• Karmen Seražin

Izberi karto na svoj prvi občutek

IZBERI SVOJO KARTO IN PRISLUHNI VODSTVU


➡️čutiš, da imajo te karte sporočilo zate

➡️si "slučajno" naletel/a na ta zapis

➡️želiš prejeti vodstvo / sporočilo


Vodstvo me že dalj časa »cuka za rokav« in danes se končno odzovem, da vam predam sporočila. Za vas sem vodstvo vprašala sledeče:

- Česa vi ne vidite, a prihaja na vašo pot?

- Spremembe, na katere se je dobro pripraviti!


Zato lahko le na hitro pogledate karte in izberete tisto, katera vas na prvi občutek pritegne. V kolikor pa potrebujete predpripravo, sledite priporočenim navodilom spodaj, preden izberete svojo karto.


Priporočena navodila, preden izbereš svojo karto / sporočilo:


☑️Zamiži, naredi nekaj globokih vdihov in izdihov

☑️Umiri svoje telo in misli

☑️Predstavljaj si, kako se iz tvojega srca navzven širi čudovita, biserno bela svetloba, katera zajame tvoje celotno telo in auro. To je najčistejša svetloba, katera te varuje in hkrati povezuje z Zemljo in kozmosom

☑️Naredi še nekaj globokih vdihov in izdihov v to čudovito svetlobo

☑️Postavi vprašanje: "Česa ne vidim, a prihaja na mojo pot?"

☑️Postavi vprašanje: "Katere spremembe prihajajo in je dobro, da se na njih pripravim?"

☑️Z zaupanjem poprosi za vodstvo in se zahvali za odgovor, kateri naj izhaja iz 100% svetlobe in ljubezni v najvišje dobro vseh

☑️Izberi število / sliko, ki te najbolj pritegne

☑️Če te nobeno število ali slika ne pritegne - NE izbiraj na silo, saj tokrat zate lahko ni pravi čas izbiranja sporočila

☑️Poglej spodaj vodstvo tvojega izbranega števila

☑️Na koncu tega zapisa / bloga lahko v zahvalo stisnete ❤️in tudi komentirate predano vodstvo

Hvala vam in hvala našim vodnikom, za podano vodstvo🙏

Kanalizirana sporočila s pomočjo kart Wisdom of the Oracle - Colette Baron - Reid.

Interpretacija kart: Karmen Seražin

 

Poglej ponudbo in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj


********************************************************************************* Si želiš tudi ti povezovati preko angelskih kart in prebrati vodstvo zase ali mogoče tudi za druge ljudi?

Zate sem pripravila delavnico Angelske prisotnosti, kjer te bom poučila kako. Ko bo "druženje" spet mogoče, bom razpisala dva termina - dopoldanski in popoldanski. Lahko si pa že zdaj rezerviraš svoje mesto, saj bodo omejena na manjšo skupino ljudi >>> https://www.vibracijeduse.si/dogodki

**********************************************************************************


Razkrito vodstvo / sporočila 🙏
1. KARTA:

Zgleda, da ste v preteklosti veliko »stavili« zgolj in samo na ENO zadevo. Nekako ste ves vaš fokus, energijo…posvečali le eni zadevi, projektu, situaciji, odnosu…in vse ostalo zanemarjali. Vaša globoka želja je bila, da uspete v tem, zrastete, se razvijate…v nekaj velikega in močnega. Vse lepo in prav, da se ima cilje in vizije, ter gre fokus in energija v določeno smer, v katero se zastavi, a kar vam želi vodstvo sporočiti je to, da ne smete pozabiti na vse drugo! Lahko ste bili preveč zaposleni s to zadevo / situacijo in ste ostali svet pozabili. Pozabili ste na druga področja vašega življenja, katera tudi potrebujejo vašo pozornost in nego. Pozabili ste lahko na vaše odnose – prijatelje, druženje, veselje, ne-delo, si vzeti čas zase…V tej skupini imamo dve skupine ljudi, kateri so izbrali to karto. Oboji posvečate preveč energije samo eni zadevi / situaciji … s tem, da eni ste močno usidrani v dramo – in vidite le iz negativnega kota, kar se vam dogaja, drugi pa skoraj nimate časa niti razmišljati, kaj se vam dogaja, saj se dogaja vse tako hitro in delujete zgolj iz srčnega vidika ( delujete tako, ker se vam tako zdi prav ).


