top of page

POLŽ- ali vas zasleduje na vsakem koraku?

Updated: Apr 25, 2020

DUHOVNI POMEN / SIMBOLIKA POLŽA

Kaj nam sporoča polž, kateri se večkrat pojavi?

Če v krajšem časovnem obdobju, večkrat vidimo določeno žival ( 3x ali več ), nam le ta nekaj sporoča, za obdobje v katerem se nahajamo. Živali se lahko pojavljajo tudi v naših sanjah / meditaciji ali pa v obliki slik ( tv, revije) in skozi besedo ( naletimo na pogovore o istih živali ). Lahko se vam zgodi npr.: da se vam en dan žival pojavi osebno na poti, drugi dan nekdo pripoveduje nekaj o tej živali in tretji dan zagledate v reviji sliko iste živali. Torej ena žival v krajšem obdobju skozi različne načine išče vašo pozornost - to je znak. Lahko se vam pa tudi zgodi, da žival vidite le 1x pa boste začutili posebno povezanost z njo - tudi to je lahko znak. Takrat bodite še posebej pozorni na to, kaj ste v danem trenutku ali malo prej razmišljali, lahko vam nudi odgovor skozi "njeno" simboliko.

Vsaka žival ima svoj pomen in nosi določeno sporočilo za nas. Skozi različna obdobja se nam določene živali večkrat pojavljajo. Če smo malo bolj pozorni, ugotovimo, da nam osvetlijo določen aspekt v našem življenju, nam predajo sporočilo. Na nas pa je seveda ali v to verjamemo in koliko to upoštevamo. Bodite malo bolj pozorni, katere živali se vam "večkrat pojavljajo" in presenečeni boste, kakšna sporočila vam predajajo. :-)

Pa poglejmo, kaj je lahko sporočilo polža, če se kar naenkrat začne "pojavljati" na vaši poti in vzbuja pozornost ali vas močno pritegne:

simbolika-duhovni-pomen-videnja-polža-vibracijeduse.si

Polž predstavlja plodnost, obilje, navade, mirnost, potrpežljivost, strpnost, vztrajnost, prilagajanje, zavedanje, napredek, spremembo, zaščito, obrambo, zdravljenje, samozadostnost in spoštovanje naravnih ciklov ter časa

Pomen videvanja polža vam lahko sporoča nekaj ali več od slednjega:

- gladko se premikajte v izbrani smeri, vendar v smislu: hitite počasi oz. počasi se daleč pride ( če preveč hitite upočasnite svoj tempo )

- mogoče pa preveč mirujete in je potreben korak naprej v razvoju / delovanju

- bodite potrpežljivi, vztrajni in neutrudni na vaši izbrani poti

- bodite ponižni v vaših zmagah in milostni v porazih - sprejmite, da vse deluje v ciklih ( enkrat gre gor, drugič pa dol - vedno so tako "uspešna" obdobja kot tudi "težavna" )

- lahko, da ste spregledali nekaj zelo očitnega ali celo nekaj ignorirate, kar je po vsej verjetnosti prav pred vašim nosom ( včasih se lahko preveč izgubite na poti zastavljenih ciljev - vidite samo kako doseči cilj, namesto da opazujete postopek in pot do cilja )

- previdno izbirajte vaše "bitke" ( včasih je bolje, da se umaknete iz "bitke" in se tako zaščitite )

- ustavite se, zazrite se vase, opazujte kaj se dogaja v vaši notranjosti in nato napredujte počasi v skladu z vašim lastnim notranjim ritmom sprememb

- mogoče ste bolj čustveno slabotni v trenutnem obdobju ( vzemite si čas, da si odpočijete in se pozdravite )

- če živite preveč stresno življenje, je tudi čas, da se malo umirite

- pridobljeno znanje in izkušnje potrebujejo "svoj čas", da jih lahko učinkovito vključimo v svoje vsakdanje življenje

- če ste človek mehkega srca in močnih čustev, lahko da se učite malo težje lekcije in to je ravnovesje med zaupanjem in zaščito samega sebe ( težko je namreč zaupati vsakomur in hkrati biti zaščiten pred morebitnimi "napadi" )

- vprašajte se, na katerem področju v vašem življenju mogoče prehitevate in bi želeli vse naenkrat in takoj...namreč vse potrebuje svoj naravni ritem in čas

- vprašajte se tudi, če je mogoče na določenem področju v vašem življenju težava / izziv, ter le-to prepočasi rešujete, saj usmerjate vse preveč vaše energije v pospeševanje ali razreševanje nečesa drugega, kar lahko ni tako "pomembno" ta trenutek

- ste na pravi poti - počasi boste prišli tudi do cilja

- svoj čas uporabljajte modro, hkrati pa se tudi zavedajte, da imate čas prav za vse ( razdelite si prioritete preko dneva in poskrbite, da konstantno napredujete v svojih prizadevanjih / načrtih / ciljih )

- ostanite bolj naravnani na sedanji trenutek in uživajte v samem procesu

( navkljub vsem obveznostim, ki jih planirate v naprej - zaupajte, da boste vse opravili še pravi čas )

- spustite prepričanje, da ne morete vsega opraviti pravi čas

- ste v obdobju, katero kliče po uravnavanju vaše ženske in moške energije

- mogoče ste preveč negotovi in mislite, da vas ljudje ne bodo sprejeli takšnega kot v resnici ste. Bojite se zavrnitve, zato ostajate v vaši "varni lupinici"

- mogoče se preveč "skrivate" v vaši "lupinici" in je čas, da se dejansko pokažete pred svetom, točno takšni kot ste

- čas je, da pokažete drugim kar resnično čutite v sebi ( bodite popolnoma odprti in iskreni )

- uporabite vso vašo notranjo moč in vztrajnost, da lahko ostanete na vaši usmerjeni poti

- čas je, da ugotovite, kako se lahko bolj prilagodite vašemu okolju oziroma trenutnim razmeram

- ne jemljite življenja preresno in preveč napeto, vzemite si čas tudi za zabavo

- preveč ste ujeti v hiter tempo življenja in se hkrati ne zavedate pomembnih podrobnosti na vaši poti

- naučite se ceniti vse, kar počnete in vse kar prejmete na vaši poti, ne glede ali je to v mali ali veliki obliki. Vse kar je narejeno in vse kar prejmete je dejansko blagoslov, zato bodite hvaležni. Hvaležnost bo privlačila več sreče in blaginje v vaše življenje

- mogoče je čas, da si ustvarite družino

- vas je mogoče strah neuspeha? Spustite vse notranje strahove in zaupajte v ciklus samega življenja

pomen-videnja-živali-polž-vibracijeduse.si

Lahko vas zanima še:

Skupinske vodene meditacije Sežana tukaj

Preverite našo ponudbo - angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije /meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot reading Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse

Duhovni pomen / simbolika živali je povzeta iz raznih knjig / gradiva in internetnih virov, predvsem pa iz lastnega raziskovanja in izkušenj.

1,365 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page