• Karmen Seražin

ČAS JE, DA RAZŠIRITE SVOJA KRILA

Updated: Apr 25, 2020


Znotraj vas leži resnično veliko bogastva, katero lahko delite z drugimi ljudmi ali v obliki mentorstva, vodenja, učenja drugih ali v obliki modrosti, znanja in izkušenj, s katerimi lahko pomagate drugim v obliki svetovanja, da bodo lažje razumeli v kakšnih situacijah se nahajajo, zakaj se v le-teh nahajajo in kako naprej.

Ne razmišljajte o tem, da "ne veste" še dovolj, temveč o tem kako boste naredili vaš naslednji korak k izpolnjevanju vašega poslanstva. Imate namreč točno toliko znanja v sebi kot ga bodo tisti, ki bodo prišli v stik z vami dejansko potrebovali. Ne obotavljajte se več pri razkrivanju vaših modrosti, znanja in izkušenj, saj le-to bo v pomoč tistim, katerih življenj se boste resnično dotaknili.

Raziščite različne možnosti učenja drugih:

Vodite delavnice, organizirajte predavanje, tečaj, napišite članek ali knjigo in hkrati bodite drugim za vzgled in se zavedajte, da je to del vašega poslanstva tu na Zemlji.

Zdaj je čas, da naredite načrt za vašo bližnjo prihodnost in le-to vodstvo tudi uresničite. Ne skrbite saj vam bo prineslo veliko blagoslovov in zadovoljstva.

Srečno na vaši poti

Z vami in za vas Karmen Seražin


#pogum #življenjskoposlanstvo #vpogledvenergije #angelskovodstvo #intuitivnosvetovanje

28 views0 comments

Karmen Seražin s.p.

Partizanska c. 82

6210 Sežana

D.št.: 18794637

Matična št.: 6974104000

TRR pri Abanka:

SI56 0510 0801 4183 623

© 2016 by Karmen Seražin

skupaj z Wix.com

SEŽANA - SLOVENIJA