top of page

2 - Ali je to število, katero se ti večkrat pojavlja pred tvojimi očmi?

Updated: May 19, 2020

DUHOVNI / ANGELSKI POMEN / SIMBOLIKA št. 2

Kaj ti sporoča večkratni pojav in videnje št. 2?


Se tudi vam dogaja, da vam v določenih obdobjih skačejo pred oči vedno ista števila...včasih prav kličejo po naši pozornosti. Npr.: Zbujate se in opazite, da je na uri vsakič isto št., greste v službo in pred vami vozi avtomobil, ki ima na tablici spet isto št., se odpravite v trgovino in na računu se vam spet "pojavi" isto število....Kadar se vam to zgodi, vam priporočam, da poiščete njihovo razlago & sporočilo. Angelska sfera, vam posreduje sporočila, preko števil. Videvate št.2 kamorkoli se obrnete?

Pomen-angelskega-stevila-dve
Pomen števila dve

Skozi to število vam angeli lahko sporočajo slednje:

- zdaj je potreba po harmonični, uravnovešeni, mirni drži na vseh področjih vašega življenja - ohranite vero in zaupanje ter bodite močni v vaših prepričanjih / resnici - ne pozabite: nič se ne zgodi po naključju, vse se zgodi z razlogom - ohranite pozitiven odnos in videli boste, da ima vse pozitiven rezultat in prejmete bogate blagoslove v "pravem času" -vse se bo odvilo v najvišje dobro vseh vpletenih -ambiciozne želje se lahko manifestirajo v realnost -spodbuda, izobrazba, uspeh -pravi čas "graditve", širitve, razvoja -predstavlja čudeže in nove, ugodne, pravočasne priložnosti -predstavlja tudi starodavno modrost, vizije, idealizem in transformacijo, služenje in dolžnost, sodelovanje, diplomacijo, dvojnost, zaupanje in vero, nesebičnost -pomembnost življenjskega poslanstva / namena duše

Mogoče vas tudi zanima: ponavljajoče se število ena ( 1 )

Z vami in za vas Karmen Seražin Access Bars / MTVSS / regresije/ meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / tarot readingi / Za vse informacije se obrnite na:

FB stran>>>Vibracijeduse

Pomen angelskih števil povzeto po Joanne Walmsley in Doreen-Virtue

1,168 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page