top of page

Zakaj se meni to dogaja?

Updated: Apr 25, 2020


zakajsemenitodogaja-vibracijeduse-karmenserazin

Nekaj časa nazaj sem to napisala...in če bodo moje besede le enemu v tolažbo... sem dosegla svoj namen...in naj vam prinese lučko upanja <3

To sporočilo je namenjeno vsem vam, katerim se zdi, kot da ste "pristali" v nekakšni "temi" in vrtiljaku težkih dogodkov / izkušenj...in se sprašujete zakaj jaz...zakaj se meni to dogaja?

Mogoče imate težke izkušnje na delu, izgubljate dolgoletne prijatelje, mogoče se ločujete in je "turbolenca" doma...problemi, kamorkoli se obrnete...nikogar ni, ki bi vas potolažil, objel, razumel...vam povedal zakaj se vam to dogaja...Dogaja se z razlogom...verjemite mi...pa čeprav zdaj ne vidite celotne slike in ne dobite odgovorov na vaša vprašanja...prišel bo čas, ko se vam bo vse "sestavilo" na pravo mesto.Sama sem šla skozi to in ko zdaj pogledam nazaj...naredila sem velik korak naprej in za nič na svetu ne bi šla nazaj :-)

Vsaka sprememba se dogaja z razlogom, pa čeprav vam zdaj niti približno ni jasno zakaj. Določene osebe odidejo iz vašega življenja, stvari odpadejo, vzorci razmišljanja se spremenijo...staro mora "odmreti", da je lahko nadomeščeno z novim in boljšim.Seveda ta proces ni lahek in se ne zgodi z danes na jutri, temveč potrebuje svoj "čas" in določene izkušnje - ki se enostavno morajo zgoditi. Pride obdobje bolečine, jeze, žalosti, joka, samo-izpraševanja, obtoževanja sebe in drugih, iskanje krivca, iskanje pravice, iskanje potrditve od drugih...neskončno iskanje odgovorov na vaša vprašanja...in iskanje nekoga, ki vas bo razumel in stal ob strani v tem obdobju.

Ja, res je...ne bo lahko, ampak povem vam...prišel bo čas, ko se "izkopljete" iz te luknje in počasi bo vse dobilo smisel. Sestavljali boste lastno sliko kot sestavljanko, znašli se boste v krogu novih ljudi, postavljali nove temelje in začeli živeti lepše in kvalitetnejše življenje. Zgradili boste "novega sebe".Te izkušnje vas bodo naredile močnejše...zdaj si niti predstavljati ne morete kako. Včasih je potrebno spoznati "temo", da kasneje toliko bolj cenimo "svetlobo". Prehoditi pač morate del te "nesigurne" poti sami, saj te težke izkušnje vas bodo dvignile in popeljale v lepše izkušnje življenja.

Čeprav vam je v tem obdobju težko, vam resnično polagam na srce...vzemite si vsakodnevno čas zase, da ste popolnoma sami. Pojdite v naravo ( sprehod, tek...), meditirajte, molite, nabirajte rože, opazujte oblake, dihajte globoko ( obstaja več tehnik dihanja ), berite knjige...karkoli vam je blizu ...ni važno kaj...to vam bo pomagalo in vas postavilo v vašo lastno energijo...lažje boste šli skozi "težavno" obdobje. Obdajte se z ljudmi, kateri vas "dvigajo", ne pa "tlačijo" dol...če slučajno takih ljudi okrog vas ni...bodite sami-pravi ljudje bodo prišli ob pravem času.

In pomembno...ne izgubite vere in bodite nežni sami s sabo. Verjemite, da se vse dogaja v najvišje dobro vseh in vse se bo dobro izteklo ;-).

Prišel bo čas, ko boste z nasmehom na obrazu pogledali v preteklost...in tam ne bo več bolečine...ostala bo hvaležnost in veseli boste...da je končno za vami.

Srečno na vaši poti <3

Karmen Seražin



68 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page