top of page

Angelsko vodstvo za mesec November


angelsko-vodstvo-november

Zakorakali smo v nov mesec. Pa poglejmo nasvete / vodstvo naših angelov in vodnikov za to obdobje.

Ta mesec je za vas zelo bistvenega pomena, da verjamete vase in si zaupate, saj le tako boste lahko delali velike korake, za katere imate vso podporo univerzuma, vaših angelov in vodnikov. Pravi čas je, da jih v tem mesecu končno naredite.

Ob vsem tem pa ne pozabite na male radosti in veselje, kakršno premore vaš notranji otrok, le če mu dovolite. Ustvarjajte, posvečajte se vašim hobijem z radostjo in veseljem. Prebudite vašega notranjega otroka in se usmerite v razigranost življenja. Delo se lahko opravi na resen način ali pa na bolj razigran način - katerega boste izbrali? Če boste izbrali razigranost, vam bo uspevalo kot po maslu.

Vsekakor se v tem mesecu kaže izjemen napredek in dejavnost v vašem življenju in lahko vam uspe, če boste usmerjeni v vaš cilj in si prizadevali, da ga dosežete. Predvsem imate možnost in odločnost v sebi, da lahko izboljšate vaše življenje. Podprite to vašo odločnost tako, da spustite vsak morebitni strah, ki ga imate ob tem. Res bo treba trdo garati, vendar vas še enkrat opomnim, da poskušajte garanje "speljati" z otroško navdušenostjo, veseljem in razigranostjo.

Vaš fokus in narejeni novi koraki v tem mesecu, vam v prihodnosti lahko prinesejo končno to, da zaživite vaše sanje in globoke srčne želje. Bodite natančni in osredotočeni na to.

S pomočjo vaše modrosti, moči, nadzora, volje, sočutja boste prišli do pomembnih duhovnih spoznanj. Uresničujte vaše namere tako, da nikomur ne škodite in bodite pripravljeni na odpuščanje tako sebi kot drugim. Srečali se boste z neko nerazrešeno zadevo iz preteklosti - sočutje in odpuščanje so ključ. Nihče nima pravice soditi nikomur, ne vi in ne kdo drug. Bodite pogumni in z ljubeznijo si lahko ustvarite brezmejnost miru in upanja v boljšo prihodnost. Če čutite, da se morate nekomu opravičiti, storite to zdaj.

Vsi tisti, ki se še malo "iščete", pa ne veste natančno kakšen korak bi naredili in po kateri poti bi stopili, naj velja sledeče vodilo: " Poskušajte obogatiti vaš notranji svet, poiščite krog ljudi z podobnim mišljenjem in sledite spremembam." Čas za vas je, da dodobra premislite po kakšni poti hodite. Ste zadovoljni, srečni ali čutite, da nekaj manjka? Mogoče ste v obdobju, ko ste prerasli določena "pravila", ki nam jih je vsilila družba ali družina. To vam nič več ne koristi, zato je dobro, da se znebite teh omejitev in se začnete ravnati po novih smernicah, katere vas bodo popeljale po želeni poti. Iščite ljudi, kateri vam bodo pomagali bolje razumeti smisel življenja. Lahko si poiščete tudi mentorja ali duhovnega voditelja.

Nekateri izmed vas boste imeli lahko nekakšne zaplete in neravnovesja v smislu "nečesa odvečnega". To lahko pomeni v ljubezni odvečno tretjo osebo, lahko pa preobremenjenost s službo, delom, konjički kar bo prinašalo razdore. Pomeni lahko tudi poizkus vrnitve neke osebe iz preteklosti, s katero še nimate vsega razrešenega. Bodite previdni in strpni. Možnosti so tudi za potovanja v tujino.

Z vami in za vas Karmen Seražin

#angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / angelski readingi / numerološki vpogledi / vpogledi v karte / meditacije / osebna rast / duhovnost Za vse informacije se obrnite na:

Spletna stran>>>http://karmenserazin.wixsite.com/vibracijeduse

FB stran>>>Vibracijeduse

e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

54 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page