top of page

SMRDLJIVEC - kaj vam sporoča?

Updated: Apr 25, 2020

DUHOVNI POMEN / SIMBOLIKA SMRDLJIVCA

Kaj sporoča smrdljivec, ko pritegne vašo pozornost?


Vsaka žival ima svoj pomen in nosi določeno sporočilo za nas. Skozi različna obdobja se nam določene živali večkrat pojavljajo. Lahko se pojavijo v resničnem svetu, lahko skozi sanje, meditacijo...

Če smo malo bolj pozorni, ugotovimo, da nam osvetlijo določen aspekt v našem življenju, nam predajo sporočilo. Na nas pa je seveda ali v to verjamemo in koliko to upoštevamo. Bodite malo bolj pozorni, katere živali se vam "večkrat pojavljajo" in presenečeni boste, kakšna sporočila vam predajajo. :-)

Pa poglejmo, kaj je lahko sporočilo smrdljivca, če se kar naenkrat začne "pojavljati" na vaši poti in vzbuja pozornost ali vas močno pritegne. Ni pogoj, da za vas drži vse spodaj našteto. Lahko se najdete le v nekaj alinejah ...najbolje boste sami začutili, katero še posebej velja za vas:

smrdljivec-simbolika-duhovni-pomen-videnja-vibracijeduse.si

Smrdljivec predstavlja izmenjavo življenjske energije, uporabo zunanje lupine kot zaščito, uporabo vonja kot zaščite, maskiranje...

Smrdljivec vam bo od svojega pojava v približno 12/14-tih dneh pokazal oz. vam bo pokazano, v katero smer bi morali iti. Obstaja pet stopenj razvoja in različnih vpogledov / razjasnitev, doseženih z osebno rastjo in lastnim razvojem. Po obdobju približno enega meseca "lekcij", se pri vas lahko v popolnosti razvijejo čisto novi ideali in razmišljanje.

Pomen videnja smrdljivca vam lahko sporoča nekaj ali več od slednjega:

- čas je za razjasnitev vaših sanj, vizij, spoznanj

- bodite pozorni pri navidez nepovezanih in ločenih dogodkih, saj niso tako nepovezani

- bodite pozorni na ljudi, situacije, dogodke tako, da zaupate temu, kar čutite>>>instinkt vas vodi

- v določenih zadevah bo potrebno brati med vrsticami in videti tisto, kar je skrito / zakrito

- lahko da ste malo preveč obremenjeni in je zato potreben korak nazaj, namesto naprej

- mogoče vas opozarja na vašo preveč direktno in ostro komunikacijo, ko želite povedati "svoje" ( čeprav znate zelo dobro prebrati energije tako ljudi kot situacij, je včasih bolje, da niste tako direktni )

- pomaga vam lahko pri zaščiti energij in vaših čustev, ko je to potrebno

- pomaga pri uravnovešanju odkritosti in zakritosti

-uporabite kamuflažo

- pomaga lahko pri uravnovešanju negativnega in pozitivnega, tako pri vas, kot tudi v vaši okolici

- pokaže vam, kaj ni več potrebno in kaj je potrebno preoblikovati v vašem življenju

- lahko nudi lekcijo za vas, da morate vedno imeti energijo za doseganje vaših ciljev v življenju

- uči postopek oz. vrstni red procesa preobrazbe tako, da poudarja pomembnost vsakega koraka posebej ( nič se ne da preskočiti )

smrdljivec-simbolika-pomen-videnja-živali-vibracijeduse.si

Smrdljivci se nam največkrat pojavljajo takrat, kadar je potreba po:

- zunanji ali kakšni drugi zaščiti

- preoblikovanju osebnega karakterja na boljše

- pogumu

- več življenjske energije in zagona

Če v krajšem časovnem obdobju, večkrat vidimo določeno žival ( 3x ali več ), nam le ta nekaj sporoča, za obdobje v katerem se nahajamo. Živali se lahko pojavljajo tudi v naših sanjah / meditaciji ali pa v obliki slik ( tv, revije) in skozi besedo ( naletimo na pogovore o istih živali ). Lahko se vam zgodi npr.: da se vam en dan žival pojavi osebno na poti, drugi dan nekdo pripoveduje nekaj o tej živali in tretji dan zagledate v reviji sliko iste živali. Torej ena žival v krajšem obdobju skozi različne načine išče vašo pozornost - to je znak. Lahko se vam pa tudi zgodi, da žival vidite le 1x pa boste začutili posebno povezanost z njo - tudi to je lahko znak. Takrat bodite še posebej pozorni na to, kaj ste v danem trenutku ali malo prej razmišljali, lahko vam nudi odgovor skozi "njeno" simboliko.

Lahko vas zanima:

Omogoči si brisanje omejitev za lahkotnejše življenje z Access Bars® tretmajem tukaj

Dovoli si izbrati manj fizične bolečine z MTVSS telesnim procesom tukaj

Raziskuj svojo preteklost v Regresoterapiji tukaj

Naroči e-mail Tarot reading tukaj

Če v krajšem časovnem obdobju, večkrat vidimo določeno žival, nam le ta nekaj sporoča, za obdobje v katerem se nahajamo. Živali se lahko pojavljajo tudi v naših sanjah / meditaciji ali pa v obliki slik ( tv, revije) in skozi besedo ( naletimo na pogovore o istih živali )...

Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / regresoterapija / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse


Duhovni pomen / simbolika živali je povzeta iz raznih knjig / gradiva in internetnih virov, predvsem pa iz lastnega raziskovanja in izkušenj.


1,203 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page