top of page

ANGELSKO VODSTVO ZA MESEC JUNIJ


angelsko-vodstvo-junij-vibracijeduse.si

Mesec junij je že tu in nekaj sončka smo se že naužili. Poglejmo kje in kako nas energije podpirajo v tem obdobju.

Veliko bo opazovanja, raziskovanja, odkrivanja, skozi lastno svobodo gibanja. Skozi lastne preizkušnje in izzive boste prišli do novih spoznanj, katere boste lahko integrirali v vaše življenje, seveda skozi spremembe. Ta osebna spoznanja lahko močno vplivajo na vašo prihodnost, če se boste le odločili, da greste v "akcijo".

V tem mesecu premikajte vaše meje in lastne omejitve, premagujte izzive in zahtevajte več od sebe. Vsa nova spoznanja poskušajte integrirati v vaše življenje.

Pred vami so velike možnosti za potovanja, začetek novih dejavnosti, druženja z drugimi, pokazale se vam bodo nove priložnosti...

Čutilo pa se bo tudi vaše nemirno iskanje "nečesa".

V tem mesecu bodite kar se da umirjeni in zbrani, saj lahko vaše lastno nezadovoljstvo ali pomanjkanje zbranosti, negativno vpliva na vaše ustvarjalne projekte in vam oteži njihovo dokončanje. Če boste negotovi, se bo iz tega ven porajalo nekaj povsem novega, vendar bo moralo le-to še dozoreti. Pravo smer za to, dobite šele čez čas, ko se bodo razmere uredile.

Nujno je, da si vmes privoščite sprostitev - nekaj kar vam napolni energijo in vas pomirja.

Vaše ljubezensko življenje bi lahko kalili "rahli" izbruhi ljubosumja ali pa neka dejanja, katera kažejo na nezanesljivost. Brez skrbi, na splošno bo komunikacija dobra in večjih "zapletov" ni pričakovati, saj bo med odnosi več razumevanja. Ugoden čas je za izboljšanje tako domačega kot tudi delovnega okolja. Nekateri lahko pričakujete celo srečanje z popolnoma novo osebo / nova ljubezen, katera pa sprva ne bo potekala gladko - čeprav bodo prisotna globoka čustva.

Kazala se bo tudi močna želja po trdnih finančnih temeljih, katera se bo izražala skozi energijo zmedenega boja za varnost. Potrebno bo sprejeti pomembne odločitve glede denarja ter načrtovati pot do večjega zaslužka.

Ponujale se vam bodo različne možnosti, zato boste lahko še bolj zmedeni - kaj narediti, katero smer izbrati? Pri izbiri si pomagajte z vašo lastno intuicijo, odločnostjo, lahko pa poiščete tudi strokovni nasvet. Drugi ( prijatelji, znanci, družina ) vam pri teh odločitvah ne bodo mogli pomagati, odločiti se boste morali sami. Kaže se pa možnost konkretne pomoči iz njihove strani kot pomoč pri delu, gospodinjstvu...drugih podobnih zadevah, da se boste vi lahko počutili bolj varne in da vam olajšajo delo. Do pomoči lahko pridete tudi skozi podporo koristnih stikov in poznanstev. Lahko vam dobijo nov posel / službo...možnost je tudi spoznanja nove osebe, katera vam bo zelo pomagala. V tem mesecu boste lahko celo blagoslovljeni z nekaj več denarja ( povišica, manjši dobitek, dodatna pomoč v denarju...) in z vašo lastno notranjo srečo, saj se bo vaše razpoloženje izboljšalo. Vsekakor se kažejo na obzorju pozitivne spremembe, katere nastopijo po obdobju napora in trpljenja.

Na življenje lahko pogledate popolnoma v novi luči, obzorja se vam bodo širila, veliko bo priložnosti za razvoj in napredek.

Možni so novi začetki, ponudba za novo službo, nov lasten začetek, napredovanje, sprememba poklica / smeri, dobre novice / informacije, dober in obetaven razplet dogodkov v poklicni smeri. Bodite ustvarjalni in razmišljajte zunaj ustaljenih okvirjev.

Vsi tisti, ki želite z dobrimi deli pomagati in služiti človeštvu, imate podporo izjemnih vnebovzetih mojstrov in duhovnih voditeljev. Usmerite se v vlogo učitelja / vodje / mentorja za druge ljudi, saj jih lahko navdihujete, jim pomagate prepoznati njihov namen...Odražate se po tem, da se bolj kot nase, osredotočate na druge. To je vaše poslanstvo.

***Nasvet: Sprejmite nove podvige, osupnite ljudi okrog sebe z vašo izvirnostjo in domiselnostjo. Pripravljeni ste na izziv! Bodite optimistični, živahni, navdušeni in imejte vero vase. Dovolite si slediti svojim strastem in sanjam.

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Naroči svojo angelsko terapijo tukaj

Več informacij o vpogledih v energije tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>https://www.facebook.com/Vibracijeduse/

107 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page