• Karmen Seražin

Pomoč za združitev Larona in Kristy


Ali veste kako je najti tisto pravo ljubezen in biti daleč stran od nje?

Ta objava je namenjena Laronu & Kristy in vsem vam, kateri boste začutili njuno pristnost, čistost, lepoto in resnično pravo ljubezen.

Vendar njuna ljubezen se ne konča zgolj pri tem, da jo nosita v sebi en za drugega, temveč jo nosita v srcu in duši tudi za druge ljudi. Oba nosita v sebi dobre namene in delujeta v dobrobit drugih in dobrobit naše zemlje po svojih najboljših močeh.

To je "klic" na pomoč pri zbiranju sredstev za njuno združitev, namreč Kristy živi v Ameriki, Laron pa v Novi Zelandiji in seveda ljubezen ne pozna meja. Ker sta se oba znašla v finančni stiski, za njuno združitev potrebujeta pomoč. Osebno verjamem, da jim bo uspelo in da se bo vse dobro, kar sta do sedaj nesebično podelila svetu tudi vrnilo.

Kdor ju začuti lahko donira na tej povezavi: https://www.gofundme.com/laron-kristy

Kristy je invalidna veteranka, ki je služila v ameriški mornarici.

Laron je delal kot informacijski tehnološki specialist v Avstraliji, vendar se je vrnil domov z namenom, da lahko pomaga in predaja tudi drugim svoje znanje preko holističnega celostnega zdravljenja in drugih metafizičnih tehnik, katere je spoznaval in se učil skozi leta / Quantum Healing Hypnosis Therapy - Level 1, 2 ( Dolores Cannon ), Energetic Healing, Reiki Master (Mikao Usui ) , The ‘Journey’ process with Brandon Bays.../

Laron je poleg učitelja, zdravilca in pisatelja tudi ustanovitelj in urednik transients.info ( premik zavesti ).

V preteklem letu je bila njuna fizična ločitev izziv in marsikdo bi že obupal, vendar sta prepričana v njuno ljubezen in odločena, da zaživita skupaj. Naj omenim tudi to, da jima je bilo zelo težko "prositi" druge za finančno podporo, vendar sta se le odločila za ta korak, saj sta se oba znašla pred težko preizkušnjo in finančno stisko. Stroški vizuma za zaročence znesejo 4.367 Ameriških dolarjev ( vizum, vsi potrebni folmularji, policijska kontrola, zdravniški pregled, odvetniška pristojbina, letalska karta v eno smer ). Za cilj zbiranja sredstev v ta namen sta določila US $4.400 in vse kar bi mogoče presegalo ta cilj bosta lahko porabila za poročni obred ali poročno potovanje.

Zelo sta hvaležna za vsakršno obliko pomoči, tako finančno kot v obliki poslane dobre energije in blagoslovov v ta namen ali podelitev njune objave / zgodbe med druge ljudi. Sama sem jih "spoznala" pred več kot letom dni preko interneta in srčno upam, da se kdaj srečamo tudi osebno, saj sta res čudoviti duši.

Preberite njuno zgodbo: https://www.gofundme.com/laron-kristy

#pogum #pomoč #ljubezen #dušidvojčici #ljubezennepoznameja

44 views

Karmen Seražin s.p.

Partizanska c. 82

6210 Sežana

D.št.: 18794637

Matična št.: 6974104000

TRR pri Abanka:

SI56 0510 0801 4183 623

© 2016 by Karmen Seražin

skupaj z Wix.com

SEŽANA - SLOVENIJA