top of page

Zbiranje prijav

|

Postojna

SKUPINSKA REGRESIJA

Vodila vas bom skozi najpomembnejše dogodke v enem od vaših prejšnjih življenj ali vaše preteklosti, z namenom odkrivanja vzrokov travmatičnih dogodkov in karmičnih povezav, katere vplivajo na vaše življenje zdaj. Čas trajanja 1:30h - max 2h Cena 25 €

Prijava na ta dogodek ni več mogoča. Pošlji povpraševanje za nov termin / skupino
Hvala za razumevanje
SKUPINSKA REGRESIJA
SKUPINSKA REGRESIJA

Ura in lokacija

Zbiranje prijav

Postojna, Vojkova ulica 9, 6230 Postojna, Slovenija

Gostje

O dogodku

♥ SKUPINSKA REGRESIJA V POSTOJNI ♥

( po metodi Jan Erika Sigdella )

Zaradi omejenega št.ljudi v skupini ( max do 5.oseb ) so OBVEZNE prijave>>>https://www.vibracijeduse.si/dogodki 

( upoštevam vrstni red prijav ). Dogodek se izvede ob minimalni prijavi 2.oseb.

Datum skupinske regresije določim na čas bližje polni luni in ko je dovolj prijav vas obvestim. Ob polni luni so energije namreč močnejše in tako je lahko tudi regresija močnejša ( ni pa pravila ). 

V skupinski regresiji vas bom vodila skozi najpomembnejše dogodke v nekem prejšnjem življenju ali vaši preteklosti, z namenom odkrivanja vzrokov travmatičnih dogodkov in karmičnih povezav ( vzrok - posledica ), katere vplivajo na vaše življenje tukaj in zdaj.

Soočanje in podoživljanje dogodkov iz preteklosti vam lahko tako seveda nudi globlje razumevanje zdajšnjega življenja in vpogled v marsikatero težavo, problem in/ali izziv, za katerega še niste našli odgovorov. Seveda pa lahko dobite vpogled v več za vas pomembnih ključnih dogodkov - odvisno od vaše lastne pripravljenosti.

Potek regresije:

* najprej bomo šli na srečanje z vašim vodnikom

* peljala vas bom v otroštvo te osebe, kot katero se boste podoživljali

* šli bomo skozi en obrok v takratnem življenju

* vodila vas bom v telesni stik z drugo osebo

* peljala še v dogodek, kjer boste doživeli eno zelo močno čustvo

* nato pa še v situacijo, kjer boste z eno osebo, katera vam je zelo blizu

* vodila vas bom še skozi proces same smrti in nato ponovno k vodniku, da boste lahko ovrednotili življenje, katerega boste podoživljali in gledali

* za konec pa naredimo še duhovno zdravljenje

Priporočljivo je, da imate že prej pripravljen namen oz. vprašanje, s katerim boste prišli na to popotovanje.

Skupinska regresija je lahko tudi kot nekakšna predpriprava za individualno regresijo, saj tako lahko dobite vpogled v samo tehniko in je hkrati manj intenziven proces kot pa individualna regresija. Čeprav tu ni "pravila". Na ta način lahko tudi preverite koliko ste "pripravljeni" na takšno popotovanje raziskovanja vaše preteklosti. V kolikor je meditacija, joga in podobno vaša redna praksa, lahko pričakujete "lažji" dostop do informacij na ta način / skozi to tehniko. 

V kolikor se zgodi, da do izkušnje / razkritja / odgovorov skozi to tehniko ne pridete ( popolnoma nič ), vam nudim čas, da se ne to popotovanje pripravite ( meditacija in podobno "delo" na sebi ) in se še 1x brezplačno udeležite skupinske regresije, kadar začutite, da ste na to pripravljeni. Hkrati seveda velja to tudi za pretekle udeležence ( v kolikor do uvidov ni prišlo - lahko ste zaspali, težko izklopili razum, dvomili...zato je bil zaradi lastnih blokad vpogled onemogočen. Pri skupinski regresiji namreč vodim skupino skupaj in ne moremo odstranjevati blokad posameznikov ). 

Če se ne čutite pripravljeni na tako popotovanje in / ali dvomite v take in podobne tehnike in / ali bi prišli zgolj iz radovednosti vam svetujem, da se na ta dogodek ne prijavljate!!! V kolikor ste dobili saj delen vpogled, vendar vam "dogajanje" ni popolnoma jasno, vam svetujem več meditacije / branja knjig o podobnih tematikah / vse, kar širi vaše zavedanje. Delo na sebi in potreben čas, vam bodo omogočili odgovore, ki jih iščete v prihodnosti - vztrajajte. Odgovori pridejo vedno, ko smo jih pripravljeni videti / sprejeti / predelati / se soočiti.... ♥ 

Skupinska regresija se izvaja v ležečem položaju, zato obvezno prinesite s seboj ležalno podlogo in če želite tudi svoj vzglavnik.

Nekateri želijo imeti pokrite oči, zato si prinesejo tudi ruto ali očala za spanje ( priporočam ). Odeje so pri meni na razpolago, lahko pa prinesete seveda tudi svojo.

Prijave>>>https://www.vibracijeduse.si/dogodki 

Hvala za razumevanje 

Regresijo vodim Karmen Seražin

Lokacija: POSTOJNA

Vojkova ulica 9 ( mansarda - 3. nadstropje )

Cena: 25€ ( plačilo na sami lokaciji )

Kdaj: datum določimo, ko je dovolj prijav 

Obvezne prijave preko spletne strani / link: https://www.vibracijeduse.si/dogodki

ali https://www.vibracijeduse.si/regresoterapija-regresija 

ali na e-naslov: vibracijeduse@gmail.com

Deli ta dogodek

bottom of page