top of page

IZREČENE BESEDE

Updated: Apr 25, 2020


izrečene-besede-izrisane-na-kožo

Ni vedno tako da tisti, ki razmišlja, preden odgovori laže. Mogoče pa le "pazi" na svoje besede, da ne prizadene, da ne odpre kakšne rane, da se ne bi počutili nelagodno, skratka - da se ne bi počutili slabo.

Uporabite malo več čustvene inteligence, namreč enostavno je "ugrizniti" z besedo, ampak beseda ima vibracijo in ta vibracija se razširi tako na tistega, ki mu je beseda namenjena, kot tudi na tistega, ki besedo izreče.

Čeprav vam je to lahko "tuje" in energije ne "občutite" direktno in zato mislite, da pač ne obstaja - okrog vas so ljudje, kateri so še kako občutljivi na vibracije in jih tudi takoj prepoznajo in še kako občutijo. Zato tudi stremijo po "kvalitetnejši", bolj čustveni komunikaciji.

Če si želite spoštovanja, imejte najprej spoštovanje do drugih, če si želite, da bi vas razumeli, poskušajte najprej razumeti druge. V nasprotnem primeru pa, če si ne želite "pravih", odprtih odnosov, bogatih s spoštovanjem in razumevanjem, se pač ne boste potrudili in razmišljali o vaših besedah in ne boste prevzeli nikakršne odgovornosti za to - izbira je vaša. Življenjska pot vsakega posameznika ima že tako veliko izzivov sama po sebi, zakaj ne bi bili malo bolj razumevajoči in strpni drug do drugega?

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse

55 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page