top of page

Vedno prava sporočila

Updated: Apr 25, 2020


V danem trenutku pride do nas vedno pravo sporočilo :-)

Zakaj? Naši vodniki, angeli, bitja svetlobe... nam vedno "posredujejo" sporočila & navodila na razno-razne načine: skozi karte, števila, ponavljajoče situacije, skozi živali in razne druge predmete.Na nas pa je, da jih prepoznamo in "dešifriramo".

sporocila-angelov-vodnikov-

Vesolje tako deluje in nam vedno preda pravo sporočilo za tisti trenutek in takratne energije. Kaj bomo pa mi storili? Lahko upoštevamo "znake" ali pa jih ignoriramo. Včasih nekateri rečejo: "slučajnost". Jaz pa vam rečem, slučajnosti NI ;-)

Sporočila preko kart: Zakaj je karta, ki jo jaz izberem lahko sporočilo za več ljudi? Z namenom za najvišje dobro vseh, se povežem s kartami, svojo intuicijo in bitji svetlobe. Prosim za sporočilo, ki je v danem trenutku najbolj pomembno za vse tiste, ki karte vidijo in si jih izberejo. Za tiste, ki jih karte ne pritegnejo ali pa kart ne vidijo itd...torej ta sporočila niso za njih, za vse ostale pa seveda so :-). Poleg sporočila, ki ga karta sama po sebi nosi, dobim zraven še kak "dodatek" ali v obliki vizije, notranjega glasu...in predam zraven še dodatno vodstvo.

Meni so vse oblike sporočanja všeč, pa čeprav včasih tudi jaz "namrščim" moje obrvi, saj mi sporočilca niso vedno "po godu" ....kaj pa vi?

V danem trenutku pride do nas vedno pravo sporočilo :-)

Zakaj? Naši vodniki, angeli, bitja svetlobe... nam vedno "posredujejo" sporočila & navodila na razno-razne načine: skozi karte, števila, ponavljajoče situacije, skozi živali in razne druge predmete.Na nas pa je, da jih prepoznamo in "dešifriramo"

VABLJENI K OGLEDU NAŠIH PONUDB:

Piši in naroči svoj angelski & tarot reading tukaj

Z vami in za vas Karmen Seražin


Access Bars / MTVSS / regresije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski tarot readingi

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih.

Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

51 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page