top of page

BELO PERO ti največkrat pošilja angel varuh

DUHOVNI POMEN / SIMBOLIKA belega peresa na tvoji poti

Se tudi ti sprašuješ, kaj ti sporoča videnje belega peresa?


Duhovni svet velikokrat uporablja za svojo komunikacijo fizične znake, katere si jih lahko interpretiramo skozi simboliko pomena. Peresa so ena izmed znakov, s katerim želi duhovni svet / angeli / preminuli / duhovni vodniki / različna bitja svetlobe, komunicirati z nami. Pošiljajo nam lahko peresa različnih oblik in barv. Pa poglejmo pomen belega peresa.

Pomen-belega-peresa
Pomen belega peresa

Včeraj sem na poti najprej uzrla eno belo pero in čez čas še eno. Duhovni svet komunicira z nami na različne načine in največkrat je to komunikacija skozi različno simboliko.


Belo pero nam največkrat pošilja angel varuh. Kadar pa oseba žaluje, je belo pero vzeto kot znak / sporočilo pokojne ljubljene osebe. Belo pero je darilo spodbude, vere, čistosti, odločnosti, ljubezni in duhovne povezanosti ter duhovnega razvoja.


Skozi belo pero nam duhovni svet lahko sporoča nekaj od slednjega:

- obisk angela varuha

- znak pokojne ljubljene osebe

- duhovni svet išče našo pozornost

- bodimo bolj odločni

- naša sorodna duša je blizu

- posvetimo več pozornosti svojemu duhovnemu razvoju

- zadeve / situacije se bodo kmalu izboljšale

- vse bo še OK

- potrditev, da smo na pravi poti

- energija lune vpliva na nas


In ker sem dobila nekako v roku minute dve beli peresi, se energije podvojijo oz. so močnejše. Hvala za extra-charged energy.


belo pero
Duhovni svet sporoča

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse


bottom of page