V kolikor se fokusirate zgolj na eno stvar / situacijo, bo le-ta rasla in se večala ( v kolikor je vaš fokus naravnan pozitivno, bo rasla v pozitivo in v kolikor je vaš fokus naravnan v negativno, bo seveda rastla v negativo ). To so vodniki želeli izpostaviti, saj nekateri izmed vas močno uporabljate svojo energijo za »neprave« zadeve oz. porabite preveč energije v dramah različnih situacij. Druga skupina ljudi, pa je svoj tok življenja kar nekaj časa posvečala zgolj eni zadevi ( ali je to ustvarjanje posla / pomoč družinskemu članu ali več njim / službi … ) in ste s tem ustvarili to, da ste se oddaljili tako od samega sebe kot tudi od drugih ljudi. Čutim, da to traja že kar dolgo in nekako vas vidim, da se vrtite v istem krogu…iz dneva v dan…je skoraj identičen dan. To rutino in fokus je potrebno obrniti tako, da vključite tudi druge zadeve / doživetja / izkušnje… v vaše življenje, saj v nasprotnem primeru, vas lahko to toliko oddalji od vsega, da izgubite sami sebe in še druge ( za kar vam bo lahko žal ). Pomislite, kje in kako največ porabljate vašo energijo in se vprašajte, kaj je tisto, kar si vi resnično želite! Ali vam je dosedanji način delovanja prinesel tisto srečo in izpolnitev, katero ste iskali? V kolikor temu ni tako, bo potrebno obrniti način delovanja.

A vidite deteljico na sliki in osebo, ki je pripeta nanjo – to ste vi…in dobesedno lovite svojo srečo. Zaradi ene večje »stvari« v vašem življenju, lahko izgubite veliko »manjših«…pa je vredno?


Mogoče ste bili prepričani, da vas bodo vaše želje / delovanje / vaša ideja / dogodki …pripeljali do nečesa večjega in / ali boljšega. Mogoče ste bili prepričani, da bo ta posel popoln. Mogoče ste mislili, da bo oseba, kateri ste dali svoje srce in dušo, tista »prava« oseba za vas…a se ni ravno izšlo po vaših pričakovanjih. Mogoče celo nekaj od tega »razpada«, saj ni bilo pravih temeljev za tisti pravi uspeh. Karkoli se je zgodilo, ne dovolite si, da se ujamete v dramo razočaranja. Vodstvo vam polaga na srce, da se je tudi to »moralo« zgoditi, da boste lahko našli svojo pravo pot.

Skozi to karto mi odseva tudi energija denarja in preskrbljenosti. Ali vas skrbi v zvezi z denarjem ali materialnimi stvarmi in ali vas je mogoče strah, da ne bo dovolj…da ostanete brez? Zavedajte se, da so vaše misli kot ventil, s katerim upravljate VI! Poskušajte zamenjati vaše misli o pomanjkanju z optimizmom, da ste z lahkoto deležni vseh materialnih dobrin, katere potrebujete. Zavestno ohranjajte optimističen odnos, zlasti do denarja…saj čutim, da se nekako vrtite v konstantnem računanju / preračunavanju, če bo dovolj.

Katere so spremembe, na katere se še morate pripraviti?

Začnite razmišljati v smeri spremembe: službe / posla / poslovne ideje / vašega delovanja / ali celo selitve v nov dom( kar začutite, da je za vas ). Nekaj ali več od naštetega ( lahko tudi nekaj, kar sem pozabila, a bo podobno tem večjim spremembam ), vas čaka v bližnji prihodnosti. Ker se že predolgo vrtite v istih energijah, katere vas dejansko ne podpirajo in vam ne omogočajo rasti, vam bo vesolje ( v kolikor ne boste sami poskrbeli za to ) ustvarilo realnost, katera vas bo popeljala po vaši pravi dušni poti. Pomislite zdaj na to, da v kolikor boste sami začeli ustvarjati spremembo, katera je še kako pomembna za vas…bo ta prehod lažji. V kolikor pa boste samo čakali, da se nekaj spremeni samo od sebe…se bo, saj vam bo vesolje to serviralo…ampak…lahko, da bo tak prehod malo bolj kaotičen in celo »boleč«, saj vam lahko na hitro »odvzamejo« tisto, kar vam ne služi v najvišje dobro. Vsekakor pa vedite, da bo vse to za vaše najvišje dobro. Vesolje vam ponuja roko…priložnost…odprli vam bodo vrata…zgrabite priložnost in se odpravite po novi poti, katera vam bo prinesla uspeh / denar / materialno preskrbljenost. Vsekakor pa naj bo to pot, kjer ne boste razmišljali o drugih…in če drugim ta izbira ustreza, ampak razmišljajte zgolj, če vam to ustreza! Ne bo lahko – bo pa potrebno.2. KARTA:

