top of page

ned., 19. jan.

|

Partizanska cesta 82 Sežana

INDIVIDUALNO MEDIJSTVO - NEDELJA

Na vašo željo ponovno z nami. Medijstvo je eno najlepših, najčistejših doživetij. Je stik s pokojnimi, njihovim duhovnim vodstvom in bitji svetlobe. Želite prejeti vodstvo / sporočila vaših pokojnikov? Čas medijstva: 35 min Cena: 50 €

Vsi termini so žal že zasedeni
Pišite nam za povpraševanje
INDIVIDUALNO MEDIJSTVO - NEDELJA
INDIVIDUALNO MEDIJSTVO - NEDELJA

Ura in lokacija

19. jan. 2020, 12:00 – 18:00

Partizanska cesta 82 Sežana , Partizanska cesta, Sežana, Slovenia

O dogodku

INDIVIDUALNO  MEDIJSTVO V SEŽANI

Zaradi velikega povpraševanja, odpiramo možnost novih terminov <3

Medijstvo je eno najlepših, najčistejših  doživetij. Je stik s pokojnimi, njihovim duhovnim vodstvom in bitji svetlobe. 

Predstavljajte si, da se vašega srca kot nežni vetrc dotaknejo sporočila vaših ljubljenih, ki so zapustili zemeljsko realnost. Omehčajo dvome, strahove, tesnobo. Vas spomnijo na moč te neverjetne povezanosti, ki jo čutimo kljub navidezni ločnici, ki nas tako zelo boli. Preminuli si želijo stika z vami, želijo si vas pomiriti, vam zagotoviti, da ste obdani z brezpogojno ljubeznijo in vam predati zavedanje, da so ob vas, čeprav v drugačni energiji. 

Če začutite, da vas dogodek pokliče, srčno vabljeni na to izjemno doživetje. 

Udeležite se dogodka v kolikor želite več informacij o samem medijstvu, načinu komunikacije z preminulimi dušami, kako samo medijstvo deluje in zakaj obstaja svetovanje preko medija ter podobno. Mogoče pa imate preminulo osebo, s katero bi radi vzpostavili stik preko medija. To je enkratna priložnost za vas.

Na vašo željo bom ponovno povabila v goste enkratno, čutečo in meni drago osebo. Gostija Lia Janzelj - Intuitivna transformacija in izobrazevanje s.p., je certificiran medij za komunikacijo s preminulimi, intuitivna svetovalka, svetovalka ob žalovanju, izvajalka Atlantidske terapije in pa tudi univ.dipl.psih. 

Obiščite njeno spletno stran >>>  https://spremembavtebi.si/ 

V kolikor ste zainteresirani za individualno medijstvo, imate spodaj navedene možnosti terminov za ta dan. Sporočite nam vaše želje / izbran termin / ura, kateri bi vam najbolj odgovarjal na vibracijeduse@gmail.com in se dogovorimo.

V kolikor bi se želeli udeležiti medijstva, vendar se ga ne morete na ta dan udeležiti, pošljite povpraševanje za možnost novega datuma / novih terminov.

 

Individualno medijstvo traja od 30min - 40min 

Energijska izmenjava / cena je 50€ 

Plačilo na kraju dogodka

************************************************************************************************************************************************************

INDIVIDUALNA MEDIJSTVA ned 19.1.2020: 

ob 13h - 13:35h - TERMIN ŽE ZASEDEN

ob 14h - 14:35h 

ob 15h - 15:35h 

ob 16h - 16:35h  

ob 17h - 17:35h  

Deli ta dogodek

bottom of page