top of page

MEDITACIJA

Updated: Apr 25, 2020


meditacija-širi-zavest-zdravi-dušo

Z meditacijo širimo in dvigujemo lastno zavedanje, "naučimo se odmakniti" od našega uma in se postavimo v vlogo opazovalca, pri kateri dejansko pridemo v stik sami s seboj, svojim notranjim jazom, intuicijo in širšo resnico o nas in življenju samem. Meditacija nam tako pomaga, da vidimo sebe in svet okrog sebe brez "mask", brez pričakovanj, brez iluzij in nas "trenira" stanja resnične prisotnosti - to nam omogoča vrsta meditacije, kjer se ne koncentriramo na nič ampak zgolj opazujemo svoje misli kako pridejo in tudi gredo, brez da se na njih navezujemo. Z različnimi tehnikami lahko tudi odpravljamo blokade, ozavestimo in razrešujemo vzorce, se energijsko " očistimo ", zdravimo, zaščitimo in še in še - to nam omogočajo meditacije, kjer se koncentriramo na točno določeno stvar / zadevo / situacijo ( npr.: vodene ali lastne meditacije z določeno tematiko in namenom, meditacija z določeno mantro, koncentracija zgolj na dihanje, meditacija z usmerjanjem pozornosti v plamen...

Z meditacijo tako lahko dosegamo hitre in koristne spremembe za našo osebno rast in duhovni razvoj.

Znanstveno je dokazano, da meditacija znižuje raven stresa in tako pripomore k odpravljanju morebitnih težav ali bolezni povezanih z le-tem. Dviguje raven energije, krepi pozitivne občutke in povečuje našo efektivnost in je še hkrati najučinkovitejše alternativno zdravilo. Z meditacijo lahko uspešno premagujemo tudi jezo, depresijo, žalost. Z redno meditacijo se vse bolj in bolj povezujemo s svojim notranjim vodstvom in višjimi duhovnimi resnicami, katere nam lahko odprejo popolnoma nov svet in nove dimenzije.

Z meditacijo pridobimo veliko, pa tudi izgubimo veliko - zato začnite že danes.

Študija je dokazala, da meditacija učinkuje tudi na molekularno in genetsko spremembo naših teles. Za tiste, ki razumete osnove kvantne fizike, najbrž ni presenečenje to, da ima lahko tako "preprosto dejanje" kot je meditacija, kvantni rezultat, ne samo na tistega, ki meditira temveč tudi na njegovo okolico in na ves svet.

( tisti, ki redno meditirate, to veste). Dolgo let že proučujejo in raziskujejo vplive meditacije na zunanje okolje / dogajanje / na naš svet in rezultati so to potrdili. Takšni rezultati nas torej vodijo k temu, da je meditacija zelo močno "orodje", kar lahko težko razumemo iz našega "vsakdanjega vidika". Pomaga nam dojeti, da misli resnično ustvarjajo najčistejšo obliko "fine vibracijske snovi / materije", ki prispeva k ustvarjanju vsega kar doživljamo. Ti učinki so zelo močni in spreminjajo življenje posameznika. Ko pa se ljudje zberejo skupaj z namenom uporabe usmeritve svoje duševne energije k kolektivni viziji, so rezultati dobesedno taki, da resnično spreminjajo svet.

Redna meditacija:

- zmanjšuje stres

- povečuje koncentracijo

- zmanjšuje depresivnost

- povečuje notranji mir

- zmanjšuje jezo

- povečuje sočutje / empatijo

- zmanjšuje tako fizično kot psihično bolečino

- povečuje samozavedanje

- zmanjšuje nespečnost

- povečuje ustvarjalnost

- zmanjšuje stopnjo raznih obolenj

- poveča stopnjo duhovne povezave

- vas regenerira

in še veliko več

Kako meditirati?

Za začetek si lahko vzamete "le nekaj minut" dnevno zase in si v mirnem, prijetnem kotičku zavrtite nežno glasbo in zgolj poslušate. Tako se boste najprej naučili, da si sploh vzamete čas zase in da si ga vzamete vsak dan. :-)

Ko se to naučite, imate na spletu veliko možnosti, da najdete primerno podlago za vašo meditacijo - zdaj lahko poskusite tudi z vodeno meditacijo. Pri nas je tudi veliko ponudnikov, kateri redno izvajajo / nudijo vodene meditacije za širši krog ljudi - poskusite tudi to. S časom boste našli "tisto pravo" za vas.

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse

83 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page