top of page

ŽOLNA - kaj vam sporoča srečanje z njo?

Updated: Apr 25, 2020

DUHOVNI POMEN / SIMBOLIKA ŽOLNE

Kaj sporoča žolna, ko pritegne vašo pozornost?


Zadnje dni, ko je bilo tako sončno, ste bili najbrž malo več v naravi. Mogoče ste šli na sprehod skozi bližnji gozd in zaslišali značilno trkanje po drevesu. Zdaj je čas, ko se žolna lahko malo več prikazuje v naših življenjih. Torej, simbolika žolne in kakšna sporočila nosi so sledeča - spodaj (ni nujno, da se najdete v vseh, začutili boste, katera sporočila so za vas).

Če v krajšem časovnem obdobju, večkrat vidimo določeno žival ( 3x ali več ), nam le ta nekaj sporoča, za obdobje v katerem se nahajamo. Živali se lahko pojavljajo tudi v naših sanjah / meditaciji ali pa v obliki slik ( tv, revije) in skozi besedo ( naletimo na pogovore o istih živali ). Lahko se vam zgodi npr.: da se vam en dan žival pojavi osebno na poti, drugi dan nekdo pripoveduje nekaj o tej živali in tretji dan zagledate v reviji sliko iste živali. Torej ena žival v krajšem obdobju skozi različne načine išče vašo pozornost - to je znak. Lahko se vam pa tudi zgodi, da žival vidite le 1x pa boste začutili posebno povezanost z njo - tudi to je lahko znak. Takrat bodite še posebej pozorni na to, kaj ste v danem trenutku ali malo prej razmišljali, lahko vam nudi odgovor skozi "njeno" simboliko.

Vsaka žival ima svoj pomen in nosi določeno sporočilo za nas. Skozi različna obdobja se nam določene živali večkrat pojavljajo. Če smo malo bolj pozorni, ugotovimo, da nam osvetlijo določen aspekt v našem življenju, nam predajo sporočilo. Na nas pa je seveda ali v to verjamemo in koliko to upoštevamo. Bodite malo bolj pozorni, katere živali se vam "večkrat pojavljajo" in presenečeni boste, kakšna sporočila vam predajajo. :-)

Pa poglejmo, kaj je lahko sporočilo žolne, če se kar naenkrat začne "pojavljati" na vaši poti in vzbuja pozornost ali vas močno pritegne:

žolna-simbolika-duhovni-pomen-videnje-vibracijeduse.si

Žolna predstavlja plodnost ( lahko tudi plodnost projektov / idej ), napredek, začetek, odločnost, pozornost, sporočilo, priložnost, zaščito, prerokbo...

Uči nas povezovanja z naravo in kaže na pomembnost prizemljitve ( tako nas, kot tudi naših idej ) in pomembnost prepoznavanja ritma, ki ga ima narava...saj tudi mi sami imamo oz. moramo vzpostaviti "svoj ritem".

Pomen videvanja žolne vam lahko sporoča nekaj ali več od slednjega:

- opozarja vas, da ste nekaj spregledali

- bodite bolj pozorni pri prepoznavanju subtilnih energij, z pomočjo lastne intuicije boste namreč prepoznali sporočilo za vas

- kaže na povečanje tako duševnih, kot tudi fizičnih aktivnosti in pomembnost ravnovesja le-teh v fizičnem svetu

- postojte in razmislite, kakšne možnosti imate v tem trenutku na razpolago

- poglejte na svoje ideje / projekte iz oči edinstvene ustvarjalnosti, da doprinesete "nov vdih" vanje ( najdite svoj lasten utrip )

- priložnosti trkajo na vaša vrata, na vas je, da to izkoristite

- naredite korak naprej, bodite vztrajni in potrpežljivi, dokler ne dosežete uspeha

- sposobnost imate premagati izzive v življenju in zmagati v lastnem trudu za uspeh nekega projekta / ideje / sanj / zastavljenih ciljev

- poslušajte in spoštujte ideje, katere dobivate, bodite inovativni in strastni, najdite svojo edinstvenost, razširite svoja obzorja, bodite odprti

- trenutno ste v toku velikih sprememb v vašem življenju in na vas je, da to izkoristite

- potrebno je dokončati neki stari projekt ali pa je čas da zaključite novega

- sposobnost imate, da "pretresete" zavedanje drugih in pritegnete pozornost z najpreprostejšimi besedami

- razumete moč besed, zato jih uporabljajte zmerno in premišljeno

- lahko boste "naključno" srečali pomembno osebo za vaše življenje

žolna-pomen-videnja-živali-vibracijeduse.si

Katera žival pa vam večkrat prečka pot? Vas zanima določen pomen živali in kakšna sporočila prinašajo? Zapiši v komentar in objavim njihov pomen.

Lahko vas zanima še:

Skupinske vodene meditacije Sežana tukaj

Preverite našo ponudbo - angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije /meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse

Duhovni pomen / simbolika živali je povzeta iz raznih knjig / gradiva in internetnih virov, predvsem pa iz lastnega raziskovanja in izkušenj.

1,541 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page