top of page

VODA ZDRAVI tako naše fizično telo kot tudi vsa energijska telesa

Updated: Apr 25, 2020


Naše telo ni samo fizična oblika, temveč ga sestavlja tudi več energijskih teles:

* ETERIČNO telo ( telesni občutki )

* EMOCIONALNO telo ( čustvovanje )

* MENTALNO telo ( razmišljanje in duševni procesi )

* ASTRALNO telo ( tu se nižja fizična energija prejšnjih treh teles pretvarja v duhovno energijo in obratno - največji del interakcij med ljudmi in izmenjava energije poteka prav na tej ravni )

* NEBEŠKO telo ( emocionalna raven na duhovni ravni )

* KAVZALNO telo ( duševna raven na duhovni ravni )

Naša čustva in fizično telo predstavljajo element vode, zato nam tudi vse kar je povezano z vodo posledično pomaga na poti zdravljenja le-tega.

Naša telesa vsebujejo nekje do 80% vode ( odvisno od njegove starosti ), zato je zelo pomembno, da vzdržujemo "ta nivo" v naših telesih z dovajanjem vode tako v "notranjost" telesa, kot tudi njegovo "zunanjost".

Notranjost seveda vzdržujemo z pitjem kvalitetne vode, čajev...koliko pa poskrbimo za "zunanje" dovajanje vode? Npr.: sprehod v dežju, po gozdu; plavanje v reki, morju; namakanje v kopeli z dodano soljo...To vam namreč lahko pomaga do boljšega počutja tako na fizični kot tudi čustveni ravni. Že zgolj to, da si boste nekaj minut dnevno zavrteli posnetek kjer poslušate vodo ( zvoki slapov, valov, potokov...) in si predstavljali, kako se napetosti čistijo in jih voda odplavlja stran, vam pomaga pri zdravljenju. Da ne govorimo o blagodejnih učinkih, ko to počnete v naravi - rezultat zdravljenja se poveča, zato vam svetujem, da redno posedate ob vodi, plavate ali se namakate. Čeprav se vam mogoče zdi neverjetno, voda zelo pripomore k zdravljenju.

Ta metoda naravnega zdravljenja je zelo priporočljiva za ljudi, kateri se težko umirijo, imajo polno begajočih in celo težkih misli, se težko koncentrirajo in nosijo v sebi težke bolečine preteklosti in sedanjosti. Narava in voda bo tako zdravila vse vaše čustvene rane in bolečine.

Kot pomoč pri zdravljenju lahko uporabite tudi informirano vodo, namreč raziskave dokazujejo, da voda prevzame / vpije nase energijo okolja.

Dr. Emoto: Vpliv misli na vodo>>>

https://www.youtube.com/watch?v=Rgs-b4sE1dI

Water the great mystery - Documentary>>>

Torej zakaj se ne bi z vodo lepo "pogovarjali", če to vpliva na njeno strukturo - ustvarjanje "pozitivne" frekvence oblikuje vodo v harmonično strukturo. Kako lahko sami informirate vodo?

* BLAGOSLOVITE VODO, KI JO PIJETE

* UPORABA AFIRMACIJ

* MOLITEV

* IZPOSTAVITE VODO SONČNIM IN LUNINIM ŽARKOM

* ČISTITE IN INFORMIRAJTE VODO Z KRISTALI

74 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page