti malo drugačen način - raziskujte še "nepoznano" ( nepoznane načine, drugačne tehnike, drugačen pristop - nekaj popolnoma "vašega".

Srečno na vaši poti

Oglej si ponudbe angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

197 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page