Najprej čestitke in pohvale za vas, saj ste se do sedaj zelo dobro znašli v raznoraznih situacijah in položajih. Vodstvo vas ima zelo rado in vas občuduje, kako dobro se lahko znajdete na tem »zemeljskem poligonu«. A pozor! Od vas se bo na vaši poti še veliko »zahtevalo« in vodniki vam želijo predati sporočilo o tem, da je zelo pomembno, da ostanete tem bolj fleksibilni – tako v delovanju, kot v razmišljanju in zelo, zelo potrpežljivi!


Včasih vam, navkljub vaši super dobri organiziranosti in pa tudi nekakšni prilagodljivosti, primanjkuje potrpežljivosti za drugačno delovanje in / ali drugačno razmišljanje. Nekako sicer mi ne gre skupaj prilagodljivi, ampak ne potrpežljivi…vem…a trenutno ne najdem »pravega« opisa za to, kar čutim pri vas. Bom poskušala opisati. Nekako navidezno ste zelo prilagodljivi in se boste tudi prilagodili nečemu ali nekomu…a iz vas bo skoraj kričalo: »Zakaj tako, če je bolje na drugi način?«. A me razumete? Nič ni narobe s tem, da imate svoja prepričanja. Vendar se bo v prihodnosti pokazalo veliko priložnosti za vas, katere bi lahko zamudili, če boste vztrajali zgolj pri vašem pogledu na zadeve. Bistvo je, da smo si različni in imamo nešteto pogledov na eno in isto situacijo / položaj…glede na predhodne izkušnje, znanje, rast, lekcije posameznika. Pri vas bo zelo pomembno to, da se poskušate vživeti v situacijo človeka na vaši nasprotni strani in ga tem podrobneje izprašati o tem, zakaj tako razmišlja, čuti, vidi, deluje. Skozi pogovore z drugače mislečimi in delujočimi ljudmi, boste dobili izkušnje / vpoglede v zadeve, katere vam bodo še kako prišle prav v prihodnosti. Zato se poskušajte v vsaki situaciji, katera bo v vas ustvarila »triger« na zgoraj opisano opomniti, da je to za višje dobro. Prosite vaše vodnike, da vam pri tem pomagajo. Nekateri izmed vas že delujete tako – zato je to sporočilo za vas zgolj potrditev, da ste na pravi poti in nadaljujte tako naprej.

Katere so spremembe, na katere se še morate pripraviti?

Velikokrat boste izzvani…lahko rečemo, da boste postavljeni v situacije, kjer bo veliko besednih dvobojev, kaj je prav, kako je prav, zakaj tako in zakaj ne drugače…in podobno. Vsa tista »razglabljanja« z drugače mislečimi prej ( kar sem vam v prejšnjem odstavku zapisala )…vam bo omogočilo, da boste poznali vse kote pogledov / razmišljanj…in se boste zlahka odločili za »pravo« stvar, katero pa boste morali še kako zagovarjati! Ta »prava« stvar pa ne bo kar nekaj…in ne bo vaša resnica…in ne bo njihova resnica…temveč bo višja resnica! To bo čas, ko vas bo vodstvo pozvalo, da stopite v svojo lastno moč in zaobjamete vašo usodo. Postali boste tako imenovani glasniki nevidnih svetov / dimenzij.

Preden boste lahko zaobjeli svojo pravo usodo, se boste lahko ukvarjali tudi z lastnimi strahovi pred delovanjem na »takšnih področjih«, mogoče boste dvomili v vaše sposobnosti, mogoče vas bo celo želja, da ugajate drugim, dejansko blokirala na vaši poti. Ne iščite potrditev od drugih ljudi in verjemite mi, da si niti ne želite ugajati drugim…bodite VI, prav takšni kot ste, brez olepšav. To se bo od vas zahtevalo, saj vam bo predano zahtevno delo.


Za vas vidim še, da imate v »duhovnih sferah« prav posebnega vodnika oz. vodnico, katera bdi nad vami. Skoraj bi si upala trditi, da je preminula oseba in je ženskega spola ( za časa zadnjega življenja na Zemlji, je bila ženska ). Poskušajte se povezati z njo, saj ima za vas pomembna sporočila.


Nekateri med vami, imate možnost postati odlični mediji, kateri boste predajali sporočila duhovnih sfer / vodnikov / angelov / preminulih…


Sporočilo vodnikov za konec: »Le verjeti morate vase in v svoj življenjski namen. Ste sposobni in pripravljeni slediti svojim sanjam. Ohranite pozitiven odnos in se lotite dela.«

3. KARTA:

Vodniki želijo, da preživite čim več časa v naravi…hoja, tek, igre…kjer se boste nadihali in napolnili vaša pljuča s svežo energijo. Od vas se zahteva velika fizična in psihična pripravljenost, da boste lahko po Novem letu stopili skozi nove začetke. V tem obdobju – 2 / 3 mesecev, je zelo pomembno, da ste fizično aktivni in hkrati posvečate svoj čas temu, da si »orišete« vaše sanje / vaše želje…tem bolj jasno in natančno. V kolikor boste poslušali njihovo vodstvo, se po Novem letu kaže, da se boste lahko končno rešili » težavne« situacije, katera vas je močno morila v tem letu…še vedno vas, a ne tako močno.


Zaenkrat še ni čisto kristalne slike, kam vas to vodi, a verjemite mi, da imate izbiro, da vzamete svoje življenje v svoje roke, saj se mi nekako dozdeva, da ste v občutku …kot, da ne morete popolnoma upravljati s svojim življenjem tako, kot bi si želeli. Kot da …ali dovoljujete drugim, ali nečemu…da upravlja z vami. Lahko bi to tudi bila zgolj pasivnost oz. nedelovanje iz vaše strani. Osvoboditev iz te situacije oz. tega stanja je mogoča! Za vas vidim veliko zdravljenja in predelovanja čustev. Marsikaj se lahko v tem letu prečisti in pozdravi ( predvsem na srčni čakri ), da lahko potem zadihate na novo.


Čas je, da greste ven, redno in vsak dan…to vam bo nudilo dovolj energije, da boste lahko razmišljali bolj jasno in čisto. Prav tako vam svetujejo redno meditacijo oz. vsaj nekaj minut dnevno sedite v tišini – sami s seboj in opazujte vaše misli / občutke…in si vse to zapisujte v dnevnik / zvezek. Prišli boste do zanimivih ugotovitev o sebi in o vaših željah.


Katere so spremembe, na katere se še morate pripraviti?

V sebi nosite naravne nadarjenosti, strast in / ali zanimanje, katero bo potrebno v naslednjem letu razvijati – to bo vaš pravi življenjski namen, kateremu morate posvetiti vso vašo pozornost! Čas je, da z Novim letom osvobodite vašo dušo! Začnite že danes s temi »preprostimi« koraki, ki so opisani zgoraj ( narava / fizična aktivnost / meditacija !!! ). Čakajo vas vznemirljivi novi začetki, zato zaupajte in sledite svojemu srcu. Vse možnosti obstajajo: lahko bo začetek novega posla / nova služba / tečaji / nova lokacija domovanja in / ali celo začetek novega partnerstva.


V kolikor ste imeli določeno misel / vprašanje ob izbiri karte – je odgovor DA, včasih je potrebno "reskirati".❤️Srečno na tvoji poti ❤️

Želiš svoj vpogled? Te zanima vodstvo za naprej?

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Naroči regresijo / regresoterapijo tukaj

Naroči se na Access Bars tretma tukaj

Predvideni dogodki tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin

Access bars / MTVSS / regresije /meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi