• Karmen Seražin

DRUŽINSKO DREVO - čiščenje DNK zapisov in zdravljenje družinskih vzorcev


ANGELSKA TERAPIJA

(PO METODI CRISTY ŽMAHAR - POTOVANJE DUŠE™)

Trajanje terapije: 120 minut

Potek terapije:

25 minut uvodnega pogovora in določitev potrebnega razreševanja

50 minut terapije »Družinsko drevo«

45 minut tolmačenja vzorcev in določanje nadaljnjih korakov

Prispevek: 120 eur

Naroči terapijo Družinsko drevo tukaj

OPIS TERAPIJE Družinsko drevo:

Z družino nas povezujejo najmočnejše vezi ljubezni, a včasih tudi bolečine. Družina nam veliko da. Zavetje, izkušnje, spodbudo. A ker so družinski člani tudi le samo ljudje, velikokrat predajo tudi svoje vzorce, ki pa nam niso pisani na našo individualno kožo izkušenj. Spoznajte družinsko drevo. To je prav posebna terapija, ki bo iz vas dobesedno luščila vse, kar vam je bilo predano iz naslova družine, a nikakor ne sodi na vaše želje za prihodnost. To je povsem drugačna terapija, ki ste jo vajeni in vam bo pomagala pri razrešitvi globokih zapisov družinskih vzorcev. V terapiji vas popeljem do vašega družinskega drevesa, kjer boste »pobrskali« po podzavesti in ozavestili bolečine in vzorce in naslova družine. Prebudili se bodo globoki spomini, ki ste jih morda že zdavnaj zavestno pozabili, a na podzavestni ravni še vedno komunicirajo z vami in prihajajo na plano v obliki izzivov v vaših ostalih odnosih (sodelavci, partnerji, prijatelji, itd.) in okoliščinah. Morda poustvarjate odnose in situacije vaših staršev, kar pa vam predstavlja težave glede na vaš individualni zapis duše in osebnosti. To energijo tako poustvarjate povsem na podzavestni ravni glede na opazovane odnose in dogodke od vašega otroštva do danes. Želite drugače? Želite posaditi svoje drugačno drevo?

Izberite terapijo »Družinsko drevo« v kolikor:

 • čutite, da ponavljate težke družinske situacije

 • čutite zamere in neodpuščanje do mame, očeta ali drugih družinskih članov (bratov, sester, starih staršev, stricev, tet…..)

 • čutite žalost zaradi izgube družinskih članov

 • čutite žalost zaradi strtih družinskih odnosov

 • imate težave s komunikacijo z družinskimi člani, kar se kaže ob vaših srečanjih

 • čutite, da ste določene težke otroške spomine pozabili, pa bi jih radi razumeli in zdravili

 • bi radi izboljšali odnose v družini

 • kolikor bi radi spustili in ozdravili določene dogodke, ki so se zgodili v vašem otroštvu

 • bi radi zdravili svojega notranjega otroka

 • si želite vrniti energijo, ki ni vaša z namenom, da se osvobodite težkih vibracij (vrnejo se lahko tako težki, čustveni kot tudi fizični zapisi- fizične travme ali podedovane bolezni na energijski ravni)

 • bi radi pozdravili otroške strahove in bolečine

 • si želite odgovore od višjih jazov članov vaše družine

 • si želite zdravljenja sorodnih duš na višjih nivojih

 • bi radi prekinili tok vzorcev, ki jih ponavljate od vaših staršev

 • si želite postaviti povsem drugačno energijo zase in za ljudi, ki jih imate radi: postavite novo družinsko drevo

Oglejte si še druge terapije >>>http://www.vibracijeduse.si/angelske-terapije

Mogoče vas zanima še: Angelski reading

Numerološki vpogled

Z vami in za vas Karmen Seražin #angelskaterapevtka #intuitivnasvetovalka Angelske terapije / meditacije / svetovanje / osebna rast in duhovnost / angelski readingi / numerologija Za vse informacije se obrnite na:

Prijavite se na novice in bodite prvi, ki boste obveščeni o vseh posebnih ponudbah, popustih in dogodkih. Naša spletna stran>>>http://www.vibracijeduse.si/

Pišite na: e-naslov>>>vibracijeduse@gmail.com

Obiščite nas: FB stran>>>Vibracijeduse

Zgoraj navedeno terapijo opravljam: Karmen Seražin, certificirana angelska terapevtka po metodi Cristy Žmahar, Potovanje duše™

***OPOMBA: Karmen Seražin s.p. spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših storitev ali terapij je izključno na lastno odgovornost. Ob obisku naših storitev in spletnih strani se strinjate z naslednjimi pogoji in pravili, katere najdete na naših spletnih straneh ali pa v tej navedbi. Opozorilo: Različne oblike svetovanja, terapije in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja, terapije in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih širom sveta in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. V okviru ponudbe spletne in našega dela ponujamo predavanja, terapije in svetovanja, katerih namen so različni pristopi razumevanja najrazličnejših situacij in v nobeni meri zdraviteljstvo. Beseda 'zdravljenje' ali 'zdraviteljstvo' je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja, terapije oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne, terapevtske in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo. Ob neprimerni uporabi naših storitev in vsebin uporabnika, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti. Vse terapije so bile avtorsko razvite s pomočjo mednarodno priznane učiteljice meditacije in angelske terapevtke Cristy Žmahar, Potovanjeduse™. Kopiranje ali nepooblaščeno posredovanje teksta ali strukture terapij je strogo prepovedano. Terapije so avtorsko zaščitene in dovoljene v uporabo le certificiranim terapevtom.

#angelskiterapevt #angelskaterapija #terapijaznadangeli #čiščenjeDNKzapisov #zdravljenje #družinskivzorci

Karmen Seražin s.p.

Partizanska c. 82

6210 Sežana

D.št.: 18794637

Matična št.: 6974104000

TRR pri Abanka:

SI56 0510 0801 4183 623

© 2016 by Karmen Seražin

skupaj z Wix.com

SEŽANA - SLOVENIJA