top of page

VPOGLED & VODSTVO ZA VAS iz kart Nebesa čarajo


Izberi-karto-vodstvo-za-vas-nebesa-čarajo-vibracijeduse.si

Ali v vas tli vsaj majčkena iskrica čarodeja / čarodejke? Želite usmeritve za naprej?

V danem trenutku pride vedno pravo sporočilo / vodstvo. Vas zanima vodstvo v tem obdobju? Kaj je trenutno pomembno za vas? Vprašajte npr.: sledeče: - na kaj moram biti posebej pozoren / pozorna v sledečih dneh? - kaj je pomembno, da vem? - prosim za vodstvo... in nato izberite karto katera vas najbolj pritegne? Katera karta vas je pritegnila? Poglejmo tokrat v karte Nebesa Čarajo / Cristy Žmahar

Pred dnevi ste izbrali in tu je zdaj vodstvo za vas.

Vsi tisti, ki niste pred dnevi zbrali karte, lahko to storite zdaj in nato poglejte spodaj kaj vam karte sporočajo

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Poglej ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

razkrito-vodstvo-za-vas-nebesa-čarajo-vibracijeduse.si

1. ALKIMIJA / MEČ RESNICE:

Dragi moj, sam si kreator svojega življenja. V kolikor ti nekaj ni všeč / ti ne ugaja situacija v kateri si se znašel...prereži / zamenjaj / obrni. Lahko si ustvariš lepše in boljše življenje, a odločitve ter dejanja morajo priti od tebe in iz tebe. Ne dovoli situacijam, da upravljajo s tabo. Ko se znajdeš v situaciji, katera ti ne ustreza, jo poskušaj spremeniti - TI IMAŠ MOČ!

Začuti svojo hrbtenico in začuti moč v njej. Postavi se v samozavestno držo in zahtevaj kar je tvojega. Situacija v kateri si, ali pa zanjo sprašuješ, se še lahko obrne v tvoj prid, če boš v njej sodeloval tudi sam. Ne bodi samo zunanji opazovalec, temveč deluj! Življenje je lahko tudi čarobno - moč čaranja je v tebi.


Če se določena situacija ni obrnila tako kot bi želel ali pa se v prihodnosti to zgodi, navkljub tvojemu prizadevanju...imej VERO, da je tako najbolje zate. Vesolje ti bo prineslo tisto, kar ti resnično pripada in to v pravem času. Zdaj je pa čas zate, da ne opazuješ nemo, ampak začneš tudi resnično delovati v smeri tvojih želja in sanj.


Začni že danes!

2. PLAŠČ ZAŠČITE / USTAVI URO:

Zate naj se zdaj čas ustavi. Počakaj z vsem, kar imaš v svoji glavi! Dogajanje okrog tebe je preveč nejasno, hitro in zmedeno. Počakaj in NE deluj, ne sprejemaj odločitve še zdaj! Namesto odločitev, pojdi v naravo, meditiraj, preživi čas v miru in tišini, prisluhni svojemu srcu. Tvoje srce ti bo zašepetalo pravo vodstvo, katero ni to kar si trenutno misliš - le umiri svoj um in počakaj. Lahko si ravno v obdobju sprejemanja določene odločitve ali pa boš v kratkem. Počakaj!


V kolikor se počutiš utrujenega / ožetega, vedi da si zelo senzitiven in si moraš večkrat tedensko očistiti in napolniti svojo energijo in telo ( fizično telo in vsa energijska telesa ). Za to ti bodo meditacija, sprehodi, narava, voda...še kako prav prišli. Vzemi si čas za detox drugih energij, katere ostajajo v tvojem energijskem polju.


Ko boš med ljudmi in v situacijah, katere jemljejo tvojo energijo - se poskušaj tega zavedati in takoj popraviti svojo fizično držo v teh situacijah. Naj ne bodo tvoja ramena povešena, postava sključena...temveč stoj pokončno in ponosno. Po potrebi uporabljaj energijske zaščite, da te ljudje in situacije ne izčrpajo preveč.

Torej zate trenutno nič sprejemanja večjih odločitev in zaščiti se ter očisti svoje energije.

3. NOSILEC LUČI:

Draga moja dušica.... JA ti si nosilec luči <3 in ti si svetloba <3


V sebi nosiš svetlobo, katero zavedno ali nezavedno deliš z drugimi, ter jim tako spreminjaž življenja na bolje. Čudovit/a si, prekrasen / prekrasna si, zavedaj se tega.


Tu smo , da ti pomagamo oblikovati tebe tako, da boš lahko svoj potencial izkoristila v dobro drugih ljudi. Pomagamo ti na razne načine, da boš slišal/a naš glas. Opazuj znake, ki ti jih pošiljamo, ter sledi namigom, katere dobiš. V teh namigih te vodimo po tvoji izbrani poti luči. Tvoja prihodnost, lahko da ne bo "lahko in preprosto zemeljsko življenje", ampak bo začinjeno z raznimi doživetji. Ne obljubljamo ti lahkotnosti ampak izpopolnjenosti.

Radi te imamo in smo cel čas ob tebi <3

Srečno na vaši poti

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin


Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi /

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

80 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page