top of page

ČAS JE, DA RAZŠIRITE SVOJA KRILA

Updated: Apr 25, 2020


razširite vaša krila - čas za akcijo

Znotraj vas leži resnično veliko bogastva, katero lahko delite z drugimi ljudmi ali v obliki mentorstva, vodenja, učenja drugih ali v obliki modrosti, znanja in izkušenj, s katerimi lahko pomagate drugim v obliki svetovanja, da bodo lažje razumeli v kakšnih situacijah se nahajajo, zakaj se v le-teh nahajajo in kako naprej.

Ne razmišljajte o tem, da "ne veste" še dovolj, temveč o tem kako boste naredili vaš naslednji korak k izpolnjevanju vašega poslanstva. Imate namreč točno toliko znanja v sebi kot ga bodo tisti, ki bodo prišli v stik z vami dejansko potrebovali. Ne obotavljajte se več pri razkrivanju vaših modrosti, znanja in izkušenj, saj le-to bo v pomoč tistim, katerih življenj se boste resnično dotaknili.

Raziščite različne možnosti učenja drugih:

Vodite delavnice, organizirajte predavanje, tečaj, napišite članek ali knjigo in hkrati bodite drugim za vzgled in se zavedajte, da je to del vašega poslanstva tu na Zemlji.

Zdaj je čas, da naredite načrt za vašo bližnjo prihodnost in le-to vodstvo tudi uresničite. Ne skrbite saj vam bo prineslo veliko blagoslovov in zadovoljstva.

Srečno na vaši poti

Z vami in za vas Karmen Seražin


40 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page