top of page

VPOGLED & VODSTVO ZA VAS

Updated: Apr 25, 2020


Izberi-karto-vodstvo-za-vas-sporocila

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju? Kaj je trenutno pomembno za vas? Katera karta vas je pritegnila?

Izbrali ste in tu je vodstvo za vas.

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kaj vam sporoča.

 

Naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrito-vodstvo-za-vas

1. DESIREE

Nekateri med vami ste že, drugi pa še boste prišli v situacijo katera se vam bo zdela zelo mamljiva in privlačna, da bi "skočili", zgrabili, jo sprejeli...vendar vas vodniki opozarjajo, da bodite previdni. Ni vse tako kot se zdi na prvi pogled in okoliščine niso / ne bodo ugodne za dober razplet in ta situacija vam ne bo prinesla tistega zadovoljstva, ki ga iščete. Počakajte z odločitvijo, da dobite boljši pregled nad situacijo ali da dobite več informacij ali pa se celo pokaže možnost za nekaj boljšega. Seveda imate pa svobodno voljo - to vzemite le kot svarilo in pomoč, da se izognete položaju / situaciji, katera dejansko NI za vas.

2. OCEANA

Preprosto in kratko sporočilo za vas je: "DA"

Ste ali boste v kratkem v neki situaciji / položaju, kjer se odločate / boste odločali in zavlačujete / boste zavlačevali vašo odločitev ali delovanje. Vodniki vam sporočajo, da v tem položaju ni potrebe po zavlačevanju, da lahko popolnoma zaupate svojim notranjim občutkom in vodstvu in naredite nov korak naprej na vaši poti. Ne raziskujte / razmišljajte preveč ampak skočite v vodo - pripravljeni ste.

Ta karta je potrditev, da ste na pravi poti, čeprav je lahko še nekaj težkega dela pred vami. Čas je ugoden za nove projekte / uresničevanje vaših želja, saj se vam bodo vrata gladko odpirala takoj, ko se boste dokončno odločili in naredili prvi korak naprej. Čeprav boste kdaj pa kdaj v dvomih, če je bila vaša odločitev pravilna - je to le glas vaše nesigurnosti, kateri vam lahko še malo "ponagaja" in pobere malo več vaše energije.

3. CARESSA

Mogoče ste ali boste v kratkem zaključili ljubezensko razmerje, službo, projekt, izgubili "nekaj" dragocenega oz. eno "težje" obdobje raznih zaključkov se približuje koncu. V tem obdobju je zelo pomembno, da izrazite svoja čustva ( skozi pogovor z drugimi, pišete dnevnik...) namreč bolj ko se boste lahko zdaj odprli, boljše bo to za vas. Lahko da se vam bo trgalo srce, boste žalostni, razočarani - vendar si dovolite izraziti vsa vaša nabrana čustva. Zjočite se, če je to potrebno in si vzemite čas za vas. Vodniki vam sporočajo, da so v vaši bližini in vam bodo s časom pokazali, da ta "konec" v bistvu prinaša začetek novega blagoslova v vaše življenje. Odkrili boste nove vpoglede in začeli drugače razmišljati, lahko boste začeli bolje skrbeti zase...za vašo žalostjo vas čaka sreča. Pazite na vaše "težke" misli.

Oglej si ponudbe angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije / angelski tarot readingi / vpogledi v karte / meditacije / osebna rast / duhovnost / razvoj duše Za vse informacije se obrnite na:

Spletna stran>>>vibracijeduse.si

FB stran>>>Vibracije duše

158 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page