top of page

1 - Ali te to število zasleduje, kamorkoli greš? Preveri sporočilo!

Updated: May 19, 2020

DUHOVNI / ANGELSKI POMEN / SIMBOLIKA št. 1

Kaj ti sporoča večkratni pojav in videnje št. 1?


Se tudi vam dogaja, da vam v določenih obdobjih skačejo pred oči vedno ista števila...včasih prav kličejo po naši pozornosti. Npr.: Zbujate se in opazite, da je na uri vsakič isto št., greste v službo in pred vami vozi avtomobil, ki ima na tablici spet isto št., se odpravite v trgovino in na računu se vam spet "pojavi" isto število....Kadar se vam to zgodi, vam priporočam, da poiščete njihovo razlago & sporočilo. Angelska sfera, vam posreduje sporočila, preko števil. Videvate št.1 kamorkoli se obrnete?

Pomen-angelskega-stevila-ena
Pomen števila ena

Skozi to število vam angeli lahko sporočajo slednje:

- hitra manifestacija ( previdno izbirajte svoje misli, saj se hitro manifestirajo v realnost / ne dajajte poudarka na strahove, razmišljajte le o tem kar si želite ) - povezovanje z višjim jazom - navdih, uvid, motivacija, novi začetki - doseganje uspeha z pozitivno naravnanostjo - duhovno prebujanje in razsvetljenje / visoka energija / intuicija - samo-izražanje / občutljivost / edinstvenost - odločnost in neodvisnost - samostojno vodstvo ( bodite inspiracija drugim in jim pomagajte dvigniti duhovno zavest )

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse

Pomen angelskih števil povzeto po Joanne Walmsley in Doreen-Virtue

567 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page