top of page

tor., 19. feb.

|

Partizanska cesta 82 Sežana

SKUPINSKA REGRESIJA - FEBRUAR

Vodila vas bom skozi najpomembnejše dogodke v enem od vaših prejšnjih življenj ali vaše preteklosti, z namenom odkrivanja vzrokov travmatičnih dogodkov in karmičnih povezav, katere vplivajo na vaše življenje zdaj. Datum je le okviren Čas trajanja 1:30h - max 2h Cena 35 €

Žal, skupina je polna - prijava na ta dogodek ni več mogoča
Prijavite se v drugo skupino
SKUPINSKA REGRESIJA - FEBRUAR
SKUPINSKA REGRESIJA - FEBRUAR

Ura in lokacija

19. feb. 2019, 19:30 – 22:00

Partizanska cesta 82 Sežana , Inkubator 6210 Sežana, Slovenia

Gostje

O dogodku

♥ SKUPINSKA REGRESIJA V SEŽANI ♥

( po metodi Jan Erika Sigdella )

Zaradi omejenega št.ljudi v skupini ( max do 5.oseb ) so OBVEZNE prijave>>>https://www.vibracijeduse.si/dogodki

( upoštevam vrstni red prijav )

Datum skupinske regresije je le okviren in premaknjen na čas bližje polni luni, katera bo nastopila točno na ta dan. Ob polni luni so energije namreč močnejše in tako je lahko tudi regresija močnejša ( ni pa pravila ). Datum je okviren in se lahko spremeni.

V skupinski regresiji vas bom vodila skozi najpomembnejše dogodke v nekem prejšnjem življenju ali vaši preteklosti, z namenom odkrivanja vzrokov travmatičnih dogodkov in karmičnih povezav ( vzrok - posledica ), katere vplivajo na vaše življenje tukaj in zdaj.

Soočanje in podoživljanje dogodkov iz preteklosti vam lahko tako seveda nudi globlje razumevanje zdajšnjega življenja in vpogled v marsikatero težavo, problem in/ali izziv, za katerega še niste našli odgovorov. Seveda pa lahko dobite vpogled v več za vas pomembnih ključnih dogodkov - odvisno od vaše lastne pripravljenosti.

Potek regresije:

* najprej bomo šli na srečanje z vašim vodnikom

* peljala vas bom v otroštvo te osebe, kot katero se boste podoživljali

* šli bomo skozi en obrok v takratnem življenju

* vodila vas bom v telesni stik z drugo osebo

* peljala še v dogodek, kjer boste doživeli eno zelo močno čustvo

* nato pa še v situacijo, kjer boste z eno osebo, katera vam je zelo blizu

* vodila vas bom še skozi proces same smrti in nato ponovno k vodniku, da boste lahko ovrednotili življenje, katerega boste podoživljali in gledali

* za konec pa naredimo še duhovno zdravljenje

Priporočljivo je, da imate že prej pripravljen namen oz. vprašanje, s katerim boste prišli na to popotovanje.

Skupinska regresija je lahko tudi kot nekakšna predpriprava za individualno regresijo, saj tako lahko dobite vpogled v samo tehniko in je hkrati manj intenziven proces kot pa individualna regresija. Čeprav tu ni "pravila". Na ta način lahko tudi preverite koliko ste "pripravljeni" na takšno popotovanje raziskovanja vaše preteklosti. V kolikor je meditacija, joga in podobno vaša redna praksa, lahko pričakujete "lažji" dostop do informacij na ta način / skozi to tehniko.

V kolikor se zgodi, da do izkušnje / razkritja / odgovorov skozi to tehniko ne pridete ( popolnoma nič ), vam nudim čas, da se ne to popotovanje pripravite ( meditacija in podobno "delo" na sebi ) in se še 1x brezplačno udeležite skupinske regresije, kadar začutite, da ste na to pripravljeni. Hkrati seveda velja to tudi za pretekle udeležence ( v kolikor do uvidov ni prišlo - lahko ste zaspali, težko izklopili razum, dvomili...zato je bil zaradi lastnih blokad vpogled onemogočen. Pri skupinski regresiji namreč vodim skupino skupaj in ne moremo odstranjevati blokad posameznikov ).

Če se ne čutite pripravljeni na tako popotovanje in / ali dvomite v take in podobne tehnike in / ali bi prišli zgolj iz radovednosti vam svetujem, da se na ta dogodek ne prijavljate!!! V kolikor ste dobili saj delen vpogled, vendar vam "dogajanje" ni popolnoma jasno, vam svetujem več meditacije / branja knjig o podobnih tematikah / vse, kar širi vaše zavedanje. Delo na sebi in potreben čas, vam bodo omogočili odgovore, ki jih iščete v prihodnosti - vztrajajte. Odgovori pridejo vedno, ko smo jih pripravljeni videti / sprejeti / predelati / se soočiti.... ♥

Skupinska regresija se izvaja v ležečem položaju, zato obvezno prinesite s seboj ležalno podlogo in če želite tudi svoj vzglavnik.

Nekateri želijo imeti pokrite oči, zato si prinesejo tudi ruto ali očala za spanje ( priporočam ). Odeje so pri meni na razpolago, lahko pa prinesete seveda tudi svojo.

Prijave>>>https://www.vibracijeduse.si/dogodki

Hvala za razumevanje

Regresijo vodim Karmen Seražin

Lokacija: SEŽANA

Partizanska cesta 82 ( Inkubator - stara Iskra - 1. nadstropje )

Cena: 35€ ( plačilo na sami lokaciji )

Kdaj: ob 19.30h ( v kolikor se datum spremeni vas obvestim )

Obvezne prijave preko spletne strani / link: https://www.vibracijeduse.si/dogodki

ali https://www.vibracijeduse.si/regresoterapija-regresija

ali na e-naslov: vibracijeduse@gmail.com

Deli ta dogodek

bottom of page