• Karmen Seražin

REZANJE ETERIČNIH VEZI IN URAVNOVEŠANJE ČAKER


Kaj to je in zakaj je pomembno?

Kot že vemo, ne obstaja zgolj “fizični svet” - katerega lahko tudi fizično otipamo, temveč tudi “energijski svet”, katerega nekateri bolj občutijo, drugi manj. Energije delujejo na vse - brez izjem, pa naj se tega zavedamo ali pa ne. Prav tako, kot skrbimo za “čistočo” našega fizičnega telesa in okolja - v katerem živimo in delujemo, ima pomembno vlogo tudi skrb za našo “energetsko čistočo” nas samih in našega okolja.

Naša štiri osnovna energetska telesa so “sestavljena” iz fizične, mentalne, čustvene in duhovne energije, katere kot celota igrajo pomembno vlogo pri kvaliteti našega življenja. Prav tako ima vsak človek veliko število energetskih centrov ( imenovane čakre ), kateri so prejemniki in pretvorniki različnih energij / vibracij, ki le-te pretakajo po vseh naših telesih.

( V kratkem sledi članek o čakrah in njihovem pomenu )

Poznamo sedem glavnih energijskih centrov / čaker:

 • KORENSKA ČAKRA

(varnost, preživetje, zaupanje...)

 • SAKRALNA ČAKRA

(spolnost,partnerski odnosi, kreativa...)

 • ČAKRA SOLARNEGA PLEKSUSA

(samozavest, moč, meje...)

 • SRČNA ČAKRA

(ljubezen, povezovanje, čustva...)

 • GRLENA ČAKRA

(komunikacija, prepričanja, sprejemanje...)

 • ČAKRA TRETJEGA OČESA ali ČELNA ČAKRA

(jasno-videnje, razmišljanje, spomin, center duše...)

 • KRONSKA ČAKRA

(modrost, empatija, enost, povezovanje z duhovnim svetom...)

Energijske spremembe, naš način življenja in doživljanja vsega okrog nas vpliva na vsa naša telesa. Kar se v energijskih telesih “dogaja”, se prej ali slej manifestira oz. izrazi na našem fizičnem telesu ( katerega najbolje vidimo in občutimo). Vse negativne misli, strahovi, stres, potlačena čustva, nezdrava samopodoba, nezadovoljstvo, nerazrešene sedanje ali pretekle situacije / odnosi...vse kar nas na nek način omejuje in ni na temeljih brezpogojne ljubezni in sprejemanja, se lahko tako odraža kot slabo počutje, utrujenost, pomanjkanje energije, depresija, fizična bolečina in druge zdravstvene težave in tvorijo energetske blokade in eterične vezi.

Rezanje eteričnih vezi in uravnovešanje čaker pomaga ozavestiti vzroke nastanka teh vezi in blokad in pripomore, da si vašo moč / energijo povrnete nazaj. Namreč pomembno je, da ostanete osredotočeni v vaši lastni energiji, da lahko bolj kvalitetno zaživite svoje življenje.

Rezanje eteričnih vezi in uravnovešanje čaker lahko poteka z osebnim stikom ali na daljavo ( s predhodnimi navodili) na energijskem nivoju, kjer se naredi invokacija z angeli z namenom zdravljenja v najvišje dobro vseh vpletenih ( jaz sem v tem primeru namreč samo posrednik pri zdravljenju ) v prijetnem in mirnem okolju. Ta tehnika je zelo močna in nudi pozitivne rezultate.

Naša ponudba angelske terapije obsega štiri možnosti:

( sledi opis posamezne terapije spodaj )

1. NADANGELSKI ZDRAVILNI IZVIR-tri stopenjska terapija

2. REZANJE ETERIČNIH VEZI

3. URAVNAVANJE ČAKER

4. REZANJE ETERIČNIH VEZI & URAVNAVANJE ČAKER

ANGELSKA TERAPIJA

NADANGELSKI ZDRAVILNI IZVIR -tri stopenjska terapija z nadangeli

(PO METODI CRISTY ŽMAHAR - POTOVANJE DUŠE™)

Trajanje posamezne terapije: 90 minut

Potek terapije:

20 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja,

40 minut terapije z nadangeli

30 minut določitve nadaljnjih korakov in koristnih angelskih napotkov

Prispevek: 90 eur (za osebno obravnavo ali pa zdravljenje na daljavo)

Kako poteka osebna terapija:

 • Najprej sprostimo iz telesa ves stres in vas pripravimo na zdravilno popotovanje

 • Popeljemo vas v globoko meditativno stanje, kjer ste pripravljeni sprejeti zdravilne procese

 • 1.stopnja terapije: prečistiti vse navezave in težke energije, da bi skozi vas lahko tekla močna energija in da bi lahko sprejeli visoke zdravilne frekvence nadangelov. Očisti se vse negativne vibracije in podpre vašo auro; to opravim terapevt s posebno fizično tehniko in s pomočjo nadangelov

 • 2.stopnja terapije: čiščenje in uravnovešanje pomembnih energetskih centrov v vašem telesu- vaših čaker z zdravilnimi svetlobami in močno razbremenjujočimi tehnikami; tukaj vam pomagam terapevt s posebno razvito tehniko dotičnih energijskih gibov in s pomočjo nadangelov

 • 3.stopnja terapije: individualna obravnava, kjer zaupate, kaj je tisto, kar vas v življenju blokira, se ne more uresničiti ali pa čutite, da potrebuje razbremenitev. Nadangelska moč pomaga pri čemerkoli želite pa če je to zdravljenje preteklosti, slabega počutja, pomanjkanje financ ali ljubezni, pri umirjanju misli, skrbi. V individualnem delu lahko tako poteka tudi zdravljenje notranjega otroka, vseh vrst odnosov, družinskih vzorcev in še in še.

 • Zaključek terapije vključuje predajo informacij, kaj so angeli povedali med samo terapijo in kaj vam svetujejo za nadaljnje, uspešne korake in pozitivne okoliščine življenja.

Kako poteka zdravljenje na daljavo:

Na e-poštni naslov: vibracijeduse@gmail.com pošljite prijavo na terapijo s svojo novejšo fotografijo in kratkim opisom vašega izziva ali pa tistega, kar želite izboljšati s samo terapijo in nadangeli. Poslali vam bomo podatke za vplačilo prispevka za terapijo. Po poravnanem prispevku se dogovorimo za najbolj ustrezen čas za izvedbo terapije. Najbolje jo je namreč izvesti v času, ko lahko po njej počivate in se prepuščate angelskim energijam, ki jih boste začutili. Po e-pošti vam bomo poslali tudi navodila kako najbolje doživeti terapijo in jo seveda tudi sprejeti v vaše najvišje dobro.

Naroči tri-stopenjsko terapijo tukaj

Izberite REZANJE VEZI & URAVNOVEŠANJE ČAKER v kolikor:

 • imate nerazrešene odnose z eno ali več osebami

 • imate strahove, skrbi, težke misli...

 • potrebujete zdravljenje eteričnega in fizičnega telesa

 • potrebujete čiščenje težkih energijskih vplivov

 • imate občutek, da ste "obstali" na eni točki, in se ne morete premakniti naprej

 • ste se znašli v situaciji, katera je zelo čustvena in vas blokira v življenju

 • čutite pomanjkanje energije

Kdor ne potrebuje celotne tri-stopenjske terapije ( katera se seveda zelo priporoča, zaradi celostnega obsega energijskega dela), so možnosti sledeče:

REZANJE ETERIČNIH VEZI

Trajanje terapije: prib.15 minut

Potek terapije:

5 minut sproščanja in priprave na zdravilni proces

10 minut čiščenje / rezanje navezav in negativnih vibracij

sledi tolmačenje vzorcev in določanje nadaljnjih postopkov

Prispevek: 40 eur (za osebno obravnavo ali pa zdravljenje na daljavo)

Pri tem posamičnem delu terapije ( samo 1.stopnja ), se ravno tako sprosti in pripravi telo na sam zdravilni proces, kateremu sledi rezanje in čiščenje vseh navezav ter negativnih vibracij, kateremu sledi podpora vaši auri. To opravim terapevt s posebno fizično tehniko in s pomočjo nadangelov. Sledi predaja vseh informacij, nasvetov in navodil za vas.

Naroči rezanje eteričnih vezi tukaj

URAVNAVANJE ČAKER

Trajanje terapije: prib.15 minut

Potek terapije:

5 minut sproščanja in priprave na zdravilni proces

10 minut čiščenje in uravnovešanje energetskih centrov-čaker

sledi tolmačenje vzorcev in določanje nadaljnjih postopkov

Prispevek: 40 eur (za osebno obravnavo ali pa zdravljenje na daljavo)

Pri tem posamičnem delu terapije ( samo 2.stopnja ), se ravno tako sprosti in pripravi telo na sam zdravilni proces, kateremu sledi čiščenje in uravnovešanje pomembnih energetskih centrov v vašem telesu- vaših čaker z zdravilnimi svetlobami in močno razbremenjujočimi tehnikami. To opravim terapevt s posebno razvito tehniko dotičnih energijskih gibov in s pomočjo nadangelov. Sledi predaja vseh informacij, nasvetov in navodil za vas.

Naroči uravnavanje čaker tukaj

REZANJE ETERIČNIH VEZI & URAVNAVANJE ČAKER ( priporočeno )

Trajanje terapije: prib.25 minut

Potek terapije:

5 minut sproščanja in priprave na zdravilni proces

10 minut čiščenje / rezanje navezav in negativnih vibracij

10 minut čiščenje in uravnovešanje energetskih centrov-čaker

sledi tolmačenje vzorcev in določanje nadaljnjih postopkov

Prispevek: 70 eur (za osebno obravnavo ali pa zdravljenje na daljavo)

Pri tem delu terapije ( rezanje vezi & uravnavanje čaker - brez dodatnega individualnega dela ), se ravno tako sprosti in pripravi telo na sam zdravilni proces, kateremu sledi najprej rezanje in čiščenje vseh navezav ter negativnih vibracij, nato čiščenje in uravnovešanje pomembnih energetskih centrov v vašem telesu- vaših čaker z zdravilnimi svetlobami in močno razbremenjujočimi tehnikami. To opravim terapevt s posebno razvito tehniko dotičnih energijskih gibov, s posebno fizično tehniko in s pomočjo nadangelov. Sledi predaja vseh informacij, nasvetov in navodil za vas.

Naroči rezanje vezi in uravnavanje čaker tukaj

Oglejte si še druge terapije >>>http://www.vibracijeduse.si/angelske-terapije

Mogoče vas zanima še: Angelski reading

Regresija

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

Zgoraj navedeno terapijo opravljam: Karmen Seražin, certificirana angelska terapevtka po metodi Cristy Žmahar, Potovanje duše™

***OPOMBA: Karmen Seražin s.p. spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših storitev ali terapij je izključno na lastno odgovornost. Ob obisku naših storitev in spletnih strani se strinjate z naslednjimi pogoji in pravili, katere najdete na naših spletnih straneh ali pa v tej navedbi. Opozorilo: Različne oblike svetovanja, terapije in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja, terapije in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih širom sveta in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. V okviru ponudbe spletne in našega dela ponujamo predavanja, terapije in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda 'zdravljenje' ali 'zdraviteljstvo' je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja, terapije oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne, terapevtske in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo. Ob neprimerni uporabi naših storitev in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti. Vse terapije so bile avtorsko razvite s pomočjo mednarodno priznane učiteljice meditacije in angelske terapevtke Cristy Žmahar, Potovanjeduse™. Kopiranje ali nepooblaščeno posredovanje teksta ali strukture terapij je strogo prepovedano. Terapije so avtorsko zaščitene in dovoljene v uporabo le certificiranim terapevtom.

#angelskiterapevt #angelskaterapija #terapijaznadangeli #rezanjevezi #čakre #energijskicentri #uravnavanječaker #energijskivpogledvtelo

Karmen Seražin s.p.

Partizanska c. 82

6210 Sežana

D.št.: 18794637

Matična št.: 6974104000

TRR pri Abanka:

SI56 0510 0801 4183 623

© 2016 by Karmen Seražin

skupaj z Wix.com

SEŽANA - SLOVENIJA