ANGELSKE TERAPIJE  po metodi Cristy Žmahar-Potovanje duše™

Angelska terapija je metoda duhovnega zdravljenja, katero kot terapevt izvajam s pomočjo angelov, nadangelov, vodnikov in mojstrov. Ta metoda zdravljenja pripomore k uravnovešanju slehernega aspekta v vašem življenju, saj le-to poteka tako na zavedni kot nezavedni ravni. Angelski terapevt predstavlja "le" nekakšen most za kanaliziranje in prenos zdravilnih frekvenc med duhovnim svetom in tistim, ki prejema angelsko terapijo in tako le-ta poteka v najvišje dobro tako terapirane osebe kot terapevta in vseh vpletenih.

Visoke zdravilne frekvence prodrejo v globino vseh energetskih nivojev in tako pripomorejo k uravnovešanju vseh energijskih teles in fizičnega telesa.

Za več informacij o vsaki posamezni angelski terapiji, kliknite na spodnje povezave same terapije

Energijske spremembe, naš način življenja in doživljanja vsega okrog nas vpliva na vsa naša telesa. Kar se v energijskih telesih “dogaja”, se prej ali slej manifestira oz. izrazi na našem fizičnem telesu ( katerega najbolje vidimo in občutimo). Kot že vemo, ne obstaja zgolj “fizični svet” - katerega lahko tudi fizično otipamo, temveč tudi “energijski svet”, katerega nekateri bolj občutijo, drugi manj. Energije delujejo na vse - brez izjem, pa naj se tega zavedamo ali pa ne. Prav tako, kot skrbimo za “čistočo” našega fizičnega telesa in okolja - v katerem živimo in delujemo, ima pomembno vlogo tudi skrb za našo “energetsko čistočo” nas samih in našega okolja.

Astralno telo je naše svetlobno telo, ki potuje med obema svetovoma – Nebesi in Zemljo. Njegova posebnost je, da se z njim da potovati po duhovnih sferah, kjer se pridobiva številne informacije, zdravljenja in podobno, nato pa se te informacije ob združitvi s fizičnim telesom prenesejo na fizično delovanje človeka.

Terapija rojena v srcu angelov, da bi lahko pobožala vaše življenje. To je izjemno individualno popotovanje, prilagojeno na vaše najgloblje želje. Primerna je za vse tiste, ki močno verjamete v zdravilne energije angelov in se čutite zelo povezani s to ljubeznijo stvarstva. V sami terapiji so vedno prisotni vaši angeli varuhi, ki so z vami ves čas, močan proces uravnovešanja pa zagotavljajo prav posebne, izjemne tehnike in povezave z različnimi nadangeli. Nadangeli so izbrani in vas izberejo glede na obseg in področje vašega izziva ali pa želje. Tehnike angelske terapije prinašajo izjemne rezultate in so oblikovane le za vas in za vaše trenutne potrebe. Terapijo lahko opravite osebno ali pa na daljavo

Terapija Akaških zapisov je globoka izkušnja modrosti in razumevanja vašega lastnega bistva. Je najgloblji vpogled v lastno razumevanje in v razumevanje svoje duše in njenega namena na Zemlji. Kaj sploh so Akaški zapisi? Akaške zapise si ljudje najlažje predstavljajo kot veliko zakladnico modrosti. »Akasha« v Sanskritu pomeni nebo, eter, svetloba. Akaškim zapisom pravijo tudi »UM BOGA«, saj trdijo, da vsaka misel ali čustvo, ki se je kadarkoli rodilo, obstaja. Akaški zapisi so kot nekakšna vesoljna knjižnica, kjer se skrivajo vsi bistveni zapisi življenja, resnic, zdravljenja in svetlobe. Karkoli čutimo ali mislimo pušča sledi v našem telesu. Vsaka misel, ki jo imamo se nalaga - nalaga v DNK. DNK kot fizična molekula nosi genetske zapise, medtem ko svetlobni DNK nosi vse pomembne zapise posameznikove duše. V svetlobnem DNK-ju nosimo tudi spomine prejšnjih življenj in vsekakor akaške zapise. Akaški zapisi nosijo mogočne sposobnosti zdravljenja.

 

Na Zemlji si ljudje izmenjavamo veliko energij. Te energije zaradi lekcij in preizkušenj niso vedno pozitivne. Prepiri ali celo bolj drastični energijski napadi lahko rezultirajo v slabem počutju ali zamajanih okoliščinah. V kolikor čutite, da ste energijsko padli morda potrebujete le nekaj pomoči, da se vzpostavi nazaj vaša energija. S pomočjo angelskih in nebeških sfera vas vodim čez proces močne zaščite, ki odstrani vplive energijskih napadov, hkrati pa vas poučim o tem, kako paziti na svojo energijo za življenje sreče in dobrega počutja 

Karmen Seražin s.p.

Partizanska c. 82

6210 Sežana

D.št.: 18794637

Matična št.: 6974104000

TRR pri Abanka:

SI56 0510 0801 4183 623

© 2016 by Karmen Seražin

skupaj z Wix.com

SEŽANA - SLOVENIJA