top of page

KRT - kaj vam sporoča?

Updated: Apr 25, 2020

DUHOVNI POMEN / SIMBOLIKA KRTA

Kaj nam sporoča videnje krta?


Če v krajšem časovnem obdobju, večkrat vidimo določeno žival ( 3x ali več ), nam le ta nekaj sporoča, za obdobje v katerem se nahajamo. Živali se lahko pojavljajo tudi v naših sanjah / meditaciji ali pa v obliki slik ( tv, revije) in skozi besedo ( naletimo na pogovore o istih živali ). Lahko se vam zgodi npr.: da se vam en dan žival pojavi osebno na poti, drugi dan nekdo pripoveduje nekaj o tej živali in tretji dan zagledate v reviji sliko iste živali. Torej ena žival v krajšem obdobju skozi različne načine išče vašo pozornost - to je znak. Lahko se vam pa tudi zgodi, da žival vidite le 1x pa boste začutili posebno povezanost z njo - tudi to je lahko znak. Takrat bodite še posebej pozorni na to, kaj ste v danem trenutku ali malo prej razmišljali, lahko vam nudi odgovor skozi "njeno" simboliko.

Vsaka žival ima svoj pomen in nosi določeno sporočilo za nas. Skozi različna obdobja se nam določene živali večkrat pojavljajo. Če smo malo bolj pozorni, ugotovimo, da nam osvetlijo določen aspekt v našem življenju, nam predajo sporočilo. Na nas pa je seveda ali v to verjamemo in koliko to upoštevamo. Bodite malo bolj pozorni, katere živali se vam "večkrat pojavljajo" in presenečeni boste, kakšna sporočila vam predajajo. :-)

Pa poglejmo, kaj je lahko sporočilo krta, če se kar naenkrat začne "pojavljati" na vaši poti in vzbuja pozornost ali vas močno pritegne:

krt-simbolika-duhovni-pomen-videnje-vibracijeduse.si

Krt predstavlja zaupanje, vero, "kopanje" in raziskovanje pod površjem, zaupanje v lastna občutenja, spuščanje dvoma - nadomeščanje z vero, razkrivanje resnice, .

Pomen videvanja krta vam lahko sporoča nekaj ali več od slednjega:

- zaupajte v to, kar čutite - manj pa v to, kar vidite

- vera in zaupanje v sam proces / pot / življenje, je bolj pomembna kot to, kar lahko vidite in ocenjujete / delate zaključke sami

- spustite vsakršno nezaupanje in dvom, saj vam to nič ne pomaga, kvečjemu škoduje

- za vas je zelo pomembno, da se fizično dotikate drugih ljudi in da se tudi drugi bolj dotikajo vas ( tako pokažete / pokažejo svojo naklonjenost, ljubezen, sprejetost, skrb... )

- zaupajte svojim občutkom in vtisom, ki jih dobite ob dotiku z drugimi ( na ta način, boste odkrili marsikatero resnico )

- vstopate v obdobje samo-raziskovanja, kjer boste odkrivali informacije o vas samih

- več se gibljite na svežem zraku

- ne obsojajte sami sebe na način, kjer bi se čutili ali izražali skozi krivdo ali sram

- bodite bolj prizemljeni, da vzdržujete in obdržite vašo vitalnost in zdravje

- krt vas bo vodil v vaše lastno "podzemlje" - podzavest, da boste lahko poiskali, ozavestili in razumeli določene vzorce delovanja, prepričanja, verovanja, strahove in vse tisto, kar potrebujete pri sebi razumeti, transformirati in / ali ozdraviti

- sporoča vam, da je včasih bolje, da ne poznate vaše prihodnosti - le zaupajte, da gre vse v pravi smeri in se bodo vsi izzivi razrešili v najvišje dobro vseh

- mogoče je v vaši bližini nekdo, kateri deluje zaupljivo, vendar vam vaši občutki "govorijo" drugače ali obratno - upoštevajte jih!

- potopite se pod površino zunanjega dogajanja ( ne glede na okoliščine, ki vas motijo ), da lahko ugotovite, kaj se resnično dogaja - ne ocenjujte samo na to, kar vidite in slišite

- včasih delujemo na način, da preveč sledimo umu, ki nam govori, kaj je za storiti, namesto poslušati srce, katero nas resnično vodi v pravi vibraciji in smeri

- svoje čute uporabljajte pametno

- pripravite se na nenavadne situacije in zasuke "usode"

- pomembno je, da veste, kako poslušati in razumeti informacije, katere vam dajejo vaši občutki, da lahko spremenite neusklajenost znanja v modrost

krt-pomen-videnja-živali-vibracijeduse.si

Čas je, da si postavite sledeča vprašanja:

- Kako "čisti" so vaši čuti za zaznavanje?

- Ali lahko zaupate svojemu vidu, vonju, dotiku, okusu nad mnenji ali sodbami drugih?

- Ali zaupate svojim lastnim vpogledom in svojim občutkom dovolj?

- Ali ste preveč ali premalo zaupljivi?

- Poslušate zgolj svoj um ali tudi srce?

- Ali se dovolj gibljete in povezujete z naravo?

- Ali zaupate v proces samega življenja?

Katera žival pa vam večkrat prečka pot? Vas zanima določen pomen živali in kakšna sporočila prinašajo? Zapiši v komentar in objavim njihov pomen.

Lahko vas zanima še:

Skupinske vodene meditacije Sežana tukaj

Preverite našo ponudbo - angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS /regresije / meditacije / svetovanje /

osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse

Duhovni pomen / simbolika živali je povzeta iz raznih knjig / gradiva in internetnih virov, predvsem pa iz lastnega raziskovanja in izkušenj.

518 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page