top of page

MARTINČEK / KUŠČAR JE PREČKAL VAŠO POT - le kaj nam sporoča?

DUHOVNI POMEN / SIMBOLIKA MARTINČKA / KUŠČARJA

Kaj nam sporoča videvanje martinčka?


Martinček spada med kuščarje in ko kuščar prečka pot, morda opozarja prav na to, da je čas, da stopiš ven iz svoje "cone udobja" in za spremembo tudi malo tvegaš!!! Morda si preveč "padel/padla" v svojo vsakodnevno rutino, opravila, dejavnosti...in si malo pozabil/a na to, da je tu še veliko življenja. Potegni se ven iz svoje rutine in začni živeti!!!


Vsaka žival ima svoj pomen in nosi določeno sporočilo za nas. Skozi različna obdobja se nam določene živali večkrat pojavljajo...lahko v resničnem svetu, skozi sanje, meditacijo...Če smo malo bolj pozorni, ugotovimo, da nam osvetlijo določen aspekt v našem življenju, nam predajo sporočilo. Na nas pa je seveda ali v to verjamemo in koliko to upoštevamo. Bodite malo bolj pozorni, katere živali se vam "večkrat pojavljajo" in presenečeni boste, kakšna sporočila vam predajajo. :-)


Lahko se zgodi, da imate doma muce, katere vam kar naenkrat začnejo "loviti" in nositi določeno vrsto živali. Lahko vam eno obdobje nosijo pretežno miši, drugo obdobje ptice, tretje obdobje pa martinčke ;-) . Vsekakor, če to "opazite" in se sprašujete zakaj...mogoče tiči odgovor v duhovni simboliki živali. Zato si le preberite, kaj vam sporoča.

simbolika-duhovni-pomen-videnja-martinčka-kuščarja
Martinček prečka pot

Pomen videvanja martinčka ali ostalih kuščarjev vam lahko sporoča nekaj ali več od slednjega:

Kuščar predstavlja spontanost, prilagodljivost, nenavezanost, različnost, premik, hitrost premikanja, hitre reflekse, "plavati s tokom", regeneracijo, obnovo, sramežljivost, introvertiranost, soočanje s strahom, sanje, domišljijo, sanjarjenje ali celo iluzijo / zablodo, ego... - Čas je za vašo notranjo "revizijo"- predvsem preverite, da ne vodi trenutnih situacij vaš ego, namesto da jih vodi srce. Ego je namreč mojster prevare in velikokrat boste morali "olupiti" veliko slojev "čebule", da boste prišli do srčike tiste prave resnice.


- Potopite se v svoje srce, začutite ga in poskušajte priti do njegovih odgovorov. Srce vam namreč želi nekaj povedati!


- Imate sposobnost in zmožnost, da se zavestno povežete s svojo intuicijo ter dostopate do "višje oblike znanja" in drugih informacij - uporabite to


- Nahajate se v obdobju, kjer se lahko "sprehajate" med svetovi in med več realnostmi hkrati


- Vzemite si čas in se osredotočite na vaše sanje. Kaj so vaše sanje? Ob čem vam zapoje srce in duša? Kaj vas razveseljuje in polni? Čas je, da to ugotovite in greste svojim sanjam naproti.


- Zaradi vsakodnevnih obveznostih ste že "utrujeni od življenja"...morate se posvetiti sebi, da boste lahko življenje tudi uživali


- Čas je, da se premaknete iz mrtve točke, na kateri ste obstali


- Soočate se z vsaj enim malo večjim osebnim strahom ( mogoče celo več manjših ) - ne skrbite, saj se znate kar dobro spopadati s svojimi strahovi. Primite ga za roge, saj ste vi tisti ki vodi in ne strah!


- Čas je, da začnete ustvarjati svojo novo resničnost / realnost zase. Zapolnite si, da se vse nove stvari najprej rodijo v vaših sanjah in idejah, katere pridejo najraje takrat, ko se resnično posvetimo sebi


- Dobro preglejte in preverite svoje sanje, preden jih začnete fizično manifestirati. Vprašajte se, če je to res tisto, kar si resnično želite? Mogoče pa ste vredni več kot si mislite. Mogoče si zaslužite več in lahko "vprašate" in dosežete več v življenju...


- To bitje tudi sporoča, da je vse stvar "našega pogleda". Mogoče je čas, da na zadevo / situacijo pogledate z drugega zornega kota, na drugačen način in najdete rešitev


- Za vas je značilno, da ste nagnjeni k ponavljanju določenih "ciklov" ali situacij, zgolj zato, ker vaša energija rada poustvarja emocionalno navezanost. Že zavedanje tega, vam bo v pomoč, da se manj čustveno navežete na situacijo / zadeve / osebe / težavo...



martinček kuščar
Martinček-kuščar-na-zidu


- Vprašajte se tudi sledeče:

* Kako čutite vi vsakodnevno življenje? Ali se vam mogoče zdi, da vas življenje / okolica / določene osebe "zlorabljajo"?

* Kdo sem resnično jaz in kaj si želim postati v prihodnosti?

* Kako lahko izviram in delujem iz srca?

* Ali mogoče sami dovoljujete, da življenje "vozi" po vas in čez vas, namesto, da sami primete volan v svoje roke?

* Ali ste resnično iskreni sami do sebe in svoje okolice ali še vedno želite ugajati drugim, ter iščete določene potrditve?

Omogoči si brisanje omejitev za lahkotnejše življenje z Access Bars® tretmajem tukaj


Dovoli si izbrati manj fizične bolečine z MTVSS telesnim procesom tukaj

Raziskuj svojo preteklost v Regresoterapiji tukaj


Naroči e-mail Tarot reading tukaj


Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / Korekcija vida / regresoterapija / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot/ Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse

Duhovni pomen / simbolika živali je povzeta iz raznih knjig / gradiva in internetnih virov, predvsem pa iz lastnega raziskovanja in izkušenj.


1,091 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page