• Karmen Seražin

REZANJE ETERIČNIH VEZI IN URAVNOVEŠANJE ČAKER

Updated: Apr 25, 2020


regresija-v-prejšnja-življenja-ura-preteklosti-vibracijeduse.si

Kaj to je in zakaj je pomembno?

Kot že vemo, ne obstaja zgolj “fizični svet” - katerega lahko tudi fizično otipamo, temveč tudi “energijski svet”, katerega nekateri bolj občutijo, drugi manj. Energije delujejo na vse - brez izjem, pa naj se tega zavedamo ali pa ne. Prav tako, kot skrbimo za “čistočo” našega fizičnega telesa in okolja - v katerem živimo in delujemo, ima pomembno vlogo tudi skrb za našo “energetsko čistočo” nas samih in našega okolja.

Naša štiri osnovna energetska telesa so “sestavljena” iz fizične, mentalne, čustvene in duhovne energije, katere kot celota igrajo pomembno vlogo pri kvaliteti našega življenja. Prav tako ima vsak človek veliko število energetskih centrov ( imenovane čakre ), kateri so prejemniki in pretvorniki različnih energij / vibracij, ki le-te pretakajo po vseh naših telesih.

( V kratkem sledi članek o čakrah in njihovem pomenu )

Poznamo sedem glavnih energijskih centrov / čaker:

chakra-rezanje-vezi-uravnovesanje-energijskih-centrov-vibracijeduse.si
 • KORENSKA ČAKRA

(varnost, preživetje, zaupanje...)

 • SAKRALNA ČAKRA

(spolnost,partnerski odnosi, kreativa...)

 • ČAKRA SOLARNEGA PLEKSUSA

(samozavest, moč, meje...)

 • SRČNA ČAKRA

(ljubezen, povezovanje, čustva...)

 • GRLENA ČAKRA

(komunikacija, prepričanja, sprejemanje...)

 • ČAKRA TRETJEGA OČESA ali ČELNA ČAKRA

(jasno-videnje, razmišljanje, spomin, center duše...)

 • KRONSKA ČAKRA

(modrost, empatija, enost, povezovanje z duhovnim svetom...)

Energijske spremembe, naš način življenja in doživljanja vsega okrog nas vpliva na vsa naša telesa. Kar se v energijskih telesih “dogaja”, se prej ali slej manifestira oz. izrazi na našem fizičnem telesu ( katerega najbolje vidimo in občutimo). Vse negativne misli, strahovi, stres, potlačena čustva, nezdrava samopodoba, nezadovoljstvo, nerazrešene sedanje ali pretekle situacije / odnosi...vse kar nas na nek način omejuje in ni na temeljih brezpogojne ljubezni in sprejemanja, se lahko tako odraža kot slabo počutje, utrujenost, pomanjkanje energije, depresija, fizična bolečina in druge zdravstvene težave in tvorijo energetske blokade in eterične vezi.

Rezanje eteričnih vezi in uravnovešanje čaker pomaga ozavestiti vzroke nastanka teh vezi in blokad in pripomore, da si vašo moč / energijo povrnete nazaj. Namreč pomembno je, da ostanete osredotočeni v vaši lastni energiji, da lahko bolj kvalitetno zaživite svoje življenje.

Rezanje eteričnih vezi in uravnovešanje čaker lahko poteka z osebnim stikom ali na daljavo ( s predhodnimi navodili) na energijskem nivoju, kjer se naredi invokacija z angeli z namenom zdravljenja v najvišje dobro vseh vpletenih ( jaz sem v tem primeru namreč samo posrednik pri zdravljenju ) v prijetnem in mirnem okolju. Ta tehnika je zelo močna in nudi pozitivne rezultate.

Izberite REZANJE VEZI & URAVNOVEŠANJE ČAKER v kolikor:

 • imate nerazrešene odnose z eno ali več osebami

 • imate strahove, skrbi, težke misli...

 • potrebujete zdravljenje eteričnega in fizičnega telesa

 • potrebujete čiščenje težkih energijskih vplivov

 • imate občutek, da ste "obstali" na eni točki, in se ne morete premakniti naprej

 • ste se znašli v situaciji, katera je zelo čustvena in vas blokira v življenju

 • čutite pomanjkanje energije

Kako poteka?

REZANJE ETERIČNIH VEZI & URAVNAVANJE ČAKER

Trajanje: prib.25 minut

Potek:

5 minut sproščanja in priprave na zdravilni proces

10 minut čiščenje / rezanje navezav in negativnih vibracij

10 minut čiščenje in uravnovešanje energetskih centrov-čaker

sledi tolmačenje vzorcev in določanje nadaljnjih postopkov

Prispevek: 70 eur (za osebno obravnavo ali pa zdravljenje na daljavo)

Pri tej obravnavi, se sprosti in pripravi telo na sam zdravilni proces, kateremu sledi najprej rezanje in čiščenje vseh navezav ter negativnih vibracij, nato čiščenje in uravnovešanje pomembnih energetskih centrov v vašem telesu- vaših čaker z zdravilnimi svetlobami in močno razbremenjujočimi tehnikami. To opravim terapevt s posebno razvito tehniko dotičnih energijskih gibov, s posebno fizično tehniko in s pomočjo nadangelov. Sledijo nasveti in navodila za vas.

Naroči rezanje vezi in uravnavanje čaker tukaj


Uravnavanje čaker je energijsko "delo", katerega je priporočljivo redno izvajati v praksi. Pomembno je, da se o tem podučite in lahko nato sami sebi nudite energijsko podporo, katera vam bo pomagala uravnavati vaše energijske centre za kvalitetnejše življenje.

angelske-terapije-vibracijeduse.si

Mogoče vas zanima še Angelski reading


Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse


69 views0 comments

Recent Posts

See All