top of page

POZOR!!! Skoraj se je zaključila akcija "Podarim nekaj vpogledov - mini reading / vedeževanje /

Updated: Apr 25, 2020


Pred dnevi sem se odločala in odločila o darilu za vas. Sodelovali ste lahko popolnoma vsi in kaj hitro smo prišli do 4.izbranih, kateri bodo v kratkem prejeli svoj brezplačen vpogled na svoj e-naslov.. Vse izbrane sem kot obljubljeno, že obvestila ( nekatere na mail in eno izbrano na FB - pod objavo "DARILO ZATE" ). Hvala vsem za sodelovanje. Manjka pa mi še ena oseba ( obljubila sem 5.izbranih ).

Izberi-karto-vodstvo-za-vas-prosojnine-tarot-vibracijeduse.si

Pred dnevi sem vam predstavila idejo, da bi podarila nekaj brezplačnih vpogledov. Če še ne veš nič o tem, preberi več tukaj.

Če še nisi naročen/a na e-novice, pa bi nas rad/a spremljal/a se lahko kadarkoli prijaviš>>>https://www.vibracijeduse.si/ ( obrazec na tej spletni strani ).

Tako je, manjka mi še ena oseba in še vedno lahko v tej ponudbi sodelujete tisti, ki:

* ste v preteklosti že imeli izkušnje z mojimi različnimi vpogledi v energije / terapijami in STE ali pa NISTE naročeni na naše e-novice

Torej vas lepo povabim, da mi poveste kaj več o vaših izkušnjah. Lahko so to mnenja o terapijah in vpogledih, ko smo bili še pod imenom Nova Prihodnost - Predaj naprej ( menjalo se je namreč le ime ), lahko so mnenja o numeroloških analizah, vpogledih v vedeževalske karte, angelski reading, angelske terapije, brezplačno vodstvo preko maila ali pa preko FB objav kart. Zdaj je čas, da pobrskate nazaj za "mojimi zapiski", ki sem vam jih poslala ali kako drugače nudila - preberete še enkrat, ocenite in mi pišete na mail>>> vibracijeduse@gmail.com.

Torej med vami bom izbrala še enega za brezplačni mini reading / vpogled.

V svoje mnenje vključite:

kdo ste, kako in približno kdaj sem vam pomagala oz. kaj ste pri meni naročili, vaše mnenje kako je to vplivalo na vaše življenje, ali ste dobili zadovoljive odgovore na vaša vprašanja, kaj se vam je mogoče zdelo nepopolno, kaj super in / ali bi kaj izboljšali, ocena zadovoljstva z vaše strani ( slabo / dobro / odlično ) in kratek opis vaše izkušnje ter ocene. Zraven še pripišite ali lahko vaše mnenje uporabim v javnosti ali ne.

Časa imate še 3.dni ( do 19.6.2017 ob 18h poteče ponudba ). Po izteku časovne veljavnosti ponudbe, bom kontaktirala po mailu izbrano / izbranega, s katerimi se bomo dogovorili, kakšen brezplačen vpogled želijo.

*** če ste mogoče med tistimi, ki nimajo maila pod svojim imenom in priimkom, ampak pod nekakšnim vzdevkom in / ali ste mail zamenjali, pojasnite na katero osebo se nanaša - tako lahko preverim vašo pristnost.

Interpretacija kart in druge energijske storitve: Karmen Seražin

 

podarim-mini-reading-vedeževanje-vibracijeduse.si


VABLJENI K OGLEDU PONUDB:

Oglej si ponudbe angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin

Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

71 